Pluggen voor Dummies

Wat je ook maar over drugs wil weten of kwijt wil, hier kan het! Hier ben je ook aan het goede adres wanneer een specifieke drug niet genoemd staat bij de andere categoriën

Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 11 maart 2011 02:54

Alle credits naar Hemi!
Het topic bleek per ongeluk te zijn verwijderd. Even in me tijdmachine gestapt maar dus 8) .
Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Hemi op 24 maart 2008 13:24
Van tijd tot tijd wordt er hier gesproken over het pluggen van drugs, oftewel het rectaal inbrengen ipv oraal/nasaal/iv. Er bestaan m.i. nog wel wat misverstanden over, terwijl het een erg effectieve manier is om drugs te gebruiken. Daarom zal ik proberen om hier het e.e.a duidelijk te maken, voor de mensen die er in geinteresseerd zijn.

Homofoben, grapjassen, en wat dies meer zij; Onzin mag in het subforum onzin...als pluggen niet je ding is, dan is het niet de bedoeling dat je dat hier verkondigd.


Elke vorm van innemen heeft zo zijn voor- en nadelen. Iedere drugsgebruiker heeft zijn eigen voorkeur, maar er zit wel degelijk verschil in de werking van de diverse methodes. Wat zijn dan de voordelen van het pluggen van drugs? Daarvoor moet je eigenlijk eerst weten wat de nadelen (kunnen) zijn van de andere methodes. Ik zal me hierbij beperken tot snuiven en slikken, oftewel nasaal en oraal.

Bij het snuiven van drugs, inhaleer je de substantie, meestal in poedervorm, door je neusgat(en). Hierdoor komt de drug op je slijmvliezen terecht, waardoor het opgenomen wordt in je bloedbaan. De voordelen hiervan zijn een snelle opname, en dus een snelle werking van de drug. Nadeel is dan ook dat het effect minder lang aanhoudt dan bijvoorbeeld een orale inname. Een ander voordeel is dat je minder nodig hebt, omdat er niets eerst door de lever wordt gefilterd, i.t.t. bij orale inname.

Verdere nadelen kunnen niet meteen duidelijk zijn, maar gebruikers kunnen op den duur last krijgen van een chronische verkoudheid, verstopte neus, bloedneuzen, en meer van dat onaangename bij werkingen.

Dan maar slikken, oftewel oraal innemen. Zowat alle drugs zijn geschikt om oraal in te nemen, in pilvorm, vloeibaar, poedervorm, en dat laatste dan vaak als een “bommetje”. Je doet de drugs, bv MDMA, in een vloeitje, of stukje tissue, en slikt dat met water door. In je maag lost het papier snel op, en de drugs worden opgenomen in de dunne darm. Hierdoor duurt het iets langer voor het effect optreedt, maar het effect houdt doorgaans langer aan. Je hebt meer nodig aan werkzame stof dan bij snuiven, omdat een groot deel (tot wel 70%) van de werkzame stof wordt afgebroken door je lever.

Een ander nadeel is dat het vaak niet aan te raden is met een volle maag iets oraal in te nemen. Ten eerste duurt het dan nog langer voor het gewenste effect optreedt, en veel gebruikers worden misselijk bij orale inname zonder lege maag. Oraal gebruik werkt vaak het beste op nuchtere maag.


Tot zover de andere veelgebruikte manieren om drugs in te nemen. Waarom dan toch pluggen, als het zoveel makkelijker kan, want pluggen is niet de makkelijkste manier van innemen…Het grootste voordeel van pluggen, is dat je niets in je maag krijgt. Je hoeft dus geen 4 uur te wachten nadat je gegeten hebt, je hebt minder kans dat je misselijk wordt, of dat je last krijgt van je maag. Een groot voordeel, lijkt me.

Het volgende voordeel is dat pluggen vaak sneller werkt dan orale inname, 10 tot 15 minuten is normaal, persoonlijk heb ik al eens meegemaakt dat de geplugde 2C-B binnen 5 minuten mijn hele wereld op zijn kop zette…Het effect blijft langer werken dan snuiven, maar soms iets korter dan oraal, hoewel ik hier persoonlijk nog wel eens over twijfel.
En dan nog een belangrijk voordeel, zeker voor ons zuinige Nederlanders; je hebt minder nodig. Omdat de drugs in je endeldarm direct in je bloedbaan worden opgenomen, is er weinig tot geen verlies van werkzame stof, en kun je dus de dosis beperken. Hierin schuilt echter ook een gevaar, namelijk van overdosering. Als je plugt, is het verstandig om te beginnen met een derde deel van wat je normaal oraal zou nemen, en dit eventueel op te voeren naar de helft van je orale dosis. Dit is meestal toereikend, omdat het effect van pluggen vaak 2 tot 3 keer sterker is dan oraal.

Zijn er dan geen nadelen verbonden aan dat pluggen? Natuurlijk wel. Het grootste nadeel volgens sommigen is dat je iets in een plek moet stoppen, waar je normaal gezien niet zo vlug iets in stopt. Tja, dat is voornamelijk een nadeel dat tussen je oren zit… Het valt alleszins mee, is niet pijnlijk, en is gewoon de moeite waard.
Een ander punt dat echter wel aandacht verdient, is de schade die de drugs op lange termijn aan het slijmvlies in de endeldarm zou kunnen aanbrengen. Veel drugs zijn nogal agressief, en kunnen bijtend zijn. Brandt het in je neus, dan zal het waarschijnlijk ook wel in je endeldarm branden. En dit branden is natuurlijk niet goed voor slijmvliezen, en het gevoelige weefsel in de darm en neus. Helaas is er nog weinig bekend over deze schade, dus hier kun je eigenlijk alleen maar opletten dat je niet te vaak gebruikt. Als je elke dag je 70% speed in je anus spuit, zul je op den duur best wel eens last kunnen krijgen van vervelende bijwerkingen, hier moet je dus gewoon gezond verstand gebruiken… Ook snuiven en slikken hebben zo natuurlijk hun eigen bijwerkingen, het is dus maar net wat je kiest…

Ok, de praktijk dan, pluggen for Dummies!!! Hoe ga je te werk, wat heb je nodig, wat zijn de do’s en dont’s? Ik zal het proberen stap voor stap uit te leggen, met de kanttekening dat anderen misschien een iets andere manier prefereren.

1. Zorg dat je een zuivere drug hebt, of in ieder geval zo zuiver mogelijk. Laat je drugs altijd testen, zodat je weet wat je neemt, en zeker ook weet wat je niet neemt.

2. Voor je gaat pluggen, verdient het aanbeveling om te zorgen dat je endeldarm leeg is. Dit kun je op een aantal manieren bereiken, b.v. door eerst eens goed naar het toilet te gaan, en te zorgen dat alles wat er nog in zit, uit komt. Als je 100% zeker wilt weten dat er geen ontlasting zit, kun je gebruik maken van een zogenaamde anaaldouche. Hiermee spoel je de endeldarm leeg en zuiver. Op deze manier weet je zeker dat er geen ontlasting meer in de weg zit. Ontlasting kan namelijk de werkzame stof opnemen, en ervoor zorgen dat je niets merkt van je drug.

3. Zo, alles zuiver en leeg? Dan heb je een spuitje nodig. Een klein spuitje, met een inhoud van 1 tot 4-5 ml is afdoende. Deze haal je bij de drogist, dierenarts of huisarts. Ze zijn van een doorzichtige kunststofsoort gemaakt, met een maatverdeling erop.
Afbeelding

4. Doe de drug die je wilt pluggen in de spuit. Dit gaat het makkelijkste door de achterkant eruit te trekken, de drug erin te doen terwijl je je vinger aan de voorkant op de uitgang houdt, en da de achterkant er weer in te steken. Op de foto heb ik als voorbeeld poedersuiker gebruikt, ik heb natuurlijk geen drugs in huis...
Afbeelding

5. Doe de achterkant zo ver mogelijk in de spuit, zodat de drug helemaal bovenin de spuit komt te liggen, met zo weinig mogelijk lucht erin.
Afbeelding Hou de uitgang van de spuit nu onder de kraan (lauwwarm water), en trek er ongeveer 1 ml water in. Trek er dan nog wat lucht bij, en nu goed schudden totdat de substantie zo goed mogelijk is opgelost. De ene stof lost beter/sneller op dan de andere.
Afbeelding


6. Alles opgelost? Hou dan de puit weer met de uitgang naar boven, trek er ietwat lucht bij, en duw de spuit dan weer omhoog tot alle lucht eruit is. Trek er dan nog wat lauwwarm water bij, tot ongeveer 2 ml. Nu is de spuit klaar voor gebruik.
Afbeelding


7. Breng wat glijmiddel, speeksel, boter, of wat dan ook aan op de spuit, dit vergemakkelijkt het inbrengen. Breng de spuit nu heel voorzichtig in, niets forceren. Hoe beter je ontspant, hoe makkelijker het gaat. Breng de spuit zo’n 3 tot 4 cm naar binnen.

8. Als de spuit zover is, hou hem dan een beetje schuin. Je richt a.h.w. de spuit naar de wand van de endeldarm. Hier moet de stof opgenomen worden, dus je wilt hem er zo dichtbij mogelijk hebben, en dan heb je de minste kans dat je de stof alsnog in wat ontlasting zou spuiten, wat je niet wilt. Duw dan de spuit rustig helemaal leeg.

9. Spuitje leeg? Voorzichtig terug trekken, en even je billen bij elkaar knijpen. Ondanks dat je maar een heel klein beetje water hebt ingebracht, krijg je toch waarschijnlijk meteen aandrang om weer te gaan poepen.(kakken voor de Belgen) Als dat vervelend is, probeer dan even op je buik te gaan liggen, het gevoel gaat vanzelf over.

10. Gooi het spuitje weg, of kook het uit als je het nogmaals wilt gebruiken. Handjes wassen, en klaar is iemand!Zover het pluggen an sich. Niet moeilijk, en als je het gewend bent, niks vervelends aan. Schrik niet, het kan sneller inslaan als dat je gewend bent. En neem niet teveel ineens, het gaat niet eerst door je lever, alle werkzame stof wordt meteen in je bloed opgenomen, en je hebt er dus ten volste plezier van.

Neem je een agressieve drug, zoals 2C-B, dan is het slim om iets meer water te nemen. Hierdoor voorkom je het brandende gevoel wat je normaal bijvoorbeeld hebt als je deze substantie snuift.

Heb je na een half uur het idee dat je toch echt weer naar het toilet moet, geen probleem. Als de stof na die tijd nog niet is opgenomen, dan heb je waarschijnlijk je kostbare drugs in de ontlasting gespoten, en heeft het dus geen nut gehad. Bij de meeste drugs merk je binnen 5 tot 20 minuten de eerste effecten.

Tot zover de handleiding, ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en mochten er toch nog vragen zijn over het pluggen, dan probeer ik deze graag te beantwoorden.

Hemi
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 20 maart 2011 21:13

Pluggen... ik zie de voordelen wel, maar het moet je ding zijn. Kom maar op met de meningen!
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 21 maart 2011 19:08

Ag dan niet toch het moet maar net je ding zijn :wink:

OT:

Werkt steviger maar je moet wel zuivere dingen hebben :)
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 21 maart 2011 19:29

Voor hen met een gevoelige maag is het anders een prima optie.
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 21 maart 2011 19:30

Tufnut schreef:Voor hen met een gevoelige maag is het anders een prima optie.


Inderdaad! Kan zelfs een oplossing zijn als je een erg gevoelige maag hebt zoals je zegt :wink:
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Bambi67 op 27 apr 2011 17:39

Dit is de 1ste reactie die ik schrijf op dit forum en ben eigenlijk heel erg benieuwd of je zo ook 69 original kan gebruiken.
Het is namelijk echt niet te zuipen en krijg na het 2de flesje ook echt kotsneigingen.

Misschien een heel stomme vraag hoor, maar we zijn echt nog maar in de beginnersfase en weet echt van een heleboel dingen veel te weinig nog.
Durf nog niet zo makkelijk vragen te stellen omdat ik bang ben dat mijn vragen al 100den keren gestelt zijn op het forum :rolleyes:

Ben wel nieuwsgierig naar het antwoord eigenlijk, want zelf vind ik dit spul echt toppie :D
Bambi67
Newbie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 16 okt 2010 19:07

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 27 apr 2011 19:10

Bij pluggen is het meer nog dan bij de andere manieren van gebruik van belang goed te weten wat je precies in je lichaam stopt. Bij original 69 weet je dat niet.
Volgens mij zit daar ook GHB in en als dat zo is moet je al helemaal goed weten wat de dosis is. GHB doseert altijd al nauw en als je het plugt nog meer. Pluggen mag dan meer of beter effect hebben, maar er is ook zoiets als teveel effect.
Niet doen dus als je het mij vraagt.
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Bambi67 op 27 apr 2011 21:22

Wij hebben de variant waar dus geen GHB inzit.
Ik denk dat ik het och eens ga proberen....
Het effect is grandioos van die 69 maar die smaak :kots:
Bambi67
Newbie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 16 okt 2010 19:07

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 27 apr 2011 22:19

Weet je verder wel precies wat er inzit dan?
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Bambi67 op 27 apr 2011 22:44

Tufnut schreef:Weet je verder wel precies wat er inzit dan?


Euhhh...Ja als ik echt eerlijk ben niet.
Ken alleen het verhaal dat de flesjes met de rode dopjes, dat daar de ghb inzit.
Wij hebben die andere flesjes.....
Het spul bevalt heel erg goed maar of ik er nou alles van weet...nee dus.

Ja sorry, ben gewoon eerlijk en waarschijnlijk niet al te slim bezig.
Bambi67
Newbie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 16 okt 2010 19:07

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Ella op 19 aug 2011 21:21

Ik ken pluggen in een andere variant.

Dat is door capsules te legen en daarna te vullen met poeder naar keuze.
Latex handschoen aantrekken, wat glijmiddel op je anus en dan de capsule met je vinger in je rectum duwen tegen de darmwand aan.

Dan hoef je ook niet op je buik te gaan liggen en er kan niks gaan lekken.

Na een paar minuten lost de capsule op en wordt het poeder door je darm opgenomen. Het effect is soms te heftig voor mij. En daarbij vind ik het raar om met je anus bezig te zijn op die manier.

Dus ik heb het geprobeerd en het werkt zeker maar ik blijf toch maar slikken en snuiven. :)
Ella
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 38
Geregistreerd: 25 maart 2009 01:43

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 19 aug 2011 21:28

Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. En ach, wat is raar? Als je je handen maar goed wast na de handeling :wink:
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Ella op 19 aug 2011 21:40

Nou ik gebruikte latex handschoenen en was m'n handen ook erna.
Ella
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 38
Geregistreerd: 25 maart 2009 01:43

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Ella op 19 aug 2011 21:41

En wat is raar? Het is niet raar maar als je met een groepje vrienden bent en iedereen zit dingen in hun reet te douwen vind ik dat wel apart. En op een feestje in een club ga ik ook niet op de wc een capsule in mijn ass duwen..
Ella
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 38
Geregistreerd: 25 maart 2009 01:43

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor saffe666 op 20 aug 2011 19:32

Mijn kont is een uitgang en dat blijft ook zo. Liever alles pakken op de ouderwetse manier. :)
saffe666
Newbie
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 20 aug 2011 16:31

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor DrPepper op 23 aug 2011 21:06

Voor hen die met het spuitje werken en de capsule, na "pluggen" ff op je rechter zij gaan liggen :mrgreen: je endeldarm gaat namelijk rechtsaf na binnenkomst :lol: ....vooral handig voor de vloeistof-pluggers (verdwijnt je vloeistof direct in het diepe).
Ervaringsdeskundige in; XTC, Speed, Coke, Ketamine, MDMA, Paddo's & Truffels, GHB, Mephedrone, Hasj & Wiet en Alcohol.
Avatar gebruiker
DrPepper
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 07 sep 2008 10:22
Woonplaats: Limburg

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Ella op 25 aug 2011 23:48

Op je LINKER zij moet dat zijn... Ik ben verpleegkundige en je endeldarm maakt een bocht naar links.
Ella
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 38
Geregistreerd: 25 maart 2009 01:43

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 31 aug 2011 22:14

Ella schreef:Op je LINKER zij moet dat zijn... Ik ben verpleegkundige en je endeldarm maakt een bocht naar links.


Dank voor de goede tip/verbetering ik weet het zelf ook niet exact! Handig dat je verpleegkundige bent :)
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Paul76 op 31 aug 2011 23:51

Jeetje, nog nooooit van gehoord dat dat überhaupt ging. Des te toffer dat het hier staat, met zoveel info erbij.

Thank you!

Grts Paulus
Paul76
Newbie
 
Berichten: 14
Geregistreerd: 02 maart 2010 06:13

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor pwooppwoop op 12 sep 2011 20:10

hmm.. dus dit zou ook met coke gaan?
ga ik wel eens proberen dan, irritante is natuurlijk dat je dat dan meestal op cafe gebruikt, en op het toilet zie ik het nu toch ook niet helemaal zitten :D
pwooppwoop
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 84
Geregistreerd: 02 nov 2008 21:57

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 29 sep 2011 15:27

pwooppwoop schreef:hmm.. dus dit zou ook met coke gaan?
ga ik wel eens proberen dan, irritante is natuurlijk dat je dat dan meestal op cafe gebruikt, en op het toilet zie ik het nu toch ook niet helemaal zitten :D

Zou als ik jou was geen coke rectaal nemen, om de reden dat coke met veel (rare) dingen word gemixt. En als dat rechtstreeks je endeldarm in gaat kan dat makkelijk beschadigen(je lichaam inwendig) omdat het niet door de lever word gefilterd zo. Alleen zuivere troep rectaal doen :) ! Anders kan het weleens naar aflopen als je onzorgvuldig ermee omgaat.
Enjoy the day all!
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor mandragora op 29 sep 2011 15:51

3 tot 4 cm lijkt me toch wel wat ver :eek:
Dus als ik dit zou proberen zou ik er ook gewoon een capsulletje in duwen dit lijkt me toch 'iets' aangenamer...
Met zo'n anaaldouchekop ga ik helemaal niet beginnen :), gewoon mischien een laxerend tabletje nemen en..... gaan
*Live the life you love and love the life you live*
Avatar gebruiker
mandragora
Badass junkie
 
Berichten: 3594
Geregistreerd: 10 aug 2010 17:34
Woonplaats: The world in my brain

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 30 sep 2011 04:44

Inderdaad geen ontlasting en in cap doen werkt goed en snel dan. Let wel op zuivere troep dat je moet hebben :) mja ook zegels kunnen ook easy in cap this way.
Peace!
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Paperplane. op 09 nov 2011 09:40

Een capsule lost rectaal toch helemaal niet op? Het is niet dat daar maagzuur en/of enzymen zitten die de capsule afbreken toch?
"I'm back, sorry for letting you all down."
Avatar gebruiker
Paperplane.
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 988
Geregistreerd: 02 nov 2011 10:49
Woonplaats: ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Maddog op 09 nov 2011 17:02

gelantine caps lossen al op als ze in vochtige lucht liggen.

dus dat gaat op zich wel goed.
Je vind altijd iets op de laatste plek waar je zoekt.
Avatar gebruiker
Maddog
Belezen gebruiker
 
Berichten: 169
Geregistreerd: 01 sep 2011 01:27

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor joovel op 14 maart 2012 22:06

mmm ben toch meer een fan voor orale inname en anders snuif ik het wel, maar kan het best eens proberen om te pluggen. try before you die!
We are the future.
So let me live my life!
joovel
Newbie
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 13 maart 2012 21:09

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Paperplane. op 15 maart 2012 02:06

Redelijk gemixte ervaringen met pluggen. Eens 125mg mdma geplugd waar ik normaal oraal wel oke op ga, amper thereshold effects. Zelfde met Lsd, Zegel waar ik normaal een solide +++(shulginschaal) mee haal, had geplugd ook amper thereshold effecten. Pep daarintegen, ben ik op 50mg geplugd echt lekker gegaan(dopamine rush, euforie, voelde me gewoon super lekker en ook nog zonder side effects; gespannen spieren etc), terwijl dat normaal oraal voor mij normale effectjes geeft(meer energie, alert etc).

Was overigens allemaal in een gelcap.

Peace,
"I'm back, sorry for letting you all down."
Avatar gebruiker
Paperplane.
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 988
Geregistreerd: 02 nov 2011 10:49
Woonplaats: ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor ^_^ op 27 maart 2012 15:56

Stop nog liever een naald in me arm.
^_^
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 682
Geregistreerd: 11 okt 2006 18:42

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor flankz op 16 mei 2012 00:37

ik ben wel benieuwd hoe ver degene van de kaart was die dit verzonnen heeft. Niets voor mij, maarja wel voordelen.
moop mooooop gas eroooop!
flankz
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 31
Geregistreerd: 26 feb 2012 15:17

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tufnut op 16 mei 2012 00:48

Waarschijnlijk een dokter.
Tufnut
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1419
Geregistreerd: 17 maart 2011 20:39

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor doe de duif op 30 jul 2012 12:53

vorige week eens heel grondig geprobeerd.
Niet gegeten die dag en alles heel grondig proper gemaakt met anale douche ding.
110mg cocaine opgelost in spuitje van 5ml.
Kwam rap op maar meer dan een milde high en een ´warm dekentje´ heb ik niet ervaard.
Terwijl ik bij een zelfde hoeveelheid nassaal al lekker weg zou zijn.

Dan na 40 min maar overgegaan op snuiven en BAM.
Avatar gebruiker
doe de duif
Belezen gebruiker
 
Berichten: 170
Geregistreerd: 20 jul 2007 15:33

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor doe de duif op 02 aug 2012 20:10

PS ook helemaal niets van rush bij rectaal.
Had het al eens geprobeerd met mephedrone en nu met C maar werkt gewoon niet zo goed als bij anderen blijkbaar.
I stick with the sniffy thing :D
Avatar gebruiker
doe de duif
Belezen gebruiker
 
Berichten: 170
Geregistreerd: 20 jul 2007 15:33

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor carlyHHA op 05 sep 2012 02:51

het werkt wel xD
cookiemonster
carlyHHA
Newbie
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 05 sep 2012 02:34
Woonplaats: gelderland

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor universal*flow op 23 sep 2012 20:48

Ik ken de versie van een tampon in sterke drank dompelen en dit in je anus steken.
Dit schijnen mensen in het Gooi te doen, én Moslims die geen alcohol "mogen" drinken. Anaal innemen is namelijk geen drinken ;)

Zelf geen ervaring mee.

Zou het wel een keer willen proberen uit nieuwsgierigheid, maar ergens is het me ook te omslachtig. Ik zie mezelf nog geen spuit mee nemen naar een club :D
All that you see in your world is the outcome of your inward projections of your outward perceptions of your inner most central basic thoughts and misconceptions of your life.
universal*flow
Belezen gebruiker
 
Berichten: 221
Geregistreerd: 15 apr 2012 16:03
Woonplaats: Wonderland =)

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Whitesnow op 01 nov 2012 21:30

Haha lil kan je ook gewoon een pil xtc in je kont douwen? Net als in south park?
Whitesnow
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 62
Geregistreerd: 13 okt 2012 09:32

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 02 nov 2012 04:49

Whitesnow schreef:Haha lil kan je ook gewoon een pil xtc in je kont douwen? Net als in south park?


Daar zitten veel bindingsmidellen in dus raad het af, als je het plugged, is het belangrijk dat het zo puur mogelijk is omdat het wat 'zuiverings' stadiums overslaat (bijvoorbeeld je lever als ik me niet vergis) en direct in de endeldarm terecht komt. LSD, en goede kwaliteit mdma, 2-cb etc. laat je makkelijk een stuk harder gaan op de stof die je wenst vergeleken met oraal gebruik.

Maar al die 'versnij stofjes' kunnen niet het gewenste effect brengen( en mogelijk schade aan de darmen) soms, daardoor zo puur mogelijk als je gaat pluggen is een pré lijkt me.
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor .reknak op 12 nov 2013 18:27

Zou dit ook werken voor vermalen paddo's/truffels?
Proberen is een vorm van voorzichtig afgaan.
.reknak
Newbie
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 28 jul 2013 16:59

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 23 jan 2014 06:56

.reknak schreef:Zou dit ook werken voor vermalen paddo's/truffels?


Heb ik geen ervaring mee zelf, maar met de eerste gedachte zou dat wel moeten kunnen lijkt me. Do correct me if i'm wrong

Dan wel zo fijn maken dat je het in capsules kan doen :P

Grz
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor mandragora op 23 jan 2014 18:27

25tolife schreef:
.reknak schreef:Zou dit ook werken voor vermalen paddo's/truffels?


Heb ik geen ervaring mee zelf, maar met de eerste gedachte zou dat wel moeten kunnen lijkt me. Do correct me if i'm wrong

Dan wel zo fijn maken dat je het in capsules kan doen :P

Grz


Hier zou ik toch mee opletten... paddestoelen in je reet duwen :D , verteerd het wel goed daar vanachter...?? Dacht dat paddo's toch langs je maag moeten passeren...
*Live the life you love and love the life you live*
Avatar gebruiker
mandragora
Badass junkie
 
Berichten: 3594
Geregistreerd: 10 aug 2010 17:34
Woonplaats: The world in my brain

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tijdloos op 24 jan 2014 06:38

mandragora schreef:
25tolife schreef:
.reknak schreef:Zou dit ook werken voor vermalen paddo's/truffels?


Heb ik geen ervaring mee zelf, maar met de eerste gedachte zou dat wel moeten kunnen lijkt me. Do correct me if i'm wrong

Dan wel zo fijn maken dat je het in capsules kan doen :P

Grz


Hier zou ik toch mee opletten... paddestoelen in je reet duwen :D , verteerd het wel goed daar vanachter...?? Dacht dat paddo's toch langs je maag moeten passeren...


Praktisch gezien is het Psilocybin, maar goed ben niet zo thuis daarin verder, dus verbeter me graag indien je het weet! :)
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6870
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Volgende

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo [Bot] en 6 gasten