GHB: informatie om risico's te verminderen

Het forum voor de drug GHB.

GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Tijdloos op 11 maart 2011 04:17

Het effect van GHB hangt af van de hoeveelheid die je gebruikt. Het heeft ook te maken met je stemming en in welke omgeving je het doet. Alcohol en drugs beïnvloeden het effect van GHB.

GHB is geen vloeibare XTC, al wordt het soms wel als vloeibare XTC verkocht.
GHB werkt in op overdrachtstoffen. Dat zijn stoffen die in de hersenen prikkels tussen cellen overbrengen. GHB is onder meer van invloed op de stoffen dopamine, GABA en glutamaat. De precieze werking van GHB is nog onbekend.Afbeelding

Feiten:

* Bij frequent gebruik kan men verslaafd raken. De verslaving aan GHB lijkt het meest op een verslaving aan alcohol. Bij lichamelijke afhankelijkheid is medische hulp bij afkicken noodzakelijk.
* GHB is een narcosemiddel dat bij operaties werd gebruikt. GHB wordt in Nederland meestal verkocht als kleurloos drankje in een plastic buisje, Flugelflesje of heel soms als poeder.
* GHB wordt in het uitgaansleven, maar ook thuis gebruikt. Bijvoorbeeld bij seks.
* Men vertelt tegenstrijdige verhalen over het nut van GHB bij spieropbouw. Het is waarschijnlijk, dat bodybuilders geen blijvend effect hebben bij gebruik van GHB. Alhoewel er tijdens de roes wel meer groeihormoon is, vindt er geen aantoonbare opbouw van spiermassa plaats. De meningen lopen hier over uiteen.
* GHB smaakt zout. Het is moeilijk om GHB in een drankje te herkennen, vooral omdat je smaakpapillen door alcohol vaak verdoofd zijn.

Gebruikers noemen als werking:

* Relaxed, rustig, warm gevoel voor andere mensen
* Opgewekte stemming, praterig
* Prettige verdoving/stoned, angsten en remmingen verminderen, slaapmiddel
* Zin om te vrijen, sterker seksueel gevoel, aanraking wordt sterker gevoeld. Sterk orgasme.
* Vermindert het katerige gevoel na speed en XTC.

Gebruikers noemen als bijwerking:

* Duizelig, omvallen, slap gevoel in spieren, trillen
* Misselijk, hoofdpijn
* Onbedwingbare slaap
* Verwardheid, suf voelen

DoseringHet doseren van GHB is moeilijk en gaat vaak mis. Het verschil tussen een dosis met gewenste effecten en een dosis met nare effecten is klein. Een klein beetje extra is voor velen al onaangenaam en veel sterker dan men wil. Sommigen reageren sterker op GHB en kunnen maar weinig hebben. Anderen kunnen veel meer nemen. Als beginner met GHB kun je niet dezelfde dosis nemen als iemand die dat vaker doet. In de praktijk is gebleken, dat je na regelmatig gebruik van GHB aan het middel gewend raakt en meer neemt om hetzelfde gewenste effect te ervaren (= tolerantieontwikkeling). Een beginnende gebruiker kan daarom veel minder hebben dan een ervaren gebruiker. De sterkte van GHB loopt uiteen.

GHB komt op een lege maag harder dan dan op een gevulde maag. In een lege maag wordt de GHB sneller opgenomen. Daardoor is de hoeveelheid in het bloed hoger.

GHB begint na 15-30 minuten na inname te werken. De top van de roes wordt na ongeveer 30 - 45 minuten bereikt. Het merkbare effect duurt 2 tot 3 uur. De meeste mensen nemen maar weinig GHB voor het gewenste effect. Als GHB uitsluitend met water is vermengd, geldt dat hoe stroperiger de vloeistof is, des te meer GHB er in zit.

Voor een beginnende GHB gebruiker van ongeveer 50 kilo is 1 /3e buisje vaak al voldoende voor het gewenste effect (0,3 buisje met 1 gram GHB ).
Veel ervaren gebruikers van ongeveer 50 kilo nemen 0,4 buisje, oftewel 2ml met ongeveer 1,5 gram GHB.

Voor een beginnende GHB gebruiker van ongeveer 60 kilo is 0,4 buisje vaak al voldoende voor het gewenste effect (0,4 buisje met 1,2 gram GHB ).
Veel ervaren gebruikers van ongeveer 60 kilo nemen 0,5 buisje, oftewel 2,5 ml met ongeveer 1,8 gram GHB.

Voor een beginnende GHB gebruiker van ongeveer 70 kilo is 0,4 buisje vaak al voldoende voor het gewenste effect (0,4 buisje met 1,4 gram GHB ).
Veel ervaren gebruikers van ongeveer 70 kilo nemen 0,6 buisje, oftewel 3 ml met ongeveer 2,1 gram GHB.

1 buisje met 5 ml GHB weegt 6.5 gram (GHB is zwaarder dan water: 1 ml= 1,3 gram GHB). Een buisje met 5 ml GHB bevat vaak ongeveer 52% GHB. Dat is ongeveer 3,4 gram zuivere GHB per buisje. Een heel buisje zal voor de meeste mensen dan ook veel te zijn en tot out gaan kunnen leiden.

Buisjes zijn niet altijd verkrijgbaar. GHB wordt ook verkocht in andere flesjes, zoals Flugelflesjes.

Neem geen tweede dosis GHB. De eerste dosis GHB is van invloed op de stofwisseling. Een tweede dosis GHb kan hierdoor harder aankomen.

Doseren van drugs blijft altijd riskant, want de concentratie en het gewicht van GHB vloeistof kan verschillen.


GBL
Tegenwoordig wordt vaak GBL verkocht in plaats van het moeilijker verkrijgbare GHB. Het lichaam zet GBL om in GHB. Alhoewel het dus om stoffen met hetzelfde effect gaat, is er wel een belangrijk verschil tussen GHB en GBL. GBL is als vloeistof is vaak minstens dubbel zo sterk als GHB-vloeistof. De hierboven genoemde doseringen van GHB moeten dus bij GBL worden gehalveerd!
Dit maakt het doseren van GBL nog moeilijker dan het doseren van GHB. Maar dat niet alleen. Pure GBL is een bijtende stof (lacton). GBL kan extra schadelijk zijn voor het lichaam (slokdarm, maag enzovoort). Men maakt daarom vaak GHB van GBL door het te laten reageren met zuiveringszout (drogist) of gootsteenontstopper (bouwmarkt), NAOH. Het gaat hierbij (GBL, gootsteenontstopper) vaak om industriële producten waaraan niet dezelfde veiligheidseisen worden gesteld als bij voedingsmiddelen.

GHB warningRisico's op korte termijn:

* Het overdoseren van GHB kan ernstige gevolgen hebben en zelfs dodelijk zijn. Veel mensen worden op de Intensive Care behandeld.
* De sterkte van het verdovende effect van GHB is afhankelijk van de hoeveelheid die je neemt. Als je door een overdosis GHB bewusteloos raakt, kun je stikken in je braaksel of in je tong. Hierdoor kan ernstig letsel aan je longen ontstaan. Opgegeven maagzuur kan in uitzonderlijke gevallen je slokdarm verwonden.
* Bij hoge doseringen is er een kans op coma, hartstilstand, ademstilstand, bloeddrukproblemen. Vooral in combinatie met alcohol en slaapmiddelen is dit risico groot.
* Mensen die uit een bewusteloze slaap van GHB komen, kunnen erg verward en agressief zijn.
* Mensen met hart- en vaatziekten, bloeddrukafwijkingen en andere ziekten lopen met GHB extra risico. Neem geen GHB als je een medicijn gebruikt! De combinatie kan fout zijn.
* In het verkeer heeft GHB vergelijkbare effecten als alcohol.
* Soms worden mensen die onder invloed van GHB zijn, seksueel misbruikt. Het is ook gebeurd dat men stiekem GHB toegediend kreeg in een drankje. Doe in een dergelijk geval altijd aangifte. De politie neemt contact op met de horecagelegenheid zodat men daar ook beter gaat opletten.

Risico's op de lange termijn :

* De kans op verslaving lijkt groter te zijn dan eerder werd aangenomen. Indien men uitsluitend in het weekend gebruikt, is de kans op verslaving klein. Als men (bijna) dagelijks GHB neemt, is er een grote kans op verslaving. De lichamelijke afkick is zeer heftig en lijkt op de zware afkick van alcohol. De afkick geeft angst, trillingen, slapeloosheid, kans op delirium. In ernstige gevallen kunnen levensbedreigende situaties ontstaan. Bij een lichamelijke verslaving aan GHB is medische hulp bij het afkicken noodzakelijk.
* Geestelijke afhankelijkheid van GHB kan gemakkelijker ontstaan dan lichamelijke afhankelijkheid.
* GHB kan levensgevaarlijk zijn als je het combineert met alcohol of kalmerende pillen. Als je alcohol gedronken hebt voordat je GHB wilt nemen, bedenk dan dat je lichaam bijna anderhalf uur nodig heeft om een glas alcohol af te breken ( 2 glazen: 3 uur; 5 glazen: 7 ½ uur).

Tips:

* Laat je GHB testen. Je krijgt dan informatie over de sterkte en samenstelling. Er wordt ook gekeken naar de mate waarin GHB door een productiefout nog te basisch is (brandwonden in de mond, keel, slokdarm)
* GHB werkt veel sterker op een lege maag. Je vermindert dan ook het risico van overgeven. Wacht na het eten minstens 4 uur voordat je GHB inneemt.
* Als je GHB op een (tamelijk) volle maag neemt, werkt het bijna niet of duurt het veel langer voordat het begint te werken. Hierdoor kun je gemakkelijk te veel bijnemen en daarna bewusteloos raken en overgeven.
* Als je merkt dat de GHB begint in te slaan, ga dan even zitten. Sommige mensen gaan door de benen.
* Gebruik GHB nooit als je alleen bent, vertel het aan anderen en zorg dat ze op je letten.
* Eet niet als je merkt dat je niet wakker kunt blijven of weg valt. Een sterke kop koffie neemt de suffe vermoeidheid wat weg. Probeer in beweging te blijven.
* Voel je je plezierig neem dan niet nog een keer want dan ga je geheid knock-out Als je wilt bijnemen omdat het niet genoeg is, wacht dan 20 minuten en neem dan in ieder geval minder dan je de eerste keer nam.
* GHB versterkt het gevoel van seksuele lust. Je komt onder invloed van GHB meestal ook heftiger klaar. Als je vaak seks onder invloed van GHB hebt, wordt nuchtere seks door veel mensen als "niet spannend genoeg" ervaren. Zo kan verslaving aan / afhankelijkheid van GHB ontstaan. Om te voorkomen dat deze afhankelijkheid van seks onder invloed van GHB ontstaat, is het nodig om vaker seks te hebben, waarbij je niet onder invloed van GHB bent.
* Als de GHB niet op de juiste manier is gemaakt, kan de vloeistof sterk basisch zijn. De vloeistof kan dan brandwonden in de mond, keel en slokdarm geven. Je vermindert het risico door de GHB / GBL te verdunnen met water of frisdrank. Bijvoorbeeld een half buisje op een vol glas water.

Eerste hulp

Als iemand bewusteloos raakt, leg hem dan op zijn zij met het hoofd iets achterover. De tong zit dan niet meer voor de luchtwegen en braaksel kan uit de mond lopen. Probeer iemand wakker te houden door hard in zijn schouderspier te knijpen of krachtig in zijn nagel te drukken. Haal direct medische hulp (1-1-2) als iemand niet bijkomt, niet goed ademt of als je het niet vertrouwt. Je kunt zonder justitiële gevolgen voor de gebruiker hulp halen want het gebruiken van GHB is niet verboden.

Bron
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6865
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor styn op 05 dec 2011 01:55

nog een tip, als je afkick van ghb of gbl hebt , koop een grammetje speed, geen last van afkickverschijnselen, deed ik in geval van nood als mijn gbl later aankwam tijdens hevige verslaving, aja voor te slapen zorg je gewoon voor seroquel ( kan je vragen aan dokter als je zegt da je lijdt aan psychose,, niet willen slapen en voala ) en-of zolpidem , maarjah onder de speed alleen kan je ook gewoon 2daagjes wakkerblijven dan slaap je volgende dag gegarandeerd :)
styn
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 50
Geregistreerd: 09 mei 2011 18:35
Woonplaats: vlaams-brabant

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 27 dec 2011 23:46

Goed dat er info staat ivm gewicht! 8)
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor donald_duck op 26 apr 2012 23:51

Het stoort mij hoe onvoorzichtig mensen met GHB zijn, laten een flesje op tafel staan waar niemand wat van afweet, een dode is zo gevallen, mensen slinger nooit dit spul zomaar rond op feestjes.
donald_duck
Newbie
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 30 jan 2012 13:26

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 14 mei 2012 15:38

donald_duck schreef:Het stoort mij hoe onvoorzichtig mensen met GHB zijn, laten een flesje op tafel staan waar niemand wat van afweet, een dode is zo gevallen, mensen slinger nooit dit spul zomaar rond op feestjes.


Er zijn al ongelukken mee gebeurt wat het een slechte naam heft gegeven vrees ik. :(
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 14 mei 2012 16:55

donald_duck schreef:Het stoort mij hoe onvoorzichtig mensen met GHB zijn, laten een flesje op tafel staan waar niemand wat van afweet, een dode is zo gevallen, mensen slinger nooit dit spul zomaar rond op feestjes.


Raap jij zo'n flesje op om eruit te drinken dan? Je kunt er niet vanuit gaan dat anderen het niet laten slingeren. Gewoon nooit uit een glas of beker drinken die niet van jou of van een van je hechte vrienden die je kunt vertrouwen is.

Een beker of flesje die ergens onbeheerd staat dus gewoon lekker laten staan (al lijkt me dat logisch...)
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 16 jun 2012 14:46

Ik weeg 71 kg dus 3 ml is al voldoende of? :wink:
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 17 jun 2012 20:57

:smoke: Iemand? :wave:

En hoe weet je of je GHB hebt ipv GBL? Kun je dat proeven/ruiken?

Thx!
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 19 jun 2012 14:20

Probeerenleer schreef::smoke: Iemand? :wave:

En hoe weet je of je GHB hebt ipv GBL? Kun je dat proeven/ruiken?

Thx!


Startdosis (voor een eerste keer) zou ik altijd 2,5ml doen en dan minimaal 2 uur niet. Daarna eventueel rustig opbouwen, maar onthoud wel dat bijdoseren stapelt. Dus de tweede dosis van 2,5ml zal zwaarder vallen.

Of het GHB/GBL is kun je het beste testen door het in te leveren bij de testservice. Dan weet je ook de sterkte van GHB. Afhankelijk van de sterkte zul je namelijk je dosis ook moeten aanpassen. Als je 30%GHB hebt kun je namelijk gemakkelijker 3ml nemen dan wanneer je 65% hebt...

Ga in ieder geval niet proeven of het GHB/GBL is, want GBL kun je niet onverdund gebruiken. Dan sloop je je slokdarm. Let op mocht je GBL gaan gebruiken, dit is nog lastiger te doseren en je dosering moet ongeveer gehalveerd worden!
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 20 jun 2012 15:56

Bedankt, Smartie. Ruikt GBL ook anders dan GHB?

Ik ga begin juli m'n eerste éch, ahum, ritje maken met GHB...
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 21 jun 2012 13:22

Probeerenleer schreef:Bedankt, Smartie. Ruikt GBL ook anders dan GHB?

Ik ga begin juli m'n eerste éch, ahum, ritje maken met GHB...


Dat durf ik niet te zeggen, heb zelf alleen GHB gebruikt en nooit GBL. Daar ken ik alleen de feiten van :wink:
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 22 jun 2012 14:30

Naar wat ik hoorde is GHB geurloos en GBL juist niet? :wave:
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 22 jun 2012 19:58

Haha nou het zou kunnen dat het sterker ruikt maar ghb, vooral goede, is zeker niet geurloos! Weet niet wie dat verzonnen heeft, hoor het vaak maar ghb heeft een erg herkenbare geur :p
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Probeerenleer op 22 jun 2012 20:32

SmartieAndMe schreef:Haha nou het zou kunnen dat het sterker ruikt maar ghb, vooral goede, is zeker niet geurloos! Weet niet wie dat verzonnen heeft, hoor het vaak maar ghb heeft een erg herkenbare geur :p


Weet je, ik heb wel een goede leverancier. Maar ik begin voor de zekerheid met 1,5 ml...
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SjitHeppens op 27 jun 2012 05:13

Hoezo geur? Als ik het een tijdje laat pruttelen is het gegarandeerd geurvrij!
SjitHeppens
Belezen gebruiker
 
Berichten: 109
Geregistreerd: 23 sep 2010 01:43
Woonplaats: Hengelo (O)

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 29 jun 2012 12:29

SjitHeppens schreef:Hoezo geur? Als ik het een tijdje laat pruttelen is het gegarandeerd geurvrij!


Hoeveel procent GHB blijft er dan nog over?

Alles wat ik tot nu toe gehad heb heeft een heel herkenbare zoutige geur. Laatste die ik had was ruim 60 procent zelfs en die proefde je ook heel duidelijk.

is met Duitse GBL trouwens
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SjitHeppens op 10 jul 2012 22:53

SmartieAndMe schreef:
SjitHeppens schreef:Hoezo geur? Als ik het een tijdje laat pruttelen is het gegarandeerd geurvrij!


Hoeveel procent GHB blijft er dan nog over?


Volgens mijn formule zat in de laatste batch ca 650 mg/ml. Die was ook behoorlijk stroperig, wat op zich al een goede indicatie is.

Zoutige geur? Hoe ruikt zout? Misschien heb ik daar geen neus voor... Eerder rook ik altijd nog een chemisch luchtje. Dat is met het "napruttelen" verleden tijd.
SjitHeppens
Belezen gebruiker
 
Berichten: 109
Geregistreerd: 23 sep 2010 01:43
Woonplaats: Hengelo (O)

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 11 jul 2012 09:01

SjitHeppens schreef:
SmartieAndMe schreef:
SjitHeppens schreef:Hoezo geur? Als ik het een tijdje laat pruttelen is het gegarandeerd geurvrij!


Hoeveel procent GHB blijft er dan nog over?


Volgens mijn formule zat in de laatste batch ca 650 mg/ml. Die was ook behoorlijk stroperig, wat op zich al een goede indicatie is.

Zoutige geur? Hoe ruikt zout? Misschien heb ik daar geen neus voor... Eerder rook ik altijd nog een chemisch luchtje. Dat is met het "napruttelen" verleden tijd.


Hoe leg je een geur uit op een forum :lol:

Stroop is een goede indicatie inderdaad, want hoe sterker GHB is hoe stroperiger het wordt. Volgens mij is de max 67% GHB en daarna wordt het volgens mij te dik om te schenken. Uiteraard wel blijven testen want er kan meer mee foutgaan!
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SjitHeppens op 11 jul 2012 16:39

SmartieAndMe schreef:
SjitHeppens schreef:Zoutige geur? Hoe ruikt zout? Misschien heb ik daar geen neus voor...
Hoe leg je een geur uit op een forum :lol:
Zeelucht misschien? Vroeger, toen ik naar Scheveningen fietste, wist ik door die lucht dat ik er bijna was. Lang niet meer geroken, helaas. En zeker niet aan GHB :)
SjitHeppens
Belezen gebruiker
 
Berichten: 109
Geregistreerd: 23 sep 2010 01:43
Woonplaats: Hengelo (O)

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor SkittlesAndMe op 12 jul 2012 14:24

SjitHeppens schreef:
SmartieAndMe schreef:
SjitHeppens schreef:Zoutige geur? Hoe ruikt zout? Misschien heb ik daar geen neus voor...
Hoe leg je een geur uit op een forum :lol:
Zeelucht misschien? Vroeger, toen ik naar Scheveningen fietste, wist ik door die lucht dat ik er bijna was. Lang niet meer geroken, helaas. En zeker niet aan GHB :)


Haha goede gok, maar nee dat komt in de verste verte niet in de buurt.

Ga binnenkort wel eens een reuksessie houden haha :P
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4776
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor abiertopen op 25 sep 2012 19:03

Wat is het verschil tussen GHB alleen nemen of GHB in combinatie met XTC ?
abiertopen
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 12 okt 2011 20:48

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor TigerTank42 op 24 okt 2012 21:41

De effecten stapelen zich op denk ik. Ik weet het niet precies meer want ik was vaak veel te van de kaart om het echt te kunnen zeggen wat nou van de XTC en wat nou van de GHB kwam. Wat ik je wel kan vertellen is dat GHB heerlijk is na een avondje flink aan de XTC ;)
TigerTank42
Newbie
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 22 sep 2012 16:33

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor styn op 03 okt 2013 11:23

btw hoe je kan herkennen of het gbl of ghb is , schud met het flesje, ghb zijn belletjes in, hoe dikker de belletjes en hoe trager de belletjes omhoog gaan hoe straffer, wie heeft nu een testkliniek nodig xp ik kan het zo uit mijn hoofd zeggen tussen welke percentage het ligt ;p


gbl ziet eruit zoals water, en als je schud krijg je geen schuim , tenzei het met water is verdund, dan heb je verdunde gbl , tadaaaa, amai wa een pruters hier zenneh
styn
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 50
Geregistreerd: 09 mei 2011 18:35
Woonplaats: vlaams-brabant

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor styn op 03 okt 2013 11:25

ik heb zelfs al eens een percentage gehaalt van +90% xp na een dagje in mijne frigo, 2graden zag het eruit als 1dikke witte pasta-achtige liter xp lol

en als je xtx en ghb-gbl tesamen neemt, breek u pilletje in 2 en pak de normale ghb dosis die je gewent bent :) ik garandeer u dat je nog altijd hallucineren effecten krijgt, ghb verhoogt het xtc gevoel 3keer
styn
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 50
Geregistreerd: 09 mei 2011 18:35
Woonplaats: vlaams-brabant

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Vlindertje91 op 15 feb 2016 14:36

Die stroperigheid, bekijken jullie dat als het gekoeld is of als het op kamertemperatuur is? Mijn lief heeft gehaald en heeft het in de vriezer gestopt (blijkbaar moet dat ofzo) maar elke vloeistof is stroperiger als het kouder is dan als het warmer is. Dus op welke temperatuur kan ik zeggen "ja dit is goeie"?

En als het op GABA werkt, is GHB dan niet toevallig ook een MAO-remmer?
Vlindertje91
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 04 jul 2011 22:22

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Fool op 15 feb 2016 19:56

Vlindertje91 schreef:En als het op GABA werkt, is GHB dan niet toevallig ook een MAO-remmer?

Nope, niet alle stoffen die op GHB werken zijn MAO-remmers.
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4583
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor MeejheM op 16 feb 2016 00:13

Fool schreef:
Vlindertje91 schreef:En als het op GABA werkt, is GHB dan niet toevallig ook een MAO-remmer?

Nope, niet alle stoffen die op GHB werken zijn MAO-remmers.

hetzelfde geld voor stoffen die met gaba werken
MeejheM
Badass junkie
 
Berichten: 2689
Geregistreerd: 10 okt 2008 18:25

Re: GHB: informatie om risico's te verminderen

Berichtdoor Fool op 16 feb 2016 19:26

Excuses, dat bedoelde ik ook. :P

Maar dat maakt mijn andere statement niet onwaar. xD
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4583
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44


Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten