Het Handboek voor de PEP junk in spé.

De naam zegt het al, hier kun je terecht voor alles over de harddrug Speed.

Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Tijdloos op 06 jan 2012 01:32

Nog een topic die niet zomaar weg kon. ALLE credits aan lysergine25!

En wat toevoegd nu.


Inleiding:
Ivm met de pep epidemie onder onze jeugd. De basement voor onze oude dag, die dus langzaam aan het vergaan is op de slechte pep zonder respect, wou ik een handboek samenstellen voor de onwetende toekomstige pepjunk. Ik sta open voor iedere verbetering in deze topic het is een opensource topic dus als een van jullie iets wil en kan verbeteren dan voeg ik het in het stuk bij en zet jouw credits erbij. PM me je stuk tekst en ik voeg het in .... Verstand van chemie heb ik niet ik kan de feiten alleen maar overkopieren. Dit is eigenlijk maar een snelle schets en ruw in vorm. Opbouwende kritiek is dus zeer welkom .....

Amfetamine oftwel speed a.k.a pep.
Pep is drugs, het is dus nooit gezond, ook al neem je niet veel !

De neus en de maag en ook je kont worden er niet beter op als deze in aanraking komen met de pep. Je tanden moet je dus ook nooit insmeren.
Je kan pep snuiven*, spuiten*, slikken* en pluggen*. voor het pluggen geldt 1 voorwaarde, de pep moet zuiver zijn.

Testen ...

Omdat speed in poedervorm steeds de zoutvorm is, namelijk amfetaminesulfaat, kan je speedsample maximum 73% zuiver zijn. Je sample bevat dan namelijk 73% amfetamine en 27% sulfaat en géén andere stoffen! Als je sample minder dan 73% zuiver is, dan is het dus versneden met andere stoffen. In de testservice komen we poeders tegen met 1 - 73% tegen met een gemiddelde van ongeveer 30%
Credits for Japi-10 .


De dosering ...
Die hangt af van de inname methode en alweer de zuiverheid.
Een zuiver product +40% is de uitgangs standaard, we kiezen een uptijd van 12 uur en meer.
bommetje: 100mg
snuifjes: 30mg iedere 2 uur
rectaal: 50mg
injecteren ????

Wat iemand kan nemen de eerste keer is erg afhanfelijk van het gewicht van de persoon, de zuiverheid en de methode van inname.
De eerste keer kan zowel super intens zijn maar ook erg tegenvallen.

Een quote van Lake gerespecteerd pep gebruiker van DF: "Tsja, pep belooft niets anders dan de naam: een oppepper. Ik vind de rush die je er van krijgt heel lekker, maar dat is iets wat je moet leren herkennen en waarderen denk ik. En voor de rest ben je heel alert .. het kan zijn dat je er meer van verwacht had .. ik zou zeggen probeer het nog 1 of 2x en vorm daarvoor nog niet je definitieve oordeel.

Een oud gezegde: The less the better geldt ook voor de pep. De pep heeft tijd nodig om in te slaan en zijn werk te doen. Het waarderen en respecteren is geen onzin van volwassen met ijzeren geduld. Het is de pietpratpraat van speedfreaks die na schande en pijn allemaal tot dezelfde conclusies komen. Met pep doen we rustig aan ........

Bewaren, hoe, waar hoelang ?

Koop online een strijkzak, knip deze op maat en strijk deze goed dicht, zuig hem eventueel goed vacuum.
De pep is nu onbeperkt houdbaar en geurvrij te vervoeren. Stop de zak in een koele plek of vriezer.
Er is geen betere manier !! Pep die uitdroogt verliest ook wat power.

Kittyflippen, candyflippen, en dexflippen ..

Enkele praktijk voorbeelden:

Veel alcohol op een warme dag op een ubergeil strand waar alles hot is ..
Drop je bom of snuif je strotje vol en boost jezelf het leven in, deze combinatie is een zeer aan te raden goede combinatie. De kater zal intens en diep zijn maar het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Na 16 uur hard en diep trippen op de LSD kan de pep een welkome vriend zijn. Oververmoeidheid bestrijden voor tijdens en na de lsd is een zeer goede combinatie. Er is maar 1 regel, overdoseer je dosis lsd naar 500 mics en neem er 1 capsule bij van 40% amf 300 mg. Op deze trip zul je 16 uur warp 9 vliegen over het veld van Ruigoord. Bij lage dossisen lsd zal de pep de werking sterk doen dimmen. Een hoge dosis pep kan zelfs een stevige trip van 400 mics doorbreken, in nood gevallen heb ik mezelf 2x uit de lsd weten te droppen met een 330 mg pep bom 30 minuten na de inslag van de lsd.
PEP en MDMA heb ik persoonlijk geen ervaring ........
In principe is de pep volgens mij met alles te combineren, zo niet dan volgt er een rectificatie.

Waar moet je nou op letten met pep?
Zuiverheid en percentages is het enige wat telt, geur, kleur en vochtigheid komen pas aan bod als de zuiverheid is geconstateerd. Laat daarom ALTIJD 100 mg testen dat kost niets duurt 2 weken.
Pasta kun je niet snuiven je moet dan eerst wat drogen. Smeer het uit op een schoon papier met je platte creditcard. Wacht 10-20 minuten en schraap het op smijt het op de spiegel en hak het even in poeder. Een bommetje maak je met een vleoitje of je leegt een volle vitamine C capsule. Pasta kun je wel in je capsule doen, de caspule kan smelten ...
enkele pep hoaxen:

Appeltjes pep
Roze pep
Klei pep
Pasta pep

Het is allemaal pep, kleuren zijn niet gebonden aan de kwaliteit.
Roze pep kan net zo goed niets zijn, wiitte pep ook.
Edit: Dit klopt in principe als het gaat om felle kleuren of als het heel wit is. Een wat gelige kleur is een indicatie dat niet alle grondstof (P2NP, een gelig poeder) gereageerd heeft en dit duidt op een lager percentage; hoe geler hoe minder grondstof gereageerd heeft, dus hoe minder amfetamine je hebt.

Wat is pep ?
Een stimulerend middel waarbij dopamine vrijkomt, je eetlust verdwijnt en je slaapt voorlopig niet. Overactiviteit in alles, zijn de echte pep uitwerkingen. Sex op de pep is een van de betere manieren om flink te genieten van je leventje. Er is Dextro en normale speed, dextro werkt anders op je receptoren. Gevoel is anders, voor sommige beter voor andere niet beter. 70% gewone pep of 70% Dextro pep zijn allebei nogal schaars, omdat de eerste hufter=LEES=De versnijder het meteen versnijdt naar 35% Amf -35 Cafeine....

Pep prijzen en haar kwaliteit.

TESTEN VAN DRUGS IS GEEN TIJDVERSPILLING EN GRATIS:

Bewaar daarom ALTIJD 100 mg teststof en lever het in. Dat kost niets duurt 2-4 weken.

http://www.unity.nl/testen

Prijzen, prijzen, prijzen, een hekel puntje waar iedereen altijd opschept over hoe goedkoop hun bagger is ... lees nog een keertje bagger=straatkwaliteit !!.
Alleen bagger is goedkoop, iemand die 7-10 euro betaald heeft 75% meer kans op een zuiver produkt. Dat sommige irritante elementen zoals Armani7 100% Sugar Cane verkopen als coke is het bedrijfsrisico.
Als de pep niet zuiver is, dan is het eigenlijk niets waard, das al punt 1. Het enige wat je zou moeten interesseren zijn de percentages .... landelijk ligt het gemiddelde op 20-30 meestal in 90 % van de gevallen ook met een everedige hoeveelheid grammen aan cafeine toegevoegt, dus 20-20 of 30-30.

10-20% bad bad bad speed find another middleman !!
20-30% nice product
40-50% excellent speed be proud of it.
50-60% very good quality speed lucky bastard
60-70% very strong speed this is the shit, i want your email.
70-73% the ultimate speed .... there is no better in this form, is your dad a amfettie producer ?

Meest ganbare cijfers, 70% gedeeld door 2 = 35 % gedeeld door 2 is 16 % daar komen dus die 'bekende ' versnijcijfers vandaan.

Zet hier maar is prijzen achter en hou het puur.
Ons prijzen verschillen van kilo prijzen en losse gram prijzen verschillen van bal prijzen. Als je tussenpersoon veel inkoopt dan is de eindprijs laag.
Maar .... dat komt 1-2% voor de rest verkoopt bagger en versnijdt zoveel mogelijk. Kleien dorpen achtergestelde landstreken moeten het zwaarst lijden, zij betalen vaak het meest voor de slechtste kwaliteit. Goedkope pep zou je moeten wantrouwen, niet adoreren, je mag je liefde uiten als je testuitslag binnen is. Wees ook zo flink om te melden dat het troep is, vooral aan diegene waar het vandaan kwam. Vooral dit laatste puntje is voor iedereen in zijn eigen voordeel. Niet in mijn, ons, of hun voordeel, maar in jou eigen voordeel ... heel veel tussenpersonen weten zelf ook niet eens beter. Dus verenig je met zijn allen en bespreek het gewoon. Niets is mooier als gelukkige mensen aan alle zijdes.

Hypothetische prijzen voorbeelden.
kg bagger pep 1250-1500 euro ....
kg zuiver pep 70 % 2250-2750
onsje zuivere pep 70% 300-400 euro.
onsje bagger 16% 200 euro
grammetje zuiver pep 70% 7-10 euro
grammetje zuivere 16% 5 euro

Dit zijn louter wat richtprijzen er zijn altijd uitzonderingen, als je pa bijvoorbeeld amfetamine boer is dan krijg je het gratizzzzzz !!

Hoe voorkom ik problemen ?
Wees op je hoede, koop nooit zomaar heel veel bouw eerst een contact op en ga het dan testen of zoek iemand die alles al laat testen. Dan als nog laten testen want dealers zijn net autodealers, trailertrash dus.
Vraag de tussenpersoon of hij het percentage weet en waarom hij het niet gewoon laat testen, confronteer hem met de cijfers .... haal ze desnoods zelf op bij het test centrum. Je hebt recht op een zuiver produkt. Je biertje versnijden ze ook niet ..

Wat is respect ? Normen en waarden met peppers.
Pep misbruik wordt zwaar afgestraft uiteindelijk verlies je het gevecht. Niemand kan de pep overwinnen en er zullen periodes komen van geen pep en die geven meer energie dan die pep je gaf. Respectloos omgaan met je pep leidt naar een verslaving en een aangetast uiterlijk. Puisten, neusproblemen, gewichtverlies, maag en darm klachten zijn voorkomende klachten. Klachten die je kunt voorkomen door normaal te doen.

- Neem zo min mogelijk hoe minder hoe beter.
- 1 bommetje 150 mg doet 12 uur keihard gaan, bijnemen is meteen een fout. Ga eerst slapen.
- Neem (indien voorhandig) alleen maar zuivere pep, vermijdt de cafeine.
- Voorkom nassaal gebruik, oraal of rectaal doen het beter en besparen je uiterlijk.
- Slaap gewoon na de pep inname, neem niet bij voor het slapen gaan.
- Neem heel veel vitamines ...
- Eet in ieder geval 1 maaltijd na de 24 uur peprage.
- Verzorg je zelf goed, verwaarloos jezelf niet.
- bij aanhoudende insomnia heb je een van de regels overtreden, Valium kan je dan nog redden.

Waarom heb ik zo'n last van de 'speed' kater ?
Omdat je weigert bovenstaand regels op te volgen ergens overtreed je een van de geboden en daarom ben je nu totaal verk*nkert. Een avondje stappen met heel veel alcohol ketamine ghb en een pakkie peuken geven al een kater die je niet snel zal vergeten, de pep daarvan de schuld geven is niet objectief. Neem is nuchter pep en niets anders .....
De grootste reden voor een echte 'speed' kater is omdat je pep waarschijnlijk nogal vervuild is met cafeine. Cafeine heeft allerlei akelige uitwerkingen op je gevoel en geeft de speed daarom ook een slechte naam. Want met zuivere speed is echt andere koek. Hoe zuiverder hoe minder je mag cq zou moeten nemen, maar vooral hoe minder reststoffen je opneemt. 16% puur is nog net aan te doen, erg zwak maar wel zuiver. Maar ik krijg geen antwoord op de volgende vraag: Ik neem 1000 mg van die pep ik heb dus 160 mg echte amfetamine wat is die andere 840 mg !!! die ik naar binnen werk. Dat vertellen ze mij niet op het testcentrum, aanvulling van jullie is daarom welkom.

Insomnia, heel veel schaapjes tellen en mastruberen.
Als je echt alle regels blijft overtreden dan krijg je te maken met insomnia, het slapen zal dan niet meer lukken, je lijd aan slapeloosheid. Eis niet teveel van jezelf, probeer in ieder geval te douchen alles boenen en ga met oogdruppels lekker liggen in je warme bed. Rust sluit je ogen, als je 10 minuten wegdoezelt ben je weer klaar wakker ga eruit en eet iets. Eten en orgasmes zullen je naar het 2 niveau dragen ... een langer tukkie dan 10 misschien 30 minuten. Iedere happie helpt je naar je winterslaap toe, je hoeft niet te verwachten dat je na 200 mg 40% pep na 12 uur kan slapen. Om de slaap te kunnen vangen moet je je lichaam voorbereiden en je geest ook.

Mijn piemel is verdwenen en ik wil vanavond nog neuken.
Je had die sappige meid mee gevraagt voor wat ruig paalwerk. Thuis gekomen krijg je een hartkramp bij het aanzicht van je goede oude vertrouwde penis. Bij de juiste hoeveelheid speed krimpt de penis naar een grootte waar niemand trots op wil en kan zijn. Zelfs de grootste harde palen veranderen in een miniatuur worm, zo klein dat het voorhuidje zelfs niet terug getrokken kan worden. Maak je geen zorgen, met de juiste technieken en een lieve begripvolle gretige meid komt echt alles goed. Sterker nog het wordt de avond van je leven. Heel veel viagra is niet meer dan een blauwe peppil. De concentratie is je grootste vijand, op de pep verlies je die soms met als gevolg een slappe worm met een op hol geslagen paringsdrift. Hij kan echt weer zo hard en groot wotrden als ie vroeger was ... en waar het is geen onzin je kan ontiegelijk diep klaar komen klaarkomen op de pep. Als alles alsnog tegenzit:

- Vermijdt combinaties met heel veel drank, probeer het alelen op de pep.
- Neem een warm bad of een hete douche net zolang tot je lichaam goed warm is.
- Verwarm de slaapkamer goed.
- Verminder je dosis.

Ik ben nu junk hoe geraak ik weer clean!
Je hebt dus alle bovenstaande waarschuwingen totaal genegeerd en je bent lekker hard gegaan op je onsje pep. Nu heb je een serieus probleem ! Goede vraag die ons allemaal zal toekomen, accepteren en aanvaarden.
Pep uit huis gooien, snuivende vriendjes en vriendinnetjes de deur wijzen.
Vrij nemen of ziek melden, ongeveer 2 weken en veel slapen, goed eten, lekker wat sporten en ga veel wandelen. Drijf de amfetamine je lijf uit je leven uit en pak je leven terug zoals het was. Onafhankelijkheid van iedere drugssoort.

Lang leve de amfetamine groep.
De pep is fijn maar wees op je hoede, geef de pep geen slechte naam.
zorg goed voor je zelf, laat in godsnaam iets vaker je drugs testen op de noodzakelijke tekortkomingen.

Voetnoot:
*pluggen=Rectaal=anaal inbrengen.
*slikken=bommetje oraal inslikken.
*snuiven= nassaal opsnorkelen.
*spuiten=oplossen in water en met injectienaald in spuiten.

Met dank aan ... alle DF leden clean en hooked, goed en slecht, zonder jullie allemaal was dit onnodig.-

Stonie :wink: :wink:

drugsforum.nl/viewtopic.php?f=4&t=11480
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6850
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Levitate op 18 jan 2012 16:46

Al heel vaak op teruggevallen voór ik lid was. Nu alsnog; Thanks!
Levitate
Newbie
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 18 jan 2012 14:13

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor amytrip2leyne op 25 feb 2012 02:17

goeie post rspct :)
Speed, sos, ghb, N20,ketamine,mdma,alco, oxa,tema, diazepam,paroxetine,olanzapine
Avatar gebruiker
amytrip2leyne
Newbie
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 25 feb 2012 01:34

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor amytrip2leyne op 25 feb 2012 02:19

is er btw nix om die caffeine rommel deruit te halen? ik heb btw nu pep met mannitol, ook zoiets et werkt prima maar waarom zou je et met mannitol versnijden en waarom zou je het ubhpt versnijden! spul kost al nix.....
Speed, sos, ghb, N20,ketamine,mdma,alco, oxa,tema, diazepam,paroxetine,olanzapine
Avatar gebruiker
amytrip2leyne
Newbie
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 25 feb 2012 01:34

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Ossenaartjuh op 11 mei 2012 02:01

Hele goeie post veel goede informatie waar ik overigen al wel veel van wist maar super verwoord !
Did _ tabak caffeine xtc cocaine weed amphetamine magicmushrooms 2-cb pmma mdma cristallen ..

To do ????
Avatar gebruiker
Ossenaartjuh
Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 11 mei 2012 00:45

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor RavenStylez op 29 mei 2012 23:59

Oh had ik deze baas guide maar eerder gelezen :rolleyes:
Gaat nu goed, maar ging meer dan een gram in op 'n avond en veel insomnia problemen...
Alles door 't beschadigde neusje...
Achja, van fouten kun je leren. Doe dat dan ook kinders!
Dude! Wait, what?
Avatar gebruiker
RavenStylez
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 24 mei 2011 14:11

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Probeerenleer op 27 nov 2012 21:06

Ik kan het niet in de koelkast/vriezer bewaren. :(
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Carlo86 op 10 feb 2013 23:09

Nice post.
Te weten dat je onwetend bent is het begin van alle wijsheid.
Avatar gebruiker
Carlo86
Donateur
 
Berichten: 162
Geregistreerd: 05 feb 2013 17:58
Woonplaats: Thuis

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Chica42 op 02 maart 2013 03:56

Ik heb vanmiddag om 16.30 een goeie bom gedropt en ik zit nu nog met theeschotels in mijn hoofd op mijn kaken te knarssen.....Dit wordt een laaaaange nacht.... :mrgreen:
LIVE THE LIFE YOU LOVE, LOVE THE LIFE YOU LIVE
CARPE DIEM!
Avatar gebruiker
Chica42
Belezen gebruiker
 
Berichten: 108
Geregistreerd: 30 jun 2011 11:18
Woonplaats: Haarlem

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor ZERO- op 02 maart 2013 15:57

Hahahaha wat een leuk geschreven stuk zeg. Moest een paar keer toch echt hardop lachen :) Tx for the info!
Avatar gebruiker
ZERO-
Badass junkie
 
Berichten: 3181
Geregistreerd: 25 nov 2012 19:07
Woonplaats: Utrecht

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Probeerenleer op 10 apr 2013 16:07

Ik weeg 73 kg. Wat is voor mij de juiste dosering?
Reeds geprobeerd: Alcohol - Tabak - Weed - Coke - Ketamine - Poppers - GHB - Speed - MDMA/XTC

To do: 2cb
Probeerenleer
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 544
Geregistreerd: 04 okt 2011 15:52

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Tijdloos op 25 apr 2013 02:23

Probeerenleer schreef:Ik weeg 73 kg. Wat is voor mij de juiste dosering?


Hangt grotendeels af van hoe zuiver je speed is om een goed antwoord te kunnen geven, als het bijvoorbeeld 72% is of 30% is een groot verschil qua dosering logisch.

Geniet met mate zou ik zeggen ;)
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6850
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor JelleSnel op 29 apr 2013 02:07

Hele goeie post! Veel herkenbare zaken
Hee geluidsman! Blijf eens met je klauwen van die knoppen af!!!
JelleSnel
Newbie
 
Berichten: 24
Geregistreerd: 10 feb 2012 03:08

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Junklifebro op 21 mei 2013 01:02

top post, zelf jonge gebruiken en herken me er zeker in;)
Junklifebro
Newbie
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 21 mei 2013 00:46

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor bruuk83 op 07 sep 2013 07:17

Mooie guide. Herken er heel veel van een paar jaartjes terug. Paar dingetjes die mogelijk interessant zijn: Ik droogde als ik het niet direct ging gebruiken het in zo'n blikje waar je fietsreparatiespullen in zitten, dan gaat het langzamer maar merkte toch echt dat de sterker beter werd behouden dan gedroogd in ' open lucht', volgens mij verdampt er dan teveel. Evt kan je het doosje op de verwarming leggen.

Ik was trouwens een keer bij een maat, toen wist ik net zoveel als hij van dat spul, lees niks, en hij had een paar gram die ie snel moest drogen voordat we naar een 2daags feest gingen. Kort gezegd, maat, magnetron, verbaasd kijken, prullenbak. En wel goed gefeest ;)

Over die flips: Bij afters ed vaker gebruikt als een redmiddel. Mensen die ontiegelijk hard gingen op hallucinerende spullen, flink vingerkootje pep op de tong gelegd van diegene. Paar minuutjes voor de slijmvliezen het verwerken en ze zijn er helemaal bij. Ziet er soms bizar uit dat na een paar tellen iemand ineens compleet nuchter zegt, thanks man, was ik ff aan toe na 2 uur niet meer op deze planeet geweest te zijn. Zelf op die manier een keer ook uit een onaangename khole gehaald. Dit soort tips wel met de nodige zorg benaderen, ik ben geen dokter, t zijn alleen ervaringen die voor iedereen anders zijn. En alleen bij mensen die dat ooit gebruikt hebben.
Done: Alcohol, wiet/hasj, lachgas, truffels, ketamine, GHB, MDMA, methyloon, Mephedrone, MCPP (per ongeluk), speed, 4-FA, Dexamfetamine, 2-CB, Cocaine

To do: Ik vind het wel even goed zo.
bruuk83
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 36
Geregistreerd: 25 okt 2009 07:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor maxdw1212 op 07 sep 2013 17:06

RavenStylez schreef:Oh had ik deze baas guide maar eerder gelezen :rolleyes:
Gaat nu goed, maar ging meer dan een gram in op 'n avond en veel insomnia problemen...
Alles door 't beschadigde neusje...
Achja, van fouten kun je leren. Doe dat dan ook kinders!

Herkenbaar ik heb gisteravond voor het eerst deze guide grotendeels gevolgd en verrek ik heb voor het eerst geen kater door dat ik 400 a 500 mg heb verspreid over 24 uur. Dit was ongeveer 30 a 40%. Ik ben juist op zoek naar de gemiddelde pep omdat hoger dan 40 te sterk voor mij word. Ik ben nou gewoon slaperig en moet al bijna vechten mezelf wakker te houden. Toch zou ik wel een fatsoenlijk gesprek met iemand aan kunnen zonder versprekingen. Ook voor de eerste keer geen para gedachten waarvan ik altijd dacht dat het erbij hoorden omdat ik ook grammen er door heen jaagden. Nu dus gewoon zuinig gedaan en wat ik over had weggegeven. Ik ben alleen oververmoeid maar kan nog gewoon vrolijk zijn :). Ook had ik voordat ik begon met de pep nog magnesium,vitamine a tot z en vitamine C1000 gehad. Toen ik klaar met de pep was heb ik s'ochtend's 2 breakers gegeten wat ham en kaas. Daarna heb ik nog een keer magnesium,vitamine a tot z,vitamine C1000 en zinc (gaat oxidatieve stress tegen wat hersenschade aanzienlijk zal verminderen AANRADER!) gehad. Ik ben nu gewoon natuurlijk slaperig en heb nooit geweten dat je zo goed van de pep af kon komen. Ik zie er ook niet vercrackt uit en ben 1 kg afgevallen die ik morgen weer bij eet :P ik ben een klein beetje bleekjes geworden maar herkende me eigen gezicht nog zoals die altijd is. Dankje voor deze guide ik heb me altijd hard vergist in dit middel. Nu wel even een 2 a 3 maanden pauze :)
maxdw1212
Belezen gebruiker
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 28 jul 2010 18:06

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Roygbiv op 22 dec 2014 16:28

Zeer goede handleiding dit! Ook erg moeten lachen om de droge humor :mrgreen:
Zelf maak ik ook altijd een klein bommetje omdat ik snuiven echt verrekte smerig vind en omdat ik mijn neus graag heel wil houden, bijnemen doe ik vrijwel nooit.

Voor de liefhebbers, en vanwege het credo "zorg goed voor jezelf" hierbij mijn recept voor een perfect anti-pep-kater ontbijt. Aangezien we allemaal weten hoe leuk eten is met verkrampte kaken en een droge mond, een smoothie vol vitamientjes en anti-oxidanten!

Benodigdheden
- 1 granaatappel
- 1 grote banaan
- 1 flinke hand blauwe bessen of frambozen, of mix van allebei (ingevroren doosjes fruit zijn het handigst)
- blender

Pel de granaatappel (het is een behoorlijk geklooi, maar het is het waard!) en doe de rode besjes van de vrucht in de blender samen met de banaan en bessen/frambozen. Giet er nog twee kleine glazen water bij om het geheel wat drinkbaarder te maken. Blenden en klaar. Je krijgt het gegarandeerd weg en is ook nog eens erg lekker. De fruitcombi heeft zo ongeveer een maximum aan goede stoffen om je er weer een beetje bovenop te helpen :wink: .
Roygbiv
Newbie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 22 jun 2011 00:23

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Attimo op 21 maart 2016 18:31

Heb bij het herlezen gemerkt dat ik dat over het bommetje van 300mg hier gelezen had. Ik had namelijk niet zo lang geleden een topic gemaakt waarin men mij vertelde dat dit veel te veel is, zeker voor een eerste keer.

Bommetje van 100gr was de boodschap (als je hebt laten testen en het was zuiver).
Avatar gebruiker
Attimo
Belezen gebruiker
 
Berichten: 119
Geregistreerd: 06 okt 2015 08:40

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Tijdloos op 23 maart 2016 15:01

Had het 1 op 1 teruggezet.
Heb het inderdaad naar 100mg veranderd.
Avatar gebruiker
Tijdloos
Moderator
 
Berichten: 6850
Geregistreerd: 17 jul 2007 19:01
Woonplaats: Playtime Planet ©

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 23 maart 2016 19:59

ik heb eens een BOM van 500mg gedropt, (60%>) en die andere 500mg (van dat grammetje) in 4 keer weggesnoven...... :s op een metal festival :rock:
de eerste 18/24 uur gingen wel. daarna had ik een dikke (drugs)psychose, ben al schizo, dus gelukkig herkende ik het allemaal en wist ik wat ik moest doen.
moet er wel bij zeggen dat ik op dat moment 3-6 gram per week gebruikte en er dus best goed tegen kon. ben toen ook maar ff een jaartje of wat gestopt. (ook met DF) nu weer een keer genomen, en gewoon 100mg bommetje en 50mg lijntje. is wel heeeel lekker trouwens na een jaar, ik raad dat alle regelmatige gebruikers aan!
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 23 maart 2016 20:17

als er cafeine of ritalin in me pep zit is dit op zich niet zo erg. had een keer 20 gram, in 1 zak, waarvan meer dan de helft poedersuiker was (heb het er wel uit kunnen filteren 8) ik ben kok en beschik over wat trucjes P) ) en had een keer een paar grammetjes versneden met tl buis gruis poeder, waarom mensen dit doen is onbegrijpelijk! je krijgt er een bloedneus van, niet normaal. dat was achteraf ook de intentie van deze persoon. maar waarom?????
en allebei deze verkeerde aankopen was bij straatdealers, niet op straat kopen dus vind een betrouwbaar adresje!

en pep is ook lekker in je (koolzuurhoudende) drankje, niet te veel natuurlijk, dan heb die vieze smaak, maar op deze manier werkt het bijna meteen en is ook een heel andere ervaring/werking.
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Fool op 23 maart 2016 20:18

Het is dan ook niet zo'n slim idee om 20 gram te kopen bij een shady straatdealer. :')
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4581
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 23 maart 2016 20:28

Fool schreef:Het is dan ook niet zo'n slim idee om 20 gram te kopen bij een shady straatdealer. :')

klopt helemaal, het was mijn aller eerste aankoop :D *Modknip: geen prijzen* euro ZO GOEDkOOP dacht ik, hij had er natuurlijk een mooi verhaaltje bij waarom zoveel voor zo weinig, en ik trapte erin
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor ooscaar op 24 maart 2016 00:13

peprick schreef:
Fool schreef:Het is dan ook niet zo'n slim idee om 20 gram te kopen bij een shady straatdealer. :')

klopt helemaal, het was mijn aller eerste aankoop :D *Modknip: geen prijzen* euro ZO GOEDkOOP dacht ik, hij had er natuurlijk een mooi verhaaltje bij waarom zoveel voor zo weinig, en ik trapte erin

Allereerste aankoop en gelijk 20 gram? :mrgreen: Had je vast al plannen om gelijk dagelijks te gaan gebruiken of niet hahaha :wave: Echt het topic voor jou dan!
ooscaar
Wijs gebruiker
 
Berichten: 1136
Geregistreerd: 04 aug 2014 01:52

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 24 maart 2016 00:25

mijn bedoeling was om 5 gram te kopen, samen met een vriend. mja, deze dealer had normaal gesproken nooit pep aleen deze 20 gram zei hij, vandaar een "speciaal" prijsje. ik ben er dus gewoon ingetrapt.
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor MeejheM op 24 maart 2016 00:46

peprick schreef:als er cafeine of ritalin in me pep zit is dit op zich niet zo erg. had een keer 20 gram, in 1 zak, waarvan meer dan de helft poedersuiker was (heb het er wel uit kunnen filteren 8) ik ben kok en beschik over wat trucjes P) ) en had een keer een paar grammetjes versneden met tl buis gruis poeder, waarom mensen dit doen is onbegrijpelijk! je krijgt er een bloedneus van, niet normaal. dat was achteraf ook de intentie van deze persoon. maar waarom?????
en allebei deze verkeerde aankopen was bij straatdealers, niet op straat kopen dus vind een betrouwbaar adresje!

en pep is ook lekker in je (koolzuurhoudende) drankje, niet te veel natuurlijk, dan heb die vieze smaak, maar op deze manier werkt het bijna meteen en is ook een heel andere ervaring/werking.


heb jij betrouwbare testuitslagen van speed vervuilt met 'tl-buis poeder'? volgens mij is dat een dikke mythe.

pep lekker in je drankje? ben jij wel helemaal goed in je hoofd dat je dit soort dingen post?
MeejheM
Badass junkie
 
Berichten: 2689
Geregistreerd: 10 okt 2008 18:25

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 24 maart 2016 00:51

nee... deze persoon heeft dat mij gewoon verkocht omdat hij dat wilde ofzo... het was alleen mijn zakje, hij had het zelf toegegeven. hij was er nog bij ook, maar de bloedneus was dus zo erg dat ik naar het ziekenhuis moest, en toen speelde blijkbaar zijn geweten op en vertelde hij het.
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 24 maart 2016 00:52

en hoezo geen pep in drankje? is toch hetzelfde concept als een bommetje!
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Bobsacamano op 24 maart 2016 00:56

Ik weet ook niet zo goed wat ik met zon verhaal moet. Ik had die gast dan sowieso laten oppakken zelfs met het risico dat ik ook fout zit maar dat soort praktijken zijn idioot.

peprick schreef:nee... deze persoon heeft dat mij gewoon verkocht omdat hij dat wilde ofzo... het was alleen mijn zakje, hij had het zelf toegegeven. hij was er nog bij ook, maar de bloedneus was dus zo erg dat ik naar het ziekenhuis moest, en toen speelde blijkbaar zijn geweten op en vertelde hij het.
Done: Enough

To-do: ALD-52, 2C-P, 5-Meo-DMT, Mescaline, DOM, DOC
Avatar gebruiker
Bobsacamano
Badass junkie
 
Berichten: 2192
Geregistreerd: 07 dec 2014 13:45

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor peprick op 24 maart 2016 01:06

zoals ik al zei, ik was toen dakloos, je wilt niet weten wat er in dat wereldje allemaal gebeurd! het is een "onzichtbaar" wereldje voor de maatschappij, daarom zijn van dit soort dingen ook mogelijk, en aangifte doen voor dit is dubbel op GEEN optie.
ik verklaar de oorlog tegen m'n eigen gezondheid, me longen vragen aan me hersencellen of ze dom zijn
Avatar gebruiker
peprick
Experimenterende gebruiker
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 apr 2011 22:21

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Bobsacamano op 24 maart 2016 01:31

Heb je een punt.

peprick schreef:zoals ik al zei, ik was toen dakloos, je wilt niet weten wat er in dat wereldje allemaal gebeurd! het is een "onzichtbaar" wereldje voor de maatschappij, daarom zijn van dit soort dingen ook mogelijk, en aangifte doen voor dit is dubbel op GEEN optie.
Done: Enough

To-do: ALD-52, 2C-P, 5-Meo-DMT, Mescaline, DOM, DOC
Avatar gebruiker
Bobsacamano
Badass junkie
 
Berichten: 2192
Geregistreerd: 07 dec 2014 13:45

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Fool op 24 maart 2016 01:42

Bobsacamano schreef:Heb je een punt.

peprick schreef:zoals ik al zei, ik was toen dakloos, je wilt niet weten wat er in dat wereldje allemaal gebeurd! het is een "onzichtbaar" wereldje voor de maatschappij, daarom zijn van dit soort dingen ook mogelijk, en aangifte doen voor dit is dubbel op GEEN optie.

Ja, mag ik ook een puntje?
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4581
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Bobsacamano op 24 maart 2016 01:47

LOL

Fool schreef:
Bobsacamano schreef:Heb je een punt.

peprick schreef:zoals ik al zei, ik was toen dakloos, je wilt niet weten wat er in dat wereldje allemaal gebeurd! het is een "onzichtbaar" wereldje voor de maatschappij, daarom zijn van dit soort dingen ook mogelijk, en aangifte doen voor dit is dubbel op GEEN optie.

Ja, mag ik ook een puntje?
Done: Enough

To-do: ALD-52, 2C-P, 5-Meo-DMT, Mescaline, DOM, DOC
Avatar gebruiker
Bobsacamano
Badass junkie
 
Berichten: 2192
Geregistreerd: 07 dec 2014 13:45

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor SkittlesAndMe op 11 mei 2016 14:19

ik krijg hier een beetje een punthoofd van
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4767
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Fool op 11 mei 2016 16:51

Puntje voor Smartie, deze come-back was sterk!
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4581
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor SkittlesAndMe op 11 mei 2016 16:53

Ja daar kunnen jullie nog een puntje aan zuigen
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4767
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Fool op 11 mei 2016 17:36

Dit is het moment om er een punt achter te zetten.
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4581
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor SkittlesAndMe op 12 mei 2016 11:26

Dat is wel een goed idee misschien, dit waren mijn echte speerpunten. Als ik nu doorga word ik denk ik vrij bot
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4767
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Fool op 12 mei 2016 12:35

Ja precies. Daar waar God een punt heeft gezet, kun jij geen komma achter plaatsen.

Slotje? (A)
Laatst bijgewerkt door Fool op 12 mei 2016 15:02, in het totaal 1 keer bewerkt
Fool
Badass junkie
 
Berichten: 4581
Geregistreerd: 02 dec 2013 23:44

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor SkittlesAndMe op 12 mei 2016 14:07

Noem je nou serieus jezelf god? :lol: Je weet dat god niet bestaat? :lol:
Een feestje op een spiegel!
Avatar gebruiker
SkittlesAndMe
Badass junkie
 
Berichten: 4767
Geregistreerd: 25 nov 2011 14:59
Woonplaats: Bronkhorst

Volgende

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast