Disclaimer

Plaats hier vragen die je graag beantwoord zou willen zien door het Trimbos Instituut. Medewerkers van de Drugs Infolijn zoeken wekelijks één of twee vragen uit en plaatsen de antwoorden subforum "Vraag van de Week".
Forumregels
  • Spam wordt niet getolereerd op dit forum (2x overtreden = waarschuwing)
  • Hou het overzichtelijk

Hoe werkt het?
  • In dit subforum kun je vragen stellen die je graag door een professional beantwoord ziet
  • Het Trimbos-instituut zoekt elke week zelf één of twee vragen uit en beantwoord deze in het betreffende subforum.
  • Discussie of verdere vragen zijn mogelijk. Het Trimbos-instituut zal vervolgvragen proberen te beantwoorden als de tijd dit toelaat.

Op en of aanmerkingen?
Heb je op en of aanmerkingen kun je deze op het feedback forum kenbaar maken.

Disclaimer

Berichtdoor Freak op 19 mei 2010 11:07

Algemeen beleid
De informatie die het Trimbos-instituut geeft op drugsforum.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld en naar beste vermogen geleverd. Het Trimbos-instituut kan echter niet garanderen dat deze informatie steeds actueel, foutloos of volledig is. Wel streeft het Trimbos-instituut er naar de meest recente inzichten over drugs en drugsgebruik te verwerken in de informatie. Het Trimbos-instituut is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie.

Content geplaatst door bezoekers van het drugsforum
De inhoud van de door bezoekers geplaatste replies vertegenwoordigen niet de mening of visie van het Trimbos-instituut. Het Trimbos-instituut wil geen roekeloos gedrag of (overmatig/riskant) alcohol- en drugsgebruik stimuleren. Het Trimbos-instituut aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel opgelopen door iets wat mogelijk op drugsforum.nl wordt getoond.

Geen medisch advies
Het Trimbos-instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos-instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op het drugsforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

© Trimbos-instituut 2010. Alle intellectuele rechten, waaronder het auteursrecht zijn voorbehouden.
Sta op, en Loop
Freak
Admin
 
Berichten: 745
Geregistreerd: 17 apr 2002 17:38

Keer terug naar Voorstellen voor "Vraag van de week"

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast