Designer Drugs onderzoek

In dit forum kun je als onderzoeker, student, scholier of wat dies meer zij oproepen plaatsen voor medewerking aan onderzoeken, afstudeerprojecten, kunstprojecten, etc.
Forumregels
In dit forum kun je als onderzoeker, student, scholier, journalist of wat dies meer zij, je oproep plaatsen voor deelname aan een onderzoek, enquête, panel, etc. plaatsen. Let op dat je post aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • Vertel wie je bent (en van welke organisatie)
  • Geef een omschrijving van het project en het doel
  • Leg uit wat er met de gegevens gedaan wordt
  • Laat contactgegevens achter
  • Stel concrete vragen
  • Een referentie in eventuele publicaties wordt zeer gewaardeerd

Tevens zijn de reguliere forumregels van toepassing.

Designer Drugs onderzoek

Berichtdoor NyssaZuyd op 01 dec 2016 17:20

Wij zijn tweedejaars Communication and Multimedia Design studenten te Hogeschool Zuyd in Maastricht. Momenteel zijn wij aan een project bezig waarbij we een Multimedia Story moeten maken over een onderwerp binnen het concept ‘drugs’.

Nu willen wij ons verhaal richten op de Designer Drugs, omdat deze drugs naar onze mening iets nieuws is in tegenstelling tot andere drugs. Wat iedereen over het algemeen wel kent. Ook vinden we het interessant om erachter te komen hoe de ontwikkelaars van Designer Drugs erop zijn gekomen om hun eigen drugs te gaan ‘ontwerpen’ en wat gebruikers motiveert om Designer Drugs te gebruiken.

Wat een multimedia story inhoudt: 
Onder een multimedia story wordt verstaan: een op web technologie gebaseerd interactief verhaal waarbij de inhoud centraal staat. De informatie wordt online aangeboden in de vorm video’s, infographics, foto’s, tekst, beeld, geluid. Een voorbeeld van een multimedia story: http://www.rijk-arm.nl/

Wel willen we u laten weten dat, wanneer u ons wilt helpen om deze informatie te verkrijgen, het filmen of geluid opnemen van mensen die iets willen vertellen absoluut niet nodig is, aangezien we ons ook kunnen voorstellen dat deze mensen anoniem willen blijven.

Voor dit onderwerp willen we graag meer informatie verkrijgen. De informatie wordt online op een website gepubliceerd als een Multimedia story. Dit is dus voor iedereen zichtbaar, maar het is initieel voor onze docenten. Ee informatie (gegeven die wij verkrijgen zal alleen met toestemming worden geplaatst).

U kunt de enquete invullen via de volgende link: www.thesistools.com/web/?id=524319
Of via de reactie's beantwoorden.


- Hoe oud bent u?
- Heeft u al eens designer drugs gebruikt? zo ja, welke
- Houdt de drempel van t "onbekende" u niet tegen, en waarom niet?
- Hoe bent u op de hoogte gesteld van t bestaan van designerdrugs?
- Wat was uw ervaring erbij? Positief of negatief
- Waarom hebt u het gebruikt?
- Hoe vaak gebruikt u designer drugs?
- Waar bent u als je de designer drug inneemt? Bent u met andere mensen (vrienden) of gebruikt u het alleen?

Heeft u interesse om uw verhaal te vertellen op beeld of audio? Dit kan anoniem + stemvervormer. U kunt contact opnemen met: 1527339leersum@zuyd.nl of laat uw email achter zodat wij u kunnen benaderen.

Alvast bedankt!
Laatst bijgewerkt door NyssaZuyd op 01 dec 2016 21:24, in het totaal 1 keer bewerkt
NyssaZuyd
Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 01 dec 2016 17:18

Re: Designer Drugs onderzoek

Berichtdoor Psychedelibee op 01 dec 2016 20:26

Ik heb het even naar het juiste subforum verplaatst, graag nog wel even de post aanvullen conform de regels in het rood hierboven.

Wat vragen jullie nou concreet van mensen hier? Als je nuttige antwoorden wilt helpt het om dat duidelijk aan te geven. Enkel om hulp vragen is niet echt concreet.
There's more to reality than meets a normal eye.
Avatar gebruiker
Psychedelibee
Moderator
 
Berichten: 5277
Geregistreerd: 07 dec 2009 00:20

Re: Designer Drugs onderzoek

Berichtdoor Narayani op 02 dec 2016 11:38

Ik heb de enquête niet geopend maar de vragen in jullie post hierboven zijn erg algemeen. Ik zou aanraden dat jullie je iets meer verdiepen in het onderwerp en gerichter vragen stellen, anders krijg je een kopie van een oppervlakkig BNN filmpje.
Doe rustig, doe lief!
Avatar gebruiker
Narayani
Bewuste gebruiker
 
Berichten: 476
Geregistreerd: 31 maart 2015 15:01
Woonplaats: Regio Brabant

Re: Designer Drugs onderzoek

Berichtdoor NyssaZuyd op 02 dec 2016 11:45

Narayani schreef:Ik heb de enquête niet geopend maar de vragen in jullie post hierboven zijn erg algemeen. Ik zou aanraden dat jullie je iets meer verdiepen in het onderwerp en gerichter vragen stellen, anders krijg je een kopie van een oppervlakkig BNN filmpje.


Het lieft willen we het verhaal vertellen van maker tot gebruikers. Dus van het begin tot einde. We zijn alleen bang dat dit lastig word. We op zoek zijn naar mensen die hun verhaal en beleving met ons willen delen. Graag zouden we met deze mensen in contact willen komen.
NyssaZuyd
Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 01 dec 2016 17:18


Keer terug naar Medewerking gevraagd

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten