• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Recente inhoud door 25tolife

 1. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  :tearsofjoy: OT Oxycodon met een joint en 1mg clonazepam
 2. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Wiet , oxycodone en clonazepam. En klein beetje flualprazolam
 3. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Ja heb ik gehad , was zelfs een keer coma (7 dagen ) geraakt na 800+mg oxydone met veel benzo's en whiskey.. >< Me laesje wel uit geleerd.. OT Nog een jointje eens. 20mg oxydoneerbij met 4mg flualplazeolam. Had een grote tolerantie met opiaten toen (3 jaar terug). Nu niet meer af en toe voor...
 4. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Lekker gevulde joint :smoke: Met 50mg oxycodon en 4mg flualprazolam 2mg clonazepam. Zo even goed slapen ;)
 5. 25tolife

  Verbod op RC's

  Ik wacht het allemaal maar even af
 6. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  5mg lualplrazolam , met oxy en 50MG 3-ho-pcp lijkt niet veel meer te doen. ook maar een break dit zou met 5mg al moeten werken. Even afstand van de realiteit :cry: Fuck my life
 7. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Morgen! Hier wat oxy met 0.5 clonazepam om de dag te beginnen
 8. 25tolife

  Opium

  Niet echt bij dealers, maar mensen die dat soort cactussen groeien en de bol open snijden en het witte melk achtige vloeistof opvangen en dat gebruiken. Maar mijn kennis daarover is beperkt van de papaver wat erin zit wat opium bevat. Hopelijk heb je er wat aan Google het maar mocht je dat...
 9. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Ik ga ook hopelijk goed slapen ondanks de hitte in huis Net clonazepam oxycodon en 2mg flualprazolam genomen. Slaap lekker allemaal :sleeping:
 10. 25tolife

  2cb in de Efteling

  Leuk reportje! Ik ga volgende week het ook proberen, maar je moet vooraf reserveren? Anyway dank voor het delen was erg leuk om te lezen :)
 11. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Is ook veel duurder in verhouding met O-PCE of 3-HO-PCP etc. Muziek luisteren is dan veel intenser en mooier en de 3-ho-pcp werkt ook nog eens pijnstillend bij mij. Wat soms weer oxycodone vervangt. Maar teveel 3ho pcp zorgt ervoor dat je motoriek niet goed meer is :P
 12. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Het is inderdaad veel relaxter als Ketamine vind ik ook. OT Oxy 20mg met een lekker silver haze jointje.
 13. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Ah ik dacht ook al wat de hell is een t-break lol. OT Oxycodone , met clonazepam. Moet weer even terugkomen / nuchter worden :tongueout:
 14. 25tolife

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Wat 3-ho-PCP oxycodone en klein beetle flualplrazelam tegen spierkrampen.
 15. 25tolife

  Vriendin "eerste" keer xtc Advies

  Inderdaad , thuis is ook erg fijn. Kan je lekker chillen met je vriend(en) muziekje erbij eventueel wat wiet als je dat lekker vind (wat de effecten versterkt is mijn ervaring) En een lichte maaltijd van tevoren is slim want het honger gevoel gaat bij mij in ieder geval weg bij MDMA. En houdt...
Bovenaan