• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Recente inhoud door Ellesdee

 1. Ellesdee

  Speed gebruik overdag i.p.v. 's nachts

  Als ik speed neem is 't vaak zaterdag middag/avond. Ik neem capsules(lijntjes vindt m'n gevoelige neus niet zo leuk) Meestal neem ik de laatste rond 2uur zaterdagnacht. Dan blijf ik de zondag wakker. Zondag avond redelijk op tijd naar bed. Helaas ben ik de maandag weinig waard. Maandag weer op...
 2. Ellesdee

  Keta neusspray, drip een hel, pluggen?

  Heb helaas geen report geschreven sorry You've got mail:blush:
 3. Ellesdee

  Keta neusspray, drip een hel, pluggen?

  Succes :-) en lees je idd beter in dan ik deed haha
 4. Ellesdee

  Keta neusspray, drip een hel, pluggen?

  Ik moest ff zoeken, maar heb m'n oude bericht terug gevonden. Het was niet mijn intentie om te k-holen. Dus vond de ervaring onaangenaam. Maar als dit jouw bedoeling is kan je er vast van genieten.
 5. Ellesdee

  Keta neusspray, drip een hel, pluggen?

  Daar had ik mij dus ook in vergist haha, ik kan je zeggen dat 300mg aardig heftig is :-) http://www.dhpforum.nl/wiki/index.php?title=Ketamine#Orale_dosis
 6. Ellesdee

  Keta neusspray, drip een hel, pluggen?

  Waarom niet oraal: in een capsule of door je drinken mengen ?
 7. Ellesdee

  Langst wakker door/onder drugs

  Gelukkig ben ik vrij nuchter (pun intended), dus stoorde mij niet heel erg aan de effecten van zo lang wakker zijn. Je weet waar 't door komt dus je berust jezelf er in. En 't leverde ook wel komische situaties op. We zaten in onze tent op lowlands, en we dachten dat we onze vrienden buiten...
 8. Ellesdee

  Langst wakker door/onder drugs

  Wel eens wakker geweest op speed van woensdag tot en met maandag avond. Ik raad 't niemand aan hahaha. Je hoort en ziet dingen die er niet zijn. Stemmen, beestjes op de muur. Moet er nu ook echt niet meer aan denken om zo lang wakker te zijn. Peppara :screamcat:
 9. Ellesdee

  Hash melk in de magnetron

  Ohhhjaaa, hasj melk <3 dat is lang geleden
 10. Ellesdee

  Wat is jouw drugs top 5 ??

  Nou vooruit dan maar, met wat aansporing van sprokkie post ik ook weer een keer haha. 1 lsd 2 speed 3 paddos 4 mdma 5 ketamine/ghb
 11. Ellesdee

  Wiet Thee?

  dit of je gooit hasjmelk door de thee :D
 12. Ellesdee

  Single / Relatie ?

  wat fijn :D goed bezig :beer:
 13. Ellesdee

  Wat gebruikt op je vakantie bestemming?

  goh gek
Bovenaan