• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Recente inhoud door markdesign

 1. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Ik heb nu 5apb en 5mapb van andere vendor. Wilde alvast inslaan voor de ban. De 5apb is spier wit en meurt naar de Action. 5mapb is licht gelig. Aantal jaar terug had ik de 5mapb alleen in bruinig poeder. Ik ga t wel laten testen maar anderen ook wit poeder gezien?
 2. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Het is niet aangelengd of versneden maar 5-apb komt in een klein percentage bij de synthese van 6-apb wat ik begreep van anderen. Ik denk niet dat die chinezen in hun karige labo's moeite doen om iets loepzuiver te krijgen
 3. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Dit zit er vrijwel altijd in. Klein percentage. Naar wat ik vernomen heb dan.
 4. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Vergeten te reageren. De bruine kristallen zijn idd 3mmc zonder andere stof Het bruine poeder is 6apb als hoofdbestanddeel met 5apb. Raar dat de 3mmc zo totaal anders er uit ziet dan ik zou verwachten.
 5. M

  2-FMA besteld

  Hoeveel verschilt dit van 2fa voor jullie?
 6. M

  DC-C en 2F-DC-C

  Ik heb nog even gezocht maar kan hier vrij weinig over vinden. Iemand ervaring/kennis van deze cocaine analogen?
 7. M

  4-CMC Wie heeft hier ervaring mee?

  Methylone vond ik echt geweldig spul, jammer dat t nergens meer te vinden is
 8. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Ze hebben beiden meegenomen. Ik had nog een andere 3mmc gekregen laatst van iemand. Totaal anders dan dat ik laat testen qua uiterlijk. Die breng ik volgende keer weg
 9. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Ik bel donderdag voor uitslag, keep u posted
 10. M

  6APB Liquid

  Ik ben er niet euforisch van maar dat heb ik bij mdma ook niet meer, verder prima spul
 11. M

  6APB Liquid

  T is nu wel goed aan t gaan maar vind t niet intens, wel heel lekker!
 12. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Dat van mij is bruin, ik ga donderdag naar test centrum met beide
 13. M

  6APB Liquid

  Ik heb t nu gedaan voor t eerst. Uur geleden t werkt in, voel me loom maar voel me niet erg lekker, is dat normaal bij inwerken?
 14. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Ik heb t binnen. De kleur is zoals verwacht. maar de 3mmc lijkt wel anders dan verwacht. Dus ga t laten testen beiden
 15. M

  6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

  Vroeger veel bij S(+letter) besteld, afkortingen mag ik noemen denk ik? Altijd goed spul geleverd. Nu weet ik dat nu vrijwel overal 6apb uitverkocht is en zag ik dat zij 't nog aanbieden. Vervelend gedoe om een bitcoin Wallet aan te maken om überhaupt te kunnen betalen, maar het is gelukt. Nu...
Bovenaan