• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Recente inhoud door psych-out

 1. psych-out

  Methoxetamine

  Somebody in Sweden injected 100 mg of methoxetamine and 400 mg of MDAI ... there were cardiac problems, and the person died." Read more: http://www.drugs-forum.com/forum/showwi ... z2iMsXM1f3
 2. psych-out

  Tripreport v/d Maand [TvdM][Methoxetamine]Robowalken door een nieuwe dimensie.

  Re: [TvdM][Methoxetamine]Robowalken door een nieuwe dimensie heel mooi reportje :) :stoned:
 3. psych-out

  Waarom?

  is idd vervelend. misschien wist hij het zelf niet? volgende keer misschien eerst testen voor je overgaat tot de aankoop ervan.
 4. psych-out

  restjes in je neus

  tuurlijk kan dat, goed spoelen met water. het water opsnuiven door je neus.
 5. psych-out

  Orginele flakes (welke stempels)

  dat noem ik toch niet echt goede ''ervaring'' als jij zo vaak coke met mdma tegenkomt dat het voor jou zo gewoon is dat flakes daarvoor staat. mja we zullen allemaal we leren uit onze fouten. Bij mijn weten is flakes gewoon goede coke, niet puur maar boven het gemiddelde.
 6. psych-out

  Orginele flakes (welke stempels)

  ? van waar heb je die onzin?
 7. psych-out

  Handboek handleiding: DRUGS

  jij bedoelt zoals bij mij ''i said no to drugs, but they didn't listen?' zoja, dat moet je doen bij het gebruikerspaneel gaan en daar op profiel klikken en dan bij onderschrift kan je een tekst naar wens invullen. groeten
 8. psych-out

  Handboek handleiding: DRUGS

  Wat bedoel je precies met Als je het eventjes wat specifieker uitlegt dan kunnen we je sneller en doeltreffender behelpen. groeten psych-out
 9. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  Een leuke ervaring heb je daar gehad :) De kans dat er een negatieve wending zich kan voordoen als je meer gaat nemen dan eerst, is klein maar hangt grotendeels van jezelf af. Als ik jou was dan zou ik het wat kekijken en aanvoelen. Begin met een wat grotere punt of klein lijntje en bouw het...
 10. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  leuk om te horen dat je er aangename ervaringen door hebt meegemaakt :D veel plezier mocht je het nog eens doen en mocht je vragen hebben... aarzel dan niet om ze te posten. :wave:
 11. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  Zeker eens een gokje wagen dan :) valt het mee, dan opent er zich een prachtige wereld voor je... Valt het tegen... dan heb je het allesins al eens meegemaakt :). veel succes mocht je het doen!
 12. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  Volgens mij gaat mdma hier niet echt bij helpen zodat je toch die lage tonen gaat horen onder invloed van ketamine. Mocht je dit toch willen hebben, probeer dan niet over die bepaalde dosis ketamine te gaan. gewoon een lichte dosis ketamine + mdma en dan zou ik het wat bekijken hoe je gehoor op...
 13. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  thanks mandragora :wave:
 14. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  haha :D is met alle plezier gedaan 25tolife!!! :wave:
 15. psych-out

  Handboek Ketamine: handboek

  Hey 25tolife Bedankt om hem terug te vinden en hem er weer op te zetten :) groetjes psych-out
Bovenaan