Recente inhoud door transformated

 1. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Oxycontin 40mg had dit pilletje toevallig in me oude jas gevonden. Raar dat ik me er goed van voel ik heb het al 4 maanden niet meer genomen en toen nam ik nog rond 900mg. Zometeen nog Zolpidem 20mg achter het eten.
 2. transformated

  Livereport: clonazolam vs diazepam

  Ik weet niet of dit juist is maar als je een bepaalde hoeveelheid binnen hebt van een benzo word het toch niet zwaarder het gevoel? Ik had dit toch altijd. Zorg dat je niet teveel veel slikt ook al ben je wat ongevoelig. Geniet nog van je avond
 3. transformated

  Welke drugs heb jij nu in huis?

  Alleen seroquel,trazolan en lyrica.:pensive: Morgen wat coke en keta in huis0:grin:
 4. transformated

  Wat voor drugs heb je ooit gebruikt?

  Cafeine Nicotine Alcohol XTC Weed Speed Lormetazepam Flunitrazepam Speed Oxycontin Zaldiar Serenase (Lorazepam) Quetiapin Sandoz Rush liquid incense (poppers) 2CB Lysanxia (Prazepam) Victan (Ethylloflazepaat) Ketamine Morfine Dextromethorphan Codeïne Subutex Suboxone Targin Heroïne Oxycodon...
 5. transformated

  LSD nog te doen‍

  LSD nog te doen‍
 6. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Gisteren uitgeweest eerst een paar biertjes dan wat coke en holy sh*t dan had ik 1g keta ik snuif een klein lijntje en ik zet me neer en ik was zo zat als een kanon. Best grappig hoe je ze eruit kan kiezen. :tonguewink:
 7. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Cocaïne ik heb een klein snuifje genomen en man zo goed effect. Heb nu juist nog een lijntje gesnoven en echt wat voelt het goed het kan me niet schelen dat het lang duurt want ik heb al een par keren coke gesnoven, maar deze coke is toch wel puurderd ik zouch bijna zeggen 70-80% maar ik denk...
 8. transformated

  Oxycotin ? Oxicodon

  Dat is hetzelfde er is geen verschil.
 9. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Op het menu vanavond 16 gram Dragons Dynamite :grin::yum:
 10. transformated

  Minst gevaarlijke ROA voor heroïne

  Ik begrijp wel wat je bedoelt met die depressie. Nu neem ik Trazolan ervoor en ik voel me goed zonder opiaten. Ik denk hetgeen dat me eigenlijk nu al 4 maanden clean houdt, waren die momentjes dat je hebt in de eerste 2 weken ontwenning dat je kriebels hebt in je lichaam en dat je plots goed...
 11. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Toen ik cold turkey ging met oxycodon en lormetazepam had ik iedere dag barstende hoofdpijn en dan nam ik iedere dag 1 voor 2 weken. Dan had ik alleen wat last van me maag, maar een dokter had me hiervoor al gewaarschuwd. Anders had ik geen klachten ervan.
 12. transformated

  Minst gevaarlijke ROA voor heroïne

  Ik denk roken is juist 1 van de verslavendste. Nu als je zegt dat je geen cravings hebt, zou ik eerlijk zeggen van dat je het niet verder doet. Want ik denk niet dat je dan beseft wat het uiteindelijk zal doen.
 13. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Ik heb eigenlijk nog niemand gekend die erop overgedoseerd heeft, maar ik heb het wel al gelezen. Nu ik heb een redelijke tolerantie dus moet ik meestal 1g of 2g nemen voor me hoofdpijn.
 14. transformated

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Keppra voor me hoofdpijn. Dit lijkt misschien raar omdat het voor epilepsie is, maar het kalmeert wel je hoofd. I'm out of Paracetamol.
 15. transformated

  gelukshormonen uitgeput...

  Je hebt gewoon overgedoseerd en teveel genomen in mijn ogen als ik zie wat je schrijft. Neem een paar maanden pauze van de drugs dat je lichaam kan herstellen anders zal je nog meer lasten krijgen.
Bovenaan