• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Recente inhoud door wapinhetweekend

 1. W

  Hoeveel geld geef jij uit aan drugs?

  zo'n 200-400 euro per maand
 2. W

  Wat heb je de afgelopen week gebruikt ?

  een berg wiet, paar gram pep, een groen eekhoorntje
 3. W

  Hangend oog

  moet je eens Methylone of 4-FMP erbij doen ipv speed.
 4. W

  AMT (α-methyltryptamine)

  ligt aan de doseringen, meestal als je de hoogste common aanhoud zit je wel snor :lol: Oral Dosage: Smoked Dosage: Threshold: 5-15 mg Threshold: 2 mg Light: 15-20 mg Light: 4-5 mg Common: 20-40 mg Common: 6-10 mg Strong: 35-60...
 5. W

  Wat is jouw periode langst wakker onder pep?

  111 uur, van vrijdags 8 uur 's morgens tot maandag 11uur s' avonds
 6. W

  2CB na speed

 7. W

  AMT (α-methyltryptamine)

  Bij een dosis van 5mg gerookt, had ik zeker wel een mooi effect :love: eerste paar uur beetje pep-achtig, vrij helder, goede concentratie en na 3-4uur begon het zich van de psychedelische kant zien wat nog 8-9uur aanhield :eek:
 8. W

  Vraagjee

  landtek.nl 15E voor 0.01 schaaltje, dealextreme.com 20$ voor 0.0001 mg schaaltje :wink:
 9. W

  Elke week een pilletje

  Van kristallen snoep ik altijd veel te veel zowiezo, heb sneller de neiging bij de pakken, toen ik met mn verjaardag 1.5pil van 112mg en 1300mg kristallen binnen had wist ik dat het te ver was gegaan. nu doe ik gewoon halve pilletjes 4x over de avond :wink:, soms 1tje icm een 2C'tje
 10. W

  Favoriete(sterkste)Pilletje ooit gehad!

  die 20mg verschillen tussen de bruine boom en de qtjes zou je nauwelijks moeten merken op zulke doseringen :rolleyes:
 11. W

  Live report ketamine S

  Keta + Salvia =
 12. W

  'Toverdrank'

  misschien eens proberen met een psilocybine extractie er doorheen roeren :lol:
 13. W

  Klappen van truffels gekregen

  misschien handig wat benzos erbij te houdeng volgende keer :lol:
 14. W

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Fijne reis :D
 15. W

  Oproep voor deelname onderzoek

  DMT is zowiezo niet neurotoxisch dus ik snap niet wat je hiermee bedoeld, het mag dan wel een mooi stofje zijn voor psychonauten maar voor medisch onderzoek heeft het 0.0 nut, en btw dat is geen mening geven, dat is een egocentrische opmerking :wave:
Bovenaan