Doneren

Vind jij DrugsForum een goed initiatief? Het is mogelijk om het forum te ondersteunen met een donatie! Deze bijdrage wordt gebruikt om de site te onderhouden en de (betaalde) software bij te werken en uit te breiden. Donateurs hebben toegang tot het Donateurs only-subforum!

Donateursstatus

Iedereen die doneert, krijgt voor bepaalde tijd een donateursstatus. De donateursstatus gaat gepaard met een donateurs-badge bij de gebruikersnaam. Een gebruiker met de donateursstatus heeft de volgende extra mogelijkheden:

 • Toegang tot het Donateurs only-subforum
 • Eigen berichten kunnen bewerken tot zes uur na het plaatsen (normaal twee uur)
 • Zien en gebruiken van profielposts
 • Vijf in plaats van één keer wijzigen van de gebruikersnaam (eens per halfjaar)
 • Gebruik van het topicvoorvoegsel 'Evenement!' voor het markeren van topics over een evenement

Donatiemogelijkheden

Op dit moment kun je alleen doneren via de telefoon. We slaan je telefoonnummer niet op bij het verwerken van de donatie. Op je factuur komt alleen het servicenummer te staan, er wordt dus geen verwijzing naar DrugsForum gemaakt.

Methode Kosten Verlenging donateursstatus
Telefoon € 1,30 (NL) of € 1,25 (BE) per gesprek
+ reguliere gesprekskosten
één maand (30 dagen)

De grote kleine lettertjes

Aan de donateursstatus kunnen geen rechten ontleend worden. De donateursstatus is een extraatje en we hebben te allen tijde het recht om de mogelijkheden en privileges behorende bij deze status aan te passen of geheel te schrappen. Wel zullen we ons inzetten om alles in zo goed mogelijke banen te leiden. Mocht je van mening zijn dat een donateursstatus onterecht is opgeheven of niet is toegekend, neem dan contact met ons op en we lossen het z.s.m. op.

Leuk! Ik wil doneren

Tof! Met de knop hieronder kun je betalen. Na de betaling zal de donateursstatus direct verleend worden aan: Je bent niet ingelogd. Indien je een donateursstatus wilt ontvangen, log dan in en ververs deze pagina. Doneer je zonder in te loggen, dan is dat anoniem en ontvang je geen donateursstatus.

 • Gepubliceerd
  17 feb 2018
 • Paginaweergaven
  2.079
Bovenaan