• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

100/125mg diphenhydramine: trip ik?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Salvia

Bewuste gebruiker
Is het mogelijk om van 100/125mg diphenhydramine al licht te trippen/hallucineren? Want ik gebruik het dus als slaapmiddel op die doses, maar iedere keer dat ik het gebruik denk ik telkens beestjes voorbij te zien vliegen of op de achtergrond te zien lopen, maar zodra dat mijn aandacht trekt en ik er op ga focussen/ik ga zoeken waar ze zijn, is er helemaal niets. De beestjes die ik zie zijn niet heel gedetailleerd of groot of zo, maar als ze dus voorbij schieten dan kan ik ze niet onderscheiden van echte vliegjes/muggen. Nu moet ik wel zeggen dat mijn gebruik van DPH vaak gepaard gaat met zeer lang wakker zijn (rond de 24 uur), maar ik kan me niet herinneren dat ik die hallucinaties voorheen ook al had bij zo lang wakker blijven. Verder had ik gelezen dat hallucinaties zich pas echt zouden beginnen te manifesteren vanaf 200-300mg. Iemand een idee hierover? Want hallucineren op 4x of 5x de dosis die eigenlijk bedoeld is tegen misselijkheid en hooikoorts leek me onwaarschijnlijk, maar misschien onderschatte ik dat.
 

Salvia

Bewuste gebruiker
100-125mg is ook best veel voor het inslapen lol
Ja? Aangezien het ook niet echt een slaapmiddel is dacht ik dat ik er niet veel van zou merken als ik onder de 100mg zou doseren. Niet dat ik er nu wel super snel van in slaap val, maar 't leek me verspilling om te laag te doseren.
 

Lysergine

Bewuste gebruiker
Ik heb laatst 100 mg difenhydramine als slaapmiddel genomen zonder slaapdeprivatie, dus vraag gerust wat je erover wil weten. Heb er aantekeningen bij gemaakt. Als slaapmiddel werkt het voor mij trouwens niet, maar hoop dat het wel effectief tegen misselijkheid bij opioiden/dissociatieven is.


Is het mogelijk om van 100/125mg diphenhydramine al licht te trippen/hallucineren?
Ik leek op 100 mg in ieder geval licht "psychotische" effecten waar te nemen: flitsen zien als ik mijn ogen dicht had, lichte interne hallucinaties, veranderd tijdsbesef, verminderd geheugen en geluiden anders te interpreteren. Met dat laatste bedoel ik dat het geluid van mijn ventilator mij steeds het idee gaf dat er mensen buiten een gesprek hadden, terwijl het diep in de nacht was en het buiten verlaten was. Ik had ook het gevoel alsof het veel vroeger in de nacht was dan in werkelijkheid het geval was. Ook gaf het jeuk trouwens.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan