1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

  Ontzet Notitie

1e keer XTC

Discussie in 'Trip reports' gestart door FireHouse14, 10 feb 2019.

Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. FireHouse14

  FireHouse14 Newbie

  Gisteren heb ik voor de eerste keer XTC gebruikt. (20 jaar) Tot nu toe had ik alleen ervaring met wiet/hasj en spacecake en ik was erg benieuwd naar de ervaring die XTC mij zou brengen. Ik nam het samen met mijn vriendin op een feestje. We hadden 4 Trump pillen. We hebben ze laten testen en er zou ongeveer 200mg MDMA inzitten.

  De sfeer was ontzettend fijn en ik was echt heel erg benieuwd naar de ervaring. Omdat meerdere vriendin van mijn vriendin al wel XTC gebruikt hadden volgenden we hun advies op van eerst met een kwartje beginnen. 1.5 uur later voelden we eigenlijk nog steeds niks. Ook na 2 uur voelden we nog niks. Toen besloten we om nog maar een kwartje te nemen.

  Het was inmiddels al 3.5 uur later en we voelden beide nog niet bijster veel. Meerdere mensen op het feest voelden al zeker wel wat en wij waren eigenlijk best teleurgesteld dat wij eigenlijk niks voelden.

  Toen was het ongeveer 4 uur na de eerste inname. We namen nu nog een kwartje, daarna begon de muziek ineens wel heel erg lekker te voelen. En we konden beide niet stoppen met bewegen. We hebben 1.5 uur gedanst. Ook voelden we echt ons ontzettend fijn. De muziek kwam zo lekker binnen. Iedereen was enorm relaxt en de sfeer was gewoon geweldig. Na dat dansen besloten we nog een kwartje te nemen. Hierna kregen we beide weer een heerlijk gevoel. De tijd leek niet te bestaan. En het voelde alsof een uur maar een minuut duurde. De rest van de avond hebben we nog beide nog 2 halfjes genomen en ook die zorgden voor het gelukkige en fijne gevoel.

  We hebben een enorm fijne avond gehad met heerlijke muziek en we leefden allebei heerlijk in het moment. Het was hoe dan ook een fantastische avond. Echter waren we toch een beetje verbaasd. Meerdere vrienden gaven aan dat ze met driekwart pil echt de hele avond door konden terwijl wij beide 1.5 pil op hadden.

  Ook voelden we de pil niet per se inkicken. Ja we konden niet stoppen met bewegen en waren enorm energiek. Maar we hadden niet echt een bepaald moment waarop we konden aanwijzen van ja nu voelen we hem. Ook 's nachts een halfuur teruglopen naar ons huis ging meer dan prima.

  Is dit een normale eerste ervaring of hadden wij misschien meer verwacht van het XTC effect?

  Concluderend kan ik zeggen dat het wel echt de beste avond uit ooit was. Ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld met het dansen en vond de hele sfeer ongeëvenaard. Ik hoop over een maandje of 2/3 zeker weer een keer een pilletje te slikken.
   
  SicMundusCreatusEst vindt dit leuk.
Laden...