• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

1P-LSD 100ug: Was dit het? LSD zette niet door.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Kwak

Bewuste gebruiker
Afgelopen weekeind heb ik eindelijk mijn eerste volledige 1P-LSD benut. Sinds tijden ben ik lichtelijk nerveus om deze drugs te gebruiken.
Mijn prille LSD geschiedenis gebruik bestaat meer uit halfjes en drieskwartjes en nu bezit ik een hele verse zegel van 100ug. Niet getest, gekocht via een legale webshop. De zegels waren geel verkleurd maar dat hoefde geen probleem te zijn. Mijn andere LSD trips zijn altijd mild gebleven. Ik hoop met deze zegel alle remmen los gaan en ik in mijn huiskamer kan wegspacen.
Er is een tijd dat ik met psychedelica bang was om vanaf mijn balkon te springen. Ik woon drie hoog dus als het gebeurt dan is het met mij gebeurd. Nu had ik de vertrouwen dat het niet gaat gebeuren. Die angst kan ik wegstrepen.

Van te voren heb ik alle middelen klaargezet om te kunnen reizen. Ik kwam in tijdnood omdat het schoonmaken van mijn appartement en alles klaarzetten meer tijd vergt dan ik heb ingecalculeerd. Ik was een beetje gestrest dat ik niet op tijd kon beginnen. Een dag tevoren heb ik een mooie curryschotel en soep bereid. Zodat ik na mijn trip deze gerechten alleen maar hoef op te warmen. Drugs en koken zijn geen goede combinaties. Spreek ik uit ervaring.
Ik wilde zo rond 1630 uur beginnen nog voordat de zon ondergaat.


Vanuit mijn verstelbare stoel die lichtjes naar achteren kantelt heb ik uitkijk op dakranden van huizen en links daarvan is een groot gedeelte van mijn zicht is met open lucht bedekt. De luchten zijn zelfs wanneer ik nuchter ben, schitterend om te zien. De vormen van de wolken de warme kleurtinten en chemtrails die elkaar kruislings passeren :)

IMG_3607.JPG

De zon schijnt door de openslaande balkondeuren mijn woonkamer binnen. Een frisse, zuivere wind waait naar binnen met de zon verwarmend op mijn hoofd. Het voelt ontspannen aan.


Om 16:50 leg ik de zegel onder mijn tong “Here goes nothing”. Voor mezelf heb ik de intentie een mooie reis te maken maar nog niet te heftig. Omdat ik geen tripsitter in de buurt heb, kan ik wel een vriend bellen als het met mij minder goed gaat. Om 17:15 slik in de zegel door.
1724: Brandende keel. Ik voel nog niets maar geniet enorm van de zon die op mijn bolle ogen schijnt.
1734: Beetje onrustig gevoel. Gaat het dan komen? Ik probeer niet teveel te focussen op of ie wel- of niet komt. Ik zet met mijn koptelefoon met muziek op. Ik kan nu alleen maar aan curryschotel denken. Heb enorme trek in eten. Nu eten lijkt mij geen goed idee in verband met de heftige bodyload.
1742: De naden van mijn houten bijzet tafeltje beginnen in elkaar over te vloeien. Als ik mijn focus naar het houten laminaat ver leg, gebeurt er niets.
17:57: De wolken vervormen een beetje in de lucht maar niet zo spectaculair zoals ik had gehoopt.
Het is zoals je door een kijkdoos kijkt. Sommige wolken lijken veel dichterbij staan dan de wolken die verder weg staan. Het is fris. Deuren dicht.
18:09: Ik geniet van de lekkere muziek James Holden. Dit is nog makkelijk te sturen. Het voelt eerder alsof ik gezopen heb en toch nuchter ben. Mijn linker voetje is enorm aan het zenuwpezen en gaat sneller op en neer dan op de maat van de muziek. Ik besluit een banaan te eten en naar de woonkamer te naar de matras te verhuizen. Van tripmiddelen wil ik altijd liggen vooral als er zachte wollen dekens zijn. Ik weet niet of ik ook had gelegen als er geen matras lag. De volgende trip is in de natuur!


Door een DF forumlid heb ik nieuwe muziek leren kennen namelijk: Klaus Schulze met het album Kontinuum. Wat is muziek en in combinatie met drugs toch heerlijk! Het voelt voor mij vaak alsof ik door de muziek wordt ingepakt en vertroeteld. Ik voel dat de trip nog steeds mild is. Om 20:46 schrijf ik een vriendin “Haha was wel beetje tam”. De trip lijkt nu over te zijn, zo voelt het. Typen op de telefoon gaat wel moeilijker. Ik type telkens met mijn vingers op de verkeerde letters van de telefoon. De piek zou nu allang moeten zijn! Twee uur na inname plus twee uur wachten dan moet ik toch al iets gaan voelen? Ik wil niets bijnemen omdat ik op deze 100ug dosis wil testen.

Ik probeer beetje te mediteren zover ik dat kan. Ik let op mijn ademhaling en probeer zo ontspannen mogelijk te liggen. Dit werkt want ik ga iets dieper en word meer in mijn eigen lichaam ingezogen.
Ik denk achter te komen hoe de brein van baby's werken. Hoe baby's hun woordenschat verbreden door voorwerpen associëren. Blauw wordt naar blauwe lucht en van lucht naar de wolken; wit etc. Ik realiseer mij dan dat dit helemaal niet zo bijzonder en baanbrekend is.

Soms schieten er ineens allerlei beelden door mijn hoofd. Beelden uit mijn kindertijd die ik lang en lang geleden heb opgeslagen. Lastig om te zeggen om wat voor beelden het waren. Vaag herinner ik mij dat het beelden zijn van plaatjes uit schoolboeken, bepaalde kleuren combinaties, autovoertuigen, en oude dromen die ik als kind vaak had. Ik deze beelden vasthouden en niet mijn aantekenboekje erbij pakken om deze beelden te beschrijven. Als ik dit zou doen zou ik uit mijn trip gaan. Dit alles onthoud ik wel denk ik dan. Niet dus!
Het is zo vreemd om zulke beelden te zien en het voelt vertrouwt aan. Zouden mensen die sterven zulke beelden te zien krijgen, maar dan sneller en meer? En komen deze dromen daadwerkelijk uit mijn kindertijd?

Van drugs word ik vaak beetje geil dus begin ik (weer) op die toer, mezelf verkennen. Dat met LSD echt geniaal is. Het wordt alleen nog maar beter. Ik besluit om wat wietolie erbij te nemen. In de koelkast staat nog een flesje met vrij oude wietolie. Mijn handen beven een beetje en mijn focus op het flesje is niet heel scherp. Het residu van de olie is voor een deel aan de bodem vastgeplakt. Ik snoep in de eerste instantie vier druppels en als er enkele druppels op de wasmachinedeur vallen, haal ik gulzig mijn vinger door de druppels en stof en stop het in mijn mond. Met als gevolg ik een aantal extra druppels neem en dan ook nog eens de bodem probeer schrapen. Ik heb geen idee hoe laat het is en of de druppels nog hun werk doen.


Ondertussen heb ik mijn koptelefoon opgezet. Wat een verademing is dat. Nu kan ik de muziek helemaal voelen. Beter dan de speakerboxjes die slecht naar mij staan afgesteld. Dit had ik veel eerder moeten doen. Enige nadeel is, dat de koptelefoon niet lekker zit en zeker niet als ik op mijn rug of zij wil gaan liggen.

Het album Klaus Schulze - The Cello brengt mij in een extase. Ik voel mij op een heel eventjes zoals ik een ayahuasca ceremonie heb ervaart. Intens gelukkig. Waarom ik zo gelukkig voel weet ik niet. Eigenlijk wil ik het weer uitroepen dat het zo ontzettend mooi is net als bij de ceremonie maar ik durf niet.
Om 23:34 en 00:04 schrijf ik een aantal vrienden “whoeij” en “Haha het is tering mooi”. Terwijl ik paar uur ervoor nog had geschreven “wat is het tam”.
De cello muziek is echt fanatisch. Een melodietje dat haast telkens op houdt maar dan zich herhaalt op een andere toonsoort. Alsof de ene cello met de andere cello danst en praat.

Ik pak de spiegel erbij en zie mezelf. Confronterend om mijn lijpe kop te zien. Ik kijk naar mezelf vanuit mijn beneden ooghoeken. Pas later kan ik mezelf rechtstreeks tot de spiegel wenden en mijzelf aankijken. Ik zie een demonische kop. Die ik vaker ken uit trips. Mijn onderkaak staat naar voren en lijntjes van mijn glimlach zijn in mijn wangen te zien. Mijn pupillen zijn niet echt angstaanjagend groot wel zal ik mezelf niet na de avondklok op straat willen tegenkomen.

Porno! Doet het altijd wel goed om te kijken. Ik zie dat de lichamen van de spelers in elkaar samensmelten. De vingers worden uitgerekt de ogen worden tot een oog gebracht.
Ondertussen zijn er al tientallen orgasmes geweest en roep ik “holy moses”.”Een woord dat ik nooit gebruik.
Ik bedenk dat ik ook nog poppers heb liggen. Ik haal het flesje met poppers breng mezelf weer in de extase en snuif een diepe teug in het bruine flesje. Mijn hartslag neemt toe. Mijn ogen worden naar achteren gedrukt. Ik word haast letterlijk gelanceerd. Alles valt onder mij vandaan. Ik vlieg of ik zweef. Heel eventjes had ik het gevoel dat ik net als een tekenfilmfiguurtje die van een klif rent zich na paar nutteloze secondes achterkomt dat hij boven de afgrond zweeft en dan ineens keer naar beneden stort. Ik geef een kickstart met mijn benen. In een paar seconde voel ik mij echt vrij. Er is geen last of druk van buitenaf. Wel word ik door een soort van dikke one-suit vastgehouden. En toch voel ik mij vrij. Het geluid is even vervaagt naar niets. Ik herhaal deze handelingen enkele keren. Man, wat is dat geweldig. Ik moet er mee ophouden, spul is nogal chemisch … :wink:

De afterglowing is fijn. Eindelijk kan ik gaan eten. Ik lik de soepkom met mijn tong helemaal uit. Wat een luxe om dit te mogen doen. Ik kijk naar een film en vreet mij helemaal vol met nootjes en drop.

Ik vraag mij af of deze zegels wel in orde waren. Volgende keer in de natuur.
 

Truetruffles

Experimenterende gebruiker
Mooi tripreport!! Mooi omschreven. Ik wil binnenkort voor het eerst 1p LSD gaan doen. Nog enige tips of tricks die misschien wilt delen aan de hand van je trip?
 

Kwak

Bewuste gebruiker
Mooi tripreport!! Mooi omschreven. Ik wil binnenkort voor het eerst 1p LSD gaan doen. Nog enige tips of tricks die misschien wilt delen aan de hand van je trip?
Dank. Mijn trip was nogal lafjes. Als het binnenkort lekker weer wordt en je woon in de buurt van een natuurgebied waar niet zoveel mensen komen. Ga daarheen zorg wel dat genoeg water/thee/wc papier (afbreekbaar :P), warme vesten/kleedjes/zonnebrand creme, koptelefoon met zorg uitgeselecteerde muziek, extra telefoonoplader en eten en misschien escape snoep. Dat laatste zo noem ik het. Als het slecht(bad) gaat dat je iets van suikers naar binnen kunt werken zodat de trip minde heftig wordt.
En als je toch thuis blijft, ruim je huis 1 of 2 dagen tevoren op. Een schoon en fris huis vind ik prettig. En zorg dat je met eten alleen hoeft op te warmen. Zelfgemaakte soep gaat er bij mij altijd in. Het is warm en het vult.


Heb je eens eerder (P)LSD gebruikt?
 

Truetruffles

Experimenterende gebruiker
Bedank voor je tips!!
Heb je eens eerder (P)LSD gebruikt?
Nee ik heb het nog nooit eerder gebruikt, maar ik ben wel heel benieuwd hoe dat zal zijn. Ik heb wel al meerdere keren truffels en 2cb gedaan hoge en lage doseringen.
 

Kwak

Bewuste gebruiker
Bedank voor je tips!!

Nee ik heb het nog nooit eerder gebruikt, maar ik ben wel heel benieuwd hoe dat zal zijn. Ik heb wel al meerdere keren truffels en 2cb gedaan hoge en lage doseringen.
Misschien toch met gemiddelde dosis (100ug) beginnen...

En neem een aantekenboekje mee voor je mooie trip reports :)
 

Truetruffles

Experimenterende gebruiker
Misschien toch met gemiddelde dosis (100ug) beginnen...

En neem een aantekenboekje mee voor je mooie trip reports :)
Ja dat is een goeie tip heb al vaak mooie ervaring gehad met psychedelic, maar ik heb nog nooit een mooi tripreport ervan geschreven
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan