1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

1P-LSD microdosering zonder ervaring

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door Erick36, 6 jul 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Erick36

  Erick36 Newbie

  Graag advies van ervaringsdeskundigen.

  Ik heb 2 blotters van elk 150 mcg 1P-LCD. Hoewel ik veel ervaring heb met middelengebruik, ook RC's (6-ABP, 4FMP), ben ik voorzichtig met het eerste gebruik van dit middel. Paddo's, truffels en LSD stonden nooit op mijn verlanglijstje, omdat ik graag een mate van controle wil houden.
  Maar de ervaringen die ik gelezen heb over microdosering van 1P-LCD trokken mij over de streep om voor het eerst een trip-middel te proberen. Vooral de licht stimulerende werking die ervan uit lijkt te gaan, samen met wat euforie, trekken mij aan.
  Momenteel gebruik ik alleen alcohol in wisselende hoeveelheden: van niets in 48u tot 2 liter per dag in het weekend. Daarnaast gebruik ik meerdere keren per week Ritalin op momenten dat ik focus wil.

  Wat zou in mijn geval een geschikte setting en hoeveelheid zijn om 1P-LCD voor het eerst te proberen?
   
 2. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Eerste keer een tripmiddel kan altijd het beste in de meest vertrouwde omgeving: thuis.

  Je wilt dus micro-doseren? Dan zou ik iets hoger dan een normale micro-dose beginnen en dan afbouwen, zodat je het effect daadwerkelijk eerst voelt. Als je laag begint, is het veel moeilijker om je juiste dosering te vinden. Een dose om mee te beginnen zou dan ~20 ug kunnen zijn. Je kunt zoeken op 'volumetrisch LSD doseren' om nauwkeurig je dosering toe te kunnen dienen.

  Als je gewoon wilt trippen op 1P-LSD, dan zou je kunnen beginnen met ~70 ug om voorzichtig te ervaren wat het ongeveer doet. Of meer richting de 100 ug om minder kans te hebben op een zogenaamde net-niet trip waarbij je vooral last van de bodyload hebt, maar niet echt tript.
   
 3. Erick36

  Erick36 Newbie

  Dank je!
   
 4. Portobello

  Portobello Belezen gebruiker

  Ik zou als eerst microdots bestellen, veel handiger. Die zijn 8-10 mcg per stuk.

  Daarnaast, wat voor alcohol drink je 2 liter van? Ik krijg veel sneller koppijn met microdosis 1P-LSD en alcohol.

  Verder is het denk ik ook het doel belangrijk. Wat wil je bereiken met microdosen? Wat ben je voor iemand? Want ik ken genoeg mensen die een eigen baseline hebben die vrij vrolijk en outgoing is; die hebben denk ik niets aan microdosen.

  Ik zie het voor mijzelf met name als correctief: een disbalans corrigeren in mijn hersenen om net wat socialer te zijn en minder nadenkend. Ik gebruik het niet om creatiever te worden ofzo, integendeel zelfs. Ik ben al een natuurlijk synestheet en zo extreem visueel dat ik alles verwelkom dat het minder maakt. Gek genoeg doet LSD dat bij mij. Vandaar dat ik zeg dat je jezelf wel moet kennen wil je het doen laten slagen. Aan de andere kant: je kunt het ook gewoon ondergaan.
   
  Erick36 vindt dit leuk.
 5. Erick36

  Erick36 Newbie

  Heb de 1p-LSD nog niet geprobeerd.
  Wat ik met micro-doseren wil bereiken? Ik heb nooit interesse gehad in "trippen". Als ik iets gebruikte, was het altijd om mijn stemming te versterken / verbeteren. Of om wakker en actief te blijven. En downers om weer tot rust te komen.
  Naast alcohol (wijn) en af en toe enkele weken achter elkaar dagelijks aan de speed, gebruik ik soms benzo's. Om tijdens mijn speed-weken te kunnen slapen. Door tolerantie en uitgeput raken, stop ik altijd vanzelf weer met speedgebruik. Soms enkele weken, maar ook wel eens meerdere maanden. Dan heb ik daar gewoon geen zin meer in.
  Na het lezen van trip reports en andere berichtjes werd ik nieuwsgierig om zelf eens te ervaren hoe het is wanneer dingen totaal vervormd, onwerkelijk, zonder reden supergrappig of juist doodeng zijn. Vreemde dingen te zien of horen. Visuals. Hallucinaties. Dat heb ik nooit meegemaakt. Toen ik nog XTC gebruikte, hoorde ik van vrienden dat ze daar ook visuals van kregen. Ik heb dat nooit gehad en dat wilde ik graag zo houden. Ik nam precies genoeg om extra te genieten van dansen en socialisen. Nooit om van de wereld te raken.

  Ik ben mij ervan bewust dat ik vaak drugs kies waarbij ik graag nog zoveel mogelijk de controle wil houden.
  Nu wil ik experimenteren met iets wat mij dwingt die controle eens los te laten. Open staan voor wat het brengt. Maar de controlefreak in mij wil voorzichtig beginnen.
  Met micro-doseren.....
  En ik ga daar geen alcohol bij drinken, omdat ik dat zonde vind van de nieuwe ervaring.
  En Portobello: Bedankt voor de tip van de micro dots! Ik had nog niet in de verpakking van mijn 1P-LSD gekeken. Inmiddels wel: 2 minuscule rode stipjes van ieder 150mcg. Daar valt niet mee te micro-doseren, dus ik zorg eerst voor een zending micro-dots.
   
  Laatst bewerkt: 12 jul 2019
 6. Portobello

  Portobello Belezen gebruiker

  Grappig, ik heb een collega die is dus beetje zoals jij. Doodsbang van trippen et cetera, maar wel MDMA, XTC, miauw, coke..dus inderdaad stemmingsverhogende middelen.

  Microdosis is wel te weinig om echt veel van te merken, maar er is bewijs dat er toch een deel van dat controlerende verdwijnt (dat deel in je brein dat constant de boel bijeen probeert te houden, patronen vasthoudt en - in mijn geval - die overheersende stem van zelfkritiek en extreem perfectionisme).

  Nee met 150mcg pellets ga je gewoon trippen, dat is 15-20 keer de microdosis zeg maar.

  Laat je het weten hoe het bevalt? Er zijn allerlei schema's te vinden, meestal 1e dag microdosis en dan 3 dagen erna weer. Dus de 4e dag. Sommige mensen doen het op de 3e dag weer.
   
  Erick36 vindt dit leuk.
 7. Erick36

  Erick36 Newbie

  Ik wacht ermee tot ik ergens een weekje vakantie heb zonder reisplannen. Dan hoef ik mij geen zorgen te maken over evt. nawerking van de 1P-LSD tijdens mijn werk... Bedankt weer voor de tips! Zal me er nog meer over inlezen, vooral omdat ik begrijp dat het geen kattenpis is....
   
 8. Portobello

  Portobello Belezen gebruiker

  Maar volgens mij wil je eigenlijk gewoon trippen als ik je reacties nog eens lees. Microdosering is eigenlijk gewoon bedoeld om beetje positiever te worden et cetera.

  Ik zou als ik jou was toch eens een tripje maken. Dan kun je ervaren waar je nieuwsgierig naar bent. Microdosis is soort van antidepressivum. En heb toch het idee dat je daar niet helemaal naar op zoek bent, al kan ik het mis hebben.
  Dit is wat je schreef, dus vandaar mijn conclusie. Maar ik kan ernaast zitten hoor en het is ook niet of/of.
   
  Mindless vindt dit leuk.
 9. Erick36

  Erick36 Newbie

  Heb wel regelmatig last van plotselinge "dips", bijna wekelijks. Duurt meestal een dag, soms 2. Als ik het maar druk heb, dan is er niks aan de hand. Een losse vrije dag brengt dan opeens zo'n dip: geen motivatie om ook maar íets te doen. Dat probeer ik een tijdje gewoon te accepteren, anders wordt het toch erger. Maar ik ben benieuwd of een trip en/of microdoseering mijn negatieve gedachtencirkel kan doorbreken. Of dat ik ga zien waardoor ik die dips steeds krijg
  .
   
 10. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Voor het diepe zien (inzicht) is een echte trip vaak wel een eye-opener. Een microdosering geeft meer een mood-boost. Maar je kunt ook best wat leren van een microdose vind ik. Zoals wat voor invloed een positieve mindset op je dag kan hebben.
   
 11. Purplext

  Purplext Bewuste gebruiker

  Misschien een beetje een flauw advies op een drugsforum, maar sport je weleens?

  Ik herken de dips als ik het niet druk heb. Sporten en in de natuur zijn helpen me dan wel.

  Ik wil microdoseren ook proberen, maar dat is dan wel als toevoeging aan de rest wat ik al probeer (de 3 R's)
   
 12. Chillax

  Chillax Belezen gebruiker

  Als je maar een micro dosis neemt (laat zeggen tot 20ug, maar ook meer dan een micro dosis tot 50ug ofzo), denk ik niet dat je rekening hoeft te houden met een kater of brakheid de dagen er na. Heb er zelf nog geen ervaring mee maar van wat ik zo gelezen heb is wat vermoeidheid het enige dat je kunt verwachten bij dergelijke dosissen.

  Wat veel mensen overigens vaak niet realiseren is dat de brakheid na drugsgebruik voor een groot deel ook door slaapgebrek komt. Drugs worden vaak in de avond genomen waardoor je laat naar bed gaat. Vervolgens slaap je er ook minder goed van waardoor je veel minder goed uitrust. Dit is naar mijn idee vaak al de helft van de brakheid. Als ik ga stappen zonder alcohol te drinken of wat anders te gebruiken en pas om 4:00 m'n bed in ga, ben ik de volgende dag ook echt niet helemaal fit.

  Dus als je een lage dosis doet en je doet dit om 12:00 smiddags dan denk ik niet dat je er de volgende dag gevolgen van ondervindt. Neem je het om 18:00, tja dan heb je niet zo'n goede nachtrust.
   
  Portobello, Mezelf en Mindless vinden dit leuk.
 13. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Wat vermoeidheid en eventueel wat heel lichte hoofdpijn is mijn ervaring.

  Maar waarom je eigenlijk minimaal een dag vrij kunt hebben na een trip, is imo vooral om geestelijk de trip beter te kunnen verwerken. Alles in je hoofd een plaatsje geven. En het is ook wel erg prettig om voor en tijdens de trip te weten dat je de volgende dag helemaal niets hoeft te doen.

  Helemaal mee eens. Normaal een nacht overslaan sloopt je al. En daar komt dan nog een intense drug ervaring van meer dan 10 uren bovenop. Je kunt dan ook eigenlijk niet meer goed zeggen wat de kater effecten van de drug zelf en van het slaapgebrek zijn. Ieder zijn ding, maar ik zal nooit begrijpen waarom mensen met LSD tot de avond wachten om dan pas te gaan trippen en zo een hele nacht over te slaan. Je lichaam heeft juist die slaap/rust nodig na zo'n ervaring. Bovendien, LSD duurt zo lang dat als je op het eind van de ochtend begint, je nog steeds wel een stuk avond meemaakt in je trip.

  Ik denk trouwens dat het slaapgebrek voor een stuk meer dan de helft van de brakheid zorgt. Ik ben namelijk nooit echt brak na (1P-)LSD/ALD-52. Hooguit wat moe met een beetje hoofdpijn dus. Niets vergeleken bij de kater van bijvoorbeeld alcohol of MDMA.
   
  Portobello vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...