1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

1P-LSD

Discussie in 'LSD' gestart door sharklife, 8 jan 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. sharklife

  sharklife Newbie

  Goede middag,

  Aangezien ik nieuw ben hier hoop dat ik dit op de juiste plek post. Ik ben benieuwd naar jullie meningen over het volgende, ik heb al heel wat topics gelezen over 1p-Lsd maar ben er toch nog niet helemaal over uit.

  De laatste tijd heb ik een aantal keer truffels gebruikt, de eerste keer werkte dit heel goed en was het te vergelijken met vroeger toen ik wel eens paddo's gebruikte. De keren hierna ( totaal 4 keer ) meer ingenomen maar het effect was vele malen minder en in sommige gevallen zelfs helemaal niet merkbaar.

  de eerste keer had ik de truffels ( High Hawaiiens ) in de smartshop gekocht en daarna 6 doosjes online besteld, de eerste keer dat we ze probeerden hadden we er redelijk "last" van, ik zag voornamelijk kleurveranderingen en op een gegeven moment begonnen mijn tenen met elkaar te dansen …. echt ontzettend hilarisch en op de grond liggen huilen van de lach, de keren daarna de dosis verhoogd maar het effect was bijna niet merkbaar en bij de laatste inname zelfs nihil. zou het misschien kunnen komen dat de truffels vd webshop gewoonweg niet goed waren of waar zou dat aan kunnen liggen volgens jullie ? De ene keer hadden we goed geluncht wat het zou kunnen verklaren maar de laatste keer voelden we helemaal niets en dat op een nuchtere maag, wel de avond daarvoor op stap geweest maar ik zie niet in dat dat er iets mee te maken kan hebben.
  Ook dronken we er een biertje bij om het een beetje weg te spoelen maar het enige wat we eraan over hielden was een gore smaak.

  Nu heb ik met mijn maat eens zitten zoeken en het internet ( lees jullie forum ) uitgepluist en zo ben ik op 1p-LSD gekomen, ik er nu een paar besteld via HC met daarin 2 150mcg pellets, deze heb ik met een glimlach in de vriezer gelegd en dacht daarom eens dit bericht te plaatsen.
  In mijn jongere jaren heb ik wel eens een "zegeltje" gesnoept en dat was een hele mooie nacht, maar aangezien dit zomaar te bestellen is en ik er weinig over kan vinden maakt dit me toch ietwat zenuwachtig/voorzichtig.

  Graag hoor ik van jullie wat meer over jullie ervaringen en of ik de pallets a 150mcg de eerste keer zou moeten halveren of dat het allemaal wel meevalt …. ik lees hier nogal wat tegenstrijdige verhalen.

  Sorry voor dit langdradige bericht :wink: ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen en/of mij hierin ietwat kunnen adviseren.

  Bedankt alvast ….
   
  GoldenGrow vindt dit leuk.
 2. GoldenGrow

  GoldenGrow Experimenterende gebruiker

  ja ik zou hem wel halveren, ik vond de eerste keer 1p-lsd heel heftig en omschreef de research chemical als het kindje van truffels en xtc
   
 3. Inguz

  Inguz Experimenterende gebruiker

  Geen ervaring met 1P-LSD, maar wel recent met ALD 52. Ik had zegels van 100 ug.

  Eerste test was 1/5e zegel, tijd erna 3/4e zegel geprobeerd en recent m'n eerste trip gehad op 1.5 zegel.

  Als ik jou was zou ik beginnen met een kwart of max 'n halve, en dit langzaamaan opbouwen. Succes!
   
 4. Game&Watch

  Game&Watch Belezen gebruiker Tripreporter

  Ik heb 1p-lsd een paar keer gebruikt in kleine hoeveelheden. 1x echt op getript. Toen had ik 125 mics en was ik behoorlijk hard aan het spacen, volledig in een andere dimensie. Maar ik ben een onervaren tripper. Denk dat die 150 mic pellet je dus ook zeker 8 uur naar een andere wereld gaat brengen. 75 mics is wel voldoende om echt in tripland te komen denk ik. Persoonlijk krijg ik dan alleen weinig visuals.
   
 5. sharklife

  sharklife Newbie

  Owwwww .... net even snel gechecked ... zijn geen eens zegeltjes, maar piepkleine roze pilletjes ... en nu ?
   
 6. Game&Watch

  Game&Watch Belezen gebruiker Tripreporter

  Bijna onmogelijk om te delen zeker. Je kan in stukjes snijden en wegen als je een goede weegschaal hebt. Of fijnstampen en oplossen in water of alcohol en de helft opdrinken. Als het goed oplost dan...

  Anders wordt het stevig trippen haha. Ik zou zelf 150 te veel vinden voor een eerste keer.
   
 7. Ontdekkingsreiziger

  Ontdekkingsreiziger Experimenterende gebruiker

  Ik heb aardig wat ervaring met 1plsd en microdose er ook mee. Niet iedereen zal het hiermee eens zijn, maar vind het zelf bijna identiek aan lsd25, behalve dat ik lichamelijk iets meer energie heb en de trip wat langer duurt. Kan het zelf "goed handelen" en heb trips tot 300ug gedaan, wat wel intense trips waren maar hield nog steeds de controle. Maar begin rustig, een halve zegel bijvoorbeeld, dit kan voor jou misschien al redelijk heftig zijn. Vind het zelf een fijne RC in ieder geval. Veel plezier en succes :)
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - 1P-LSD
 1. sharklife
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  572
 2. verwondering
  Reacties:
  101
  Weergaven:
  11.924
 3. Wietjevanpietje
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  923
 4. De rust van speed
  Reacties:
  14
  Weergaven:
  1.077
 5. Casaan
  Reacties:
  35
  Weergaven:
  1.389