• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

{2018} Hoeveelheid Dexamfetamine

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Hallo beste drugsforum leden,
Ik heb al een topic gevonden van Dexamfetamine maart dat dateert van 2012..
dus heb ik een nieuw gestart
mijn vraag is nu hoeveel mg dexamfetamine een gemiddeld persoon gebruikt
zelf gebruik ik 2x 15mg is dit veel?
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Even er bij vermelden in welke context je het bedoelt, als AD(H)D medicijn, als ondersteuning bij studeren/druk op t werk of ter recreatie.
 
Nog even vermelden, ik heb geen ad(h)d maar ik heb wel nood aan concentratie en focus omdat ik dat zonder niet kan dus niet als recreatie
 

Freeway

Experimenterende gebruiker
de maximale dosis voor AD(H)Ders is volgens mij 3 x 20 mg, dus daar zit je nog onder. Maar volgens mij is de gemiddelde dosis wel wat lager dan 15mg. Heb je jezelf weleens laten testen testen op AD(H)D? want zelf met medicatie aan de slag gaan kan voor problemen zorgen.
 
Yo @Freeway Bedankt voor je reactie nee nog niet laten testen maar miss in de toekomst, maar wat je daar zegt over problemen spreek je dan over buikkrampen, uitgeputte spieren?
 

Freeway

Experimenterende gebruiker
maar wat je daar zegt over problemen spreek je dan over buikkrampen, uitgeputte spieren?
Dit lijken mij gewoon de bijwerkingen van de Dexamfetamine. wat ik bedoel is voornamelijk afhankelijkheid, dat je uiteindelijk toch je dosis omhoog gooit om het fijne gevoel wat dex kan geven te behouden. en daarvan ga je waarschijnlijk nog wel meer standaard ongemakken van krijgen die bij (Dex)amfetamine gebruik horen. De belangrijkste tip als je besluit door te gaan met functioneel gebruik: hou je dosis zo laag mogelijk, ga deze dus niet verhogen om enige milde euforie te behouden. Dan heb je veel minder risico op deze problemen.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan