25i-NBOMe & 25c-NBOMe

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door DrugsBeer, 19 mei 2017.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. DrugsBeer

  DrugsBeer Experimenterende gebruiker

  Hallo allemaal..

  Ik ben in het bezit van een reeks zegels waar 25i-NBOMe, 25c-NBOMe en een combinatie van beiden op zit. Drie verschillende soorten zegels dus.

  De dosering is als volgt aangegeven van de supermarkt, waar het vandaan komt; 500 micron 25i, 300micron 25c.

  Nu lees ik over deze drugs erg uiteenlopende verhalen op internet, maar ben er zelf wel erg nieuwsgierig naar. Heb al de nodige ervaring met LSD en 2C-B is kinderspel.

  Mijn vraag is.. wat is een normale dosering bij deze middelen? Een halve zegel, een hele zegel? Heeft er iemand toevallig al ervaring mee?
   
 2. Fool

  Fool Badass junkie

  Dit is heel kort gezegd mijn ervaring met deze middelen.
  De doseringen waren, 1200ug 25I-NBOMe, 1000ug 25B-NBOMe en 600ug 25C-NBOMe. (uiteraard alle drie op aparte momenten).

  En ik moet zeggen, er zit zeker de potentie in om flink op je donder te krijgen. Ik durf alleen niet helemaal in de schatten wat de combinatie 25i/c doet. Als deze stoffen elkaar versterken op een manier die sterker is dan een gelijkwaardige dosis van één van beide stoffen, dan zou ik denk ik niet gelijk een hele zegel naar binnen werken. Maar ik weet niet of ze elkaar op zo'n manier versterken, dus ik kan er helaas ook niet veel meer over kwijt.

  Let wel op dat je niet méér dan één zegel neemt. NBOMe's kunnen al snel gevaarlijk worden als je de doseringen iets verhoogd.
   
 3. Jmths

  Jmths Bewuste gebruiker

  Ik heb 25B, 25C en 25I (freebase) volumetrisch gedoseerd (PG) in het verleden mogen uitproberen.

  Moet zeggen dat 25B en 25C ongeveer even potent zijn in gewicht (25B waarschijnlijk potenter in gewicht dan 25C) naar mijn ervaring en aanzienlijk veel potenter in gewicht zijn dan de 25I. Beiden toch zeker 2x potenter in gewicht dan 25I.

  Naar mijn ervaring lijken de NBOMes qua effecten veel op hun analogen uit de 2C-x serie maar lijken deze een breder spectrum aan effecten te bezitten, dat lijkt mij ook logisch gezien het sterkere agonisme. De 25I en 2C-I visuals zijn bijvoorbeeld beiden sterk in het thema van kleur.

  Moet zeggen dat 2 verschillende NBOMes op dezelfde blotter een beetje sketchy klinkt, probeer de dosering langzaam op te bouwen indien mogelijk. Moet hier wel aan toevoegen dat NBOMes sneller tolerantie lijken te vormen van andere psychedelica.

  Ik zou beginnen met de 25I-NBOMe aangezien deze minder potent in gewicht is en naar mijn ervaring iets makkelijker te hanteren dan de andere twee. En zoals al vermeld, altijd extra oppassen met NBOMes, synergie met andere middelen (bv. cannabis of dissociatieven) is ook veel sterker dan normaal.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - 25i-NBOMe 25c-NBOMe
 1. Jmths
  Reacties:
  11
  Weergaven:
  1.217
 2. Jmths
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  5.958
 3. .reknak
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  1.101
 4. Jmths
  Reacties:
  13
  Weergaven:
  1.404

Deel Deze Pagina