• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

2FD....??? !!!!

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Legio Patria Nostra

Badass junkie
De ervaring met de disso...die ik graag hier wil beschrijven, is een wel zeer , tenminste voor mijn begrippen, bijzondere.
Ik zit er nu nog van bij te komen. Alleen nu van een overweldigende mooie trip.
Nee, een fantastische trip! Één ding is zeker, het is een helaas te korte, het is de allerbeste trip die ik ooit ervaren heb.
Wat een werkelijk schitterende visuals.
Prachtige kleuren in een lijnenspel, ongelooflijk dat deze kunstwerken door het nemen van een disso, zichtbaar kunnen worden.
Ik kan mij nu echt goed voorstellen dat het trippen op deze manier echt verslavend kan worden.
Want hier kan geen Rembrandt van Rijn of die meneer Vincent tegenop.
Laat staan dat schilderij van die twee rechte lijnen, waarbij het kennelijk gaat om het idee te hebben gekregen, die twee lijnen op een groot schildersdoek te zetten en het er verder maar bij te laten...
Idioterie ten top, dit schilderij is vele miljoenen waard, ook nog!
Kolder van de bovenste plank.
Die miljoenen hadden veel beter gebruikt kunnen worden om veel, nee. Meer, ontzettend veel, een heuse mount everest te maken van de rc, die ik pakweg rond half 4 vanmiddag ingenomen heb.
Dit zou 2fdck morten zijn, maar deze rc, die er om te beginnen er al heel anders uitzag, dan de 2fdck die ik gewoonlijk kreeg....
Mensenlief, wat een stofje, deze rc.
Nu maar hopen dat ik nog meer van d e z e rc te pakken kan krijgen.
Het zou een mooie stunt zijn, aan alle Nederlanders die in de zwarte sneeuw zitten, een 100 mg van d e z e rc te geven, dus exact deze rc die ik nu heb, géén andere! en dat dan " um sonst".
Voor de Nederlanders die deze stof dan innemen, zou het leven voor even, echt mooi kunnen zijn!
Natuurlijk is dit onmogelijk, maar toch.
De wens is de vader van de gedachte, nietwaar .

Hoe heet deze stof?
Hoe ziet deze eruit?
Is het wel de stof, a priori, die ik besteld had?
Zo ja, hulde aan de vendor!
Zo nee, wat is het dan wel?
Want dit beetje wat ik heb, dat laat ik niet testen, doodzonde!....

Hoe ziet de rc eruit? Witte lange staafjes, lengte is 2 tot 4 mm, dikte 1 mm.
Ja, juist, deze gedachte, die jullie nu wellicht hebben, kreeg ik al direct.
Gewone zuivere ketamine.
Ja, dat zou kunnen. Maar, dan zit er ergens iets " fout" toch?
Maar, ik moet zien dat ik van deze batch meer zien te krijgen. Absoluut! want dit is topkwaliteit.....!!
 
Laatst bewerkt:

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Klinkt goed!

Ik heb zelf weinig ervaring met 2FCDK en ik was er ook niet echt van onder de indruk de 2 keer dat het op mijn pad kwam, maar de ene batch is uiteraard de ander niet.

Wellicht had je ook nog een supermindset om tot een ultieme ervaring te komen? Ook precies dezelfde batch wil nog wel eens verschillen in uitwerking heb ik gemerkt.
 

Legio Patria Nostra

Badass junkie
dat ben ik 1000% met je eens, 8.6!
Deze batch zag er duscecht heel anders uit dan gewoonlijk.
Geen poeder, maar staafjes.
De smaak is ook anders...
En het effect ?
Zoals beschreven. Superrrr!
 

geflipt

Bewuste gebruiker
Klinkt super!

Heb toevallig net mijn trip report van mijn eerste ervaring met Ketamine gepost. Wat hier beschreven staat is exact waar ik naartoe wil met een disso. Hopelijk raak ik een dezer ook eens zover met Keta of deze rc. Maar hoe ben je daar in godsnaam geraakt!? Wat waren je stappen? Zoveel vragen roept dit op...
 

Dirkjan

Bewuste gebruiker
2FDCK ipv 2FD bedoel je toch? (2-fluordeschloroketamine, mooi galgjewoord btw). Dat klinkt wel als een hele mooie ervaring inderdaad. Kan nou niet zeggen dat ik me erin kan vinden. Ik had opzich wel leuke ervaringen en één nogal heftige, maar geen k-hole ervaring (tripreport) Hoop ooit nog dat hele spektakel wat jij beschrijf te mogen meemaken op dit spul.

Wat was trouwens je dosering en zuiverheid? Die lees ik nergens terug. Ik zie ook dat je aan het klussen bent geweest met een tabel aan het einde maar er staat niets in, wat is dat?
 

Legio Patria Nostra

Badass junkie
De dosering staat op het einde van de thread genoemd, zijnde 70 mg.
De tabel, ik heb geen idee hoe deze in mijn post terecht is gekomen...
Zuiverheid is niet bekend . Ik heb maar heel weinig van dit goedje aangeschaft, het is zonde van de rest om deze aan een test te verspillen...
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan