1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

  Ontzet Notitie

3MMC: Energielevel 1000

Discussie in 'Trip reports' gestart door Marker, 25 feb 2019.

Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. Marker

  Marker Newbie

  Afgelopen weekend (zaterdagavond) heb ik voor de eerste keer 3MMC gebruikt en dit wil ik graag met jullie delen omdat er zo weinig over te vinden is.

  Setting:

  Een vriend die ik al heel lang ken maar niet zo vaak meer zie, kwam met zijn vriendin bij mij langs om samen uit eten te gaan en daarna een feestje te pakken. Rond 16:30 kwamen ze bij mij aan en hebben we even snel de spullen binnen gezet en zijn daarna een biertje gaan drinken in een café. Hier kwam ter sprake dat ze 3MMC bij zich hadden. Ik vind de effecten van verschillende drugs super interessant maar ik was ook een beetje bang voor designer drugs omdat er zo weinig over bekend is. Op dat moment was het gewoon een optie en we zouden later kijken naar welk feestje we wilde gaan.

  22:00

  Nadat we uit eten zijn geweest kwamen we terug bij mij thuis om even een drankje te doen en om te kijken waar we die avond heen zouden gaan. Ik zat ondertussen informatie op te zoeken over 3MMC en las een tripreport. Helaas was er niet veel over te vinden vandaar ook dat ik dit report schrijf. In een aflevering van drugslab waarin Bastiaan 6APB gebruikt, krijgt hij een super hoge hartslag en gaat hij echt super hard. Daardoor was ik een beetje huiverig voor RC's maar mijn interesse was toch wel gewekt door de tripreports en ik had voor mezelf besloten dat ik het wilde proberen.
  In eerste instantie was ik van plan om het te snuiven omdat het dan minder inwerktijd heeft en het is ook weer wat sneller uitgewerkt zodat ik nog een beetje slaap zou kunnen pakken die nacht. Maar na wat slechte ervaringen van mensen te hebben gelezen besloot ik het te slikken.

  23:30

  We zagen een feestje wat er leuk uitzag met als muziekstijl: house, disco, eclectic dus we kochten een kaartje en namen rond 0:00 alle 3 een capsule met zo'n 150 - 180 mg 3MMC. Na nog even thuis gezeten te hebben, liepen we naar het feestje en na een kleine rij van 5 minuten stonden we binnen. Daar haalden we muntjes en met een drankje in de hand liepen we een rondje. Het was nog vrij rustig en er hing nog geen goede party vibe.

  1:30

  Ik merkte bijna niets van de 3MMC behalve dat ik minder moe was en dat vond ik jammer want nu ik het probeerde, wilde ik ook de volle ervaring hebben en niet alleen dit. De 2 anderen zeiden dat ze het wel een beetje voelden maar ook niet heel erg. We besloten alle 3 nog een capsule te nemen en daarmee zaten we op ongeveer 300 mg per persoon.

  2:00

  Het feestje was ondertussen lekker op gang gekomen en de dansvloer stond vol met mensen die lekker aan het feesten waren. Ik voelde me super opgewekt en kon geen moment meer stil staan. De muziek beleving was intens zoals bij xtc maar dan zonder het wause gevoel, gewoon lekker scherp. Wel merkte ik dat ik als een otter aan het zweten was. Er liepen druppels over m'n voorhoofd en het kwam zelf door m'n wenkbrauwen in m'n ogen. Tijd om even af te koelen. Alle 3 waren we super veel aan het praten en ik ben normaal gesproken niet iemand die veel aan het woord is maar nu moest ik echt m'n best doen om anderen niet af te kappen. Praten ging gewoon vanzelf en ik voelde me super zelfverzekerd, het voelde alsof ik iedereen onder de tafel kon lullen. Met xtc ga ik ook veel praten maar dit ging nog wel een stapje verder.
  Ik ging even plassen en merkte dat dit iets moeilijker ging maar het was goed te doen, daarna keek ik in de spiegel om te zien hoe ik er bij stond. Ik had een strak bekkie en iets vergrote pupillen maar niet zo erg dat het direct opvalt. Ook checkte ik mijn hartslag op mijn horloge en deze was 110 in rust en max 150 tijdens inspanning, prima waardes vond ik zelf en dat voelde fijn.

  4:00

  De uren daarna waren een afwisseling van non stop bewegen op de dansvloer en tussendoor afkoelen en praten. De hele tijd met een ongekend energieniveau. Iets na 4:00 begon ik wel mijn benen te voelen en zwakte het opgepepte gevoel een beetje af.

  4:45

  Het feestje duurde tot 5:00 en iets daarvoor pakten we onze jassen en liepen we naar buiten. Eerst heb ik nog even zonder jas gelopen om af te koelen, mijn shirt was helemaal nat van het zweten. Na een tijdje kreeg ik het toch koud en heb ik mijn jas aangetrokken. Door wat afleiding onderweg waren we rond 6:00 thuis en hebben we een beetje kwark gegeten om even iets van voeding binnen te krijgen. Ik had nog een half jointje liggen en hoopte dat dit zou helpen om in slaap te vallen. Deze deelde we en daarna zijn we nog even op de bank blijven zitten met een rustige afterhours playlist aan.

  7:00

  We waren klaar om naar bed te gaan en ik ging even douchen om het zweet eraf te spoelen. Douchen was heel fijn door de combi van 3MMC en wiet. Ik dook m'n bed in en luisterde nog wat muziek en hoopte dat ik snel in slaap zou vallen. Dit gebeurde echter niet en ik ben in 2 uur tijd wel 3 keer uit bed gegaan om te plassen. Rond 9:30 viel ik eindelijk in slaap en om 12:00 werd ik weer wakker.

  12:30

  De anderen waren ook wakker en we hebben de avond nog even besproken met een tosti als ontbijt. Op de vermoeidheid na voelden we ons best prima. Na het ontbijt gingen de vriend en zijn vriendin weer terug naar huis en kwam er een einde aan deze mooie beleving.

  Later die dag:

  Ik merkte wel dat ik mijn lichaam flink heb uitgeput en was super moe. In de middag rond 14:00 besloot ik om even een powernap te doen maar ik werd pas om 17:30 wakker. In de avond ging ik rond 22:30 naar bed.

  Maandag:

  Om 6:30 stond ik op om te gaan fitnessen en voelde me beter dan verwacht. Daarna de hele dag gewerkt en op wat vermoeidheid na ging het allemaal prima. Dan merk je toch wel dat je serotonine voorraad niet zo erg wordt uitgeput als bij xtc. Wel heb ik een beetje last van m'n nek, waarschijnlijk door de spierspanningen. Dit heb ik ook na xtc.

  Hieronder nog in het kort de effecten die ik gemerkt heb.

  Fijn:
  -Super veel energie
  -Heel opgewekt
  -Intense muziekbeleving
  -Veel zelfvertrouwen
  -Scherp
  -Veel zin om te praten

  Minder fijn:
  -Zweten
  -Niet kunnen slapen terwijl het magische er wel vanaf is
  -Strak mondje
  -Spierspanningen
  -Klein beetje kauwen/ tong bewegen (veel minder dan bij xtc)
  -Egoïstische trekjes (mijn verhalen zijn interessanter dan die van anderen)
  -Onrustig

  Als ik erop terugkijk dan vind ik 3MMC een goede concurrent van xtc omdat je gewoon lekker scherp blijft en de up is een constante lijn. Je levert wel in op het over de top blije en verliefde gevoel wat xtc geeft maar dat heeft weer als voordeel dat de kater minder heftig is. Als de tweede dosis de helft van de eerste was geweest dan had ik waarschijnlijk ook super lekker gegaan. Maarja dat is altijd even aftasten. Het blijft een RC en dat voelt niet zo prettig, toch gaat deze nieuwe vriend nog wel een keer voorbij komen!

  Tot zo ver mijn report :peace2:
   
  Fenrir en StimsalaBanne vinden dit leuk.
 2. Dirkjan

  Dirkjan Experimenterende gebruiker

  Leuk report, fijn dat het je bevallen is. Ik heb zelf ook een paar keer 3-MMC gebruikt. Maar ervaring viel een beetje tegen, maar was toch wel lekker spul.

  Ik snap dat je bang bent voor designer drugs omdat er weinig over bekend is, maar designer drugs zijn niet één groep drugs. Het zijn drugs waar weinig over bekend is. Maar ALD-52 en 1P-LSD zijn bijvoorbeeld research chemicals die lijken op LSD. Er is een wereld van verschil tussen verschillende RC's. Er blijft altijd een risico met het experimenteren met RC's maar er is wel heel veel informatie op het internet te vinden.

  Slecht idee, wees blij dat je het niet gedaan hebt. Ik heb echt een uur met verschrikkelijke neuspijn gezeten na het snuiven van een klein lijntje gecrushte 3-MMC kristallen.

  Voor mij is 3-MMC een mix tussen zo'n 40 procent coke, 40 procent speed, en misschien net 20 procent MDMA. Ik mis het sprookjesachtige alles-en-iedereen-is-lief empatische love gevoel wat MDMA geeft, en daarom reken ik het ook niet als MDMA concurrent. Het is een hele andere drug, met een ander effect.
   
 3. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Had je geen last van cravings?

  Ik was echt geschrokken hoe erg ik zin had om bij te pakken na 4-MMC (mephedrone / M-cat / miauw miauw). Bij een vriend van wie ik wist dat hij nog een beetje had ging ik bijna smeken of ik nog mocht terwijl ik dat bij geen enkele andere drug ooit heb gedaan. Op = op, denk ik normaal.

  Met 3-MMC vond ik die cravings iets minder, maar die cathinones blijven toch wat pittiger qua bijwerkingen en come-down dan (meth)amfetamines, imo.

  EenVandaag heeft trouwens een keer een radioreportage en online verhaal gemaakt over iemand die 3-MMC gegebruikt.

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item...swetten-met-legaal-verkrijgbare-designerdrug/
   
 4. Marker

  Marker Newbie

  Fijn dat je het een leuk report vindt!

  Ik heb misschien alle designer drugs te makkelijk over één kam geschoren. Ze hebben natuurlijk niet allemaal dezelfde risico's maar het blijft experimenteel spul.

  Ben inderdaad blij dat ik het niet heb gesnoven, ik las ook dat mensen de effecten anders ervaren als ze het snuiven en niet in een positieve zin.

  Of het een concurrent is, is voor iedereen anders. Ik heb het wel zo ervaren en een groot voordeel vind ik dat je er geen erge kater door krijgt. Als ik MDMA had gebruikt dan had ik dat vandaag nog wel gemerkt en nu had ik nergens last van.
   
 5. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Nice report!

  Ik zal mijn ervaring met 3-MMC ook snel eens vertypselen in een trip report.
   
  Marker vindt dit leuk.
 6. Marker

  Marker Newbie

  Ik moet zeggen dat ik geen last had van cravings daarna, ik wilde gewoon slapen. Ik zag wel dat mensen meer cravings hebben als ze 3MMC snuiven. Ook zag ik dat 4MMC een stuk heftiger is en dat daar de cravings inderdaad niet mis zijn.

  De come-down vond ik eigenlijk best prima gewoon heel geleidelijk. Het grote risico met cathinones is de werking op het cardio vasculaire systeem, bloedvatvernauwing (blauwe ledematen, zelf niet ervaren overigens).

  Ah nice! Die reportage ga ik morgen eens checken.
   
 7. CapitaineNemo

  CapitaineNemo Newbie

  Boeiende report! Ben hier toch ook wel benieuwd naar :)
   
  Marker vindt dit leuk.
 8. TheMistery

  TheMistery Newbie

  Het afgelopen jaar zeker bijna elk weekend 3m gehad moet zeggen de dosissen logen er ook niet om, gemiddeld ging er wel 300-500mg per capsule door en dan 2-3capsules op een avond (waarbij de 3e alleen maar was om wakker te blijven het effect was dan al compleet weg). Ik raad iedereen aan die 3m wil proberen het in een capsule te doen in tegenstelling tot het snuiven.

  In deze periode van een jaar hebben ik en mijn vrienden verscheidene andere RC's geprobeerd met als referentie kader 3m maar niks van 4-FMA, 4MMC (3verschillende), 6-APB, 4-FA-V en nog een aantal andere maar de hedendaagse 4M is gewoon te zwak ten opzichte van de legale maar pure variant 3M.

  Het verschilt echt heel erg per keer hoe je er op reageert, de ene week lijkt het alsof er een bom inklapt wanneer het begint te werken de andere week komt het geleidelijk aan binnen. Het verloop van de avond is afhankelijk van je omgeving maar hoe hoger de dosis des te eerder krijg je een ongemakkelijk gevoel net alsof de wereld je aankijkt.
   
 9. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis! Donateur

  @TheMistery , niet dat ik je wil “bemoederen” of de les lezen hoor, ik bedoel het als tip:
  Begrijp ik goed dat je meerdere weekenden achter elkaar 3mmc gebruikt? En dan ook nog 1000mg of 1500mg?
  Pas daar alsjeblieft zo mee op! 3mmc werkt op je serotonine, net als mdma/xtc. Weliswaar minder als mdma maar toch is het advies er een maand of 2 tussen je gebruik te laten. Dit om je receptoren in je hersenen te laten herstellen. Ook is 1000+ mg echt heeeeeel erg hoog gedoseerd. Als je dit langer gaat volhouden ga je echt nadelige gevolgen merken in de toekomst. Dus niet nu gelijk maar over jaren pas. Depressies, geheugen problemen, angsten etc. Wees lief voor je brein en lijf.
  Ook is het bij 3mmc bewezen dat het een extra grote aanslag is op je hart en bloedvaten.
   
  Laatst bewerkt: 10 apr 2019
  Neo-Shulginist vindt dit leuk.
Laden...
Vergelijkbare Topics - 3MMC Energielevel 1000
 1. Beertjhu
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  968
 2. MDMAZING
  Reacties:
  14
  Weergaven:
  787
 3. Gewoonzomaariemand
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  1.988
 4. Snoeperd
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  2.413
 5. DerJJ
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  604