3MMC ervaring

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Mayadebij

Newbie
Hallo iedereen,

ik heb best wel veel ervaring met 3mmc en vind het ook een hele mooie drugs om te doen (net als veel anderen), maar er is weinig onderzoek naar gedaan, daarom plaats ik hier mijn eerste ervaring (later de algemene ervaring) en de nadelen van 3mmc.

mijn eerste ervaring met 3mmc ging heel goed. Ik was al een een paar feestjes geweest waar het werd gebruikt, zelf durfde ik toen nog niet dat te doen omdat ik niet wist wat het was.

2 maand geleden was ik op een huis “feestje” met alleen maar goede vrienden toen besloot ik het te gaan proberen, want ik was heel erg nieuwsgierig. (Mijn tip voor mensen die net beetje beginnen met experimenteren op dit gebied is: 1; Doe het alleen als je echt heel nieuwsgierig bent, niet omdat je het andere mensen ziet doen, maar doe het omdat jij die ervaring wilt. 2; weet wat je neemt, vraag altijd wat het is, wat het doet met je, hoe jij je voelt etc. En vraag het niet aan 1 persoon maar aan meerdere personen. 3; doe de eerste paar keer met een vertrouwt groepje, als het misgaat weet je dat je veilig bent.)

ik begon rond een 23;00 uur. Ik begon gelijk al met snuiven want dat deed iedereen. Ik had niet goed doorgevraagd waardoor ik de dosering niet goed wist (ik wou beetje cool/casual lijken dus nam zelf een schepje met een sleutel… laat de eerste paar keer iemand je voeren!!!) waardoor ij gelijk al veel nam. Na 5 minuten al voelde ik dat ik meer wou praten en mij beter kon mengen in het gesprekje, dit vond ik echt heel fijn en leuk. Na 45 minuten begonnen mensen weer te snuiven en ik deed mee. En zo begon mijn avontuur met 3mmc. Het begon als even proberen zodat de nieuwsgierigheid weg was, naar gebruiken bij elke kans die je hebt. Ik denk dat ik verslaafd ben aan 3 mmc want, als ik kijk naar hoeveel dat ik het in doe en wanneer ik het doe kan dat zeker verminderd worden en dat is het gevaar van 3mmc, je neemt het zo makkelijk en iedereen om je heen ook, dat je niet merkt dat je het te vaak doet…

voordelen 3mmc (die ik heb ervaren):
- je kan je beter in een gesprek vinden
- je hebt veel energie, hoe ik het beschrijf aan mensen is dat het voelt alsof je 3 redbulls op en dan je na een uur een suiker dip krijg en je daarom meer “redbull” gaat nemen.
- het is gezellig om te doen
- je bent niet meer onzeker, je hebt veel zelfvertrouwen
- als je stopt met nemen kan je na een uur ( misschien 2 ligt aan de dosis) wel gewoon nog slapen.

nadelen 3mmc (die ik heb ervaren):
- het is heel verslavend, je krijgt er steeds meer trek in in verschillende situaties. En als je het in huis hebt denk je sneller van “oh kan wel even wat nemen, want dan kom ik deze les beter door” of “ik neem even een snuifje want dan ben ik even weer wakker” tip op zo’n moment: drink 2 bakken koffie ipv dit te doe
- het is te makkelijk om te doen, veel mensen doen het op feestjes of in gezelschap waardoor het makkelijk is om mee te doen, waardoor je het te vaak kan doen.
- je gaat lang door waardoor je vaak besluit om maar een nachtje door te halen, waardoor je lichaam waarneer het middag is kapot is maar je gedachtes je tegenhouden en door je brein kan je niet slapen.
- je bent soms te enthousiast en te uitbundig waardoor je spijt kan hebben de volgende ochtend.
- het is redelijk goedkoop waardoor je het sneller haalt.

waarom ik dit artikel schrijf is om even mijn ervaring te delen net 3mmc omdat er niet heel veel onderzoek naar is geweest en ik wil dat mensen iemand ervaring lezen voordat ze het doen, want het is belangrijk om te weten waaraan je begint. In conclusie; ik raad mensen 3mmc niet af om te doen, als je nieuwsgierig naar bent, doe het lekker!! Maar alsjeblieft wees er zo voorzichtig mee met de dosering en de hoeveelheid en vooral hoevaak je het doet. Denk er niet te makkelijk over na. Ik ben zelf door het makkelijk denken verslaafd geworden aan 3mmc omdat het zo makkelijk is, maar dat verslaafd zijn is niet meer leuk, je bent er afhankelijk van op elk “feestje” en wanneer mensen op een “feestje” niet meedoen, dan zit je. Mijn advies is als je het leuk vind kies je momenten uit heb je een feestje met mensen die het allemaal doen doe het lekker, heb 5 dagen daarna een feestje met alleen maar paar vrienden waarvan misschien 1 het doet, doe het niet, ga gewoon biertjes drinken tot einde van de dag.

Wees bewust van wat je neem en wees nooit bang om (te veel) vragen te stellen. Als iemand een vraag heeft over 3mmc, coke of speed je kan altijd laten weten in reacties of privè berichtje sturen, ik help graag!!

Kusjes, een verslaafde bij
 
Laatst bewerkt:

Zeehond

Wijs gebruiker
@Mayadebij.
Ik wil niet te kritisch zijn, maar hiervoor open je een apart topic?
Je deelt je ervaring en je geeft advies zeg je.
Er is op dit forum al genoeg geschreven over 3-mmc door heel veel leden.
Ik heb een advies voor je. Ik denk niet dat jij in staat bent op dit moment om anderen te helpen, doe dat niet.
Mijn advies aan jou is om te werken aan je verslaving zoals je zegt die te hebben.
Want jij laat je door anderen verleiden om te nemen en kunt het helemaal niet meer weerstaan.
Richt alle aandacht op jezelf. Succes!
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan