• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

3mmc

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

vlinder16

Newbie
Hi all,

tripreport van 3mmc:

zakje van rc gekregen (stopt er helaas mee) 5 gr. voor de zekerheid 4gr weg gestopt.

Met goede maat van me 0,5 gram op een schoteltje gedaan. Sfeertje gemaakt. Biertje gedronken. Waterijsjes in de vriezer. Geen idee wat te verwachten. Wel bekend met X, maar dan toch...
Beetje angstig naar kristallen gekeken.
Eerst beiden mespuntje genomen. 30 min later eerste tintelingen gevoeld. Hoe raar ook, maar met name rond anus.
Meer dan gespreksstof te over. Na 45 min (na eerste mespuntje) beiden iets groter mespuntje doorgeslikt en borreltje (likeur) er bij gedronken.
Na 30 min weer meer actief. Nog meer gespreksstof ook over onderwerpen waar je normaal niet over praat: het verschonen van een stofzuigerzak en de variaties er op. wtf*?
Nog 2 drankjes en 30 min later beiden vermoed 100gr opgelikt. Daarna effecten vergelijkbaar met XTC, alleen allerter. Drang om nog meer te praten. NOg meer energie om te bewegen. Muziek lijkt een uitweg en voor we het weten staan we allebei te zweefdansen in de kamer. -cool-.
Ook kindersurprise-eieren van mn zusje zijn fantastisch, alhoewel we de mini-bouwpakketjes amper in elkaar krijgen. Chocola smaakt ook vreselijk.
We gaan kerstverlichting ophangen en kerstliedjes zingen.
Na weer 30 min nemen we een volgende flinke (1,5/2 sleutelpuntjes) en merken we weer dat ons hele lijf tintelt. We zetten filmmuziek op en gaan alle clips tot op heden na dansen. Dat lukt niet zo goed met het evenwicht, maar we lachen ons rot. Na 30 min na laatste inname voelen we de laatste batch binnen komen. Nu echt heftig. Elkaars gezichten beginnen licht te vervormen. En ook zien we rare dingen in de kamer. De stoelen bewegen. We besluiten dat het voldoende is en zetten nieuwe muziek op. Raar, maar muziek blijft energie maken. Pupillen worden niet zo groot als bij X, maar onze kaken verstrakken wel een beetje.
Na 6 uur zweven op muziek met af en toe waterijsjes, gaan we om 11 uur in de ochtend slapen.

Trusten!
 

Bobsacamano

Badass junkie
SOunds like one great weird evening love it :)

neem wel aan dat je 100mg bedoeld :P anders was het een beste berg :P
 

dewilde

Experimenterende gebruiker
Leuk reportje. Door een foutje van een vendor heb ik hier ook een vrij forse voorraad 3mmc liggen, maar ik ben er nog niet aan toegekomen.
Ik had er ook eigenlijk weinig vertrouwen in door veel tegenvallende reports, maar nu ben ik toch wel iets meer enthousiast.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan