1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

40 uur later nog steeds dikke doppen

Discussie in 'Speed' gestart door Killpas, 9 sep 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Killpas

  Killpas Newbie

  hallo allemaal,

  Vrijdag heb ik voor het eerst speed gebruikt. Het was pasta speed, eerst laten drogen en heb hoer veelste veel van genomen. Ik begon rond 10 uur met de eerste lijntjes en over de avond nam ik bij tot de laatste die ik rond 2 uur snachts nam.
  In totaal heb ik zon 1,5 gram speed gesnoven.

  De trip zelf die avond verliep gewoon goed en er was niks aan de hand. Tot het een uur of 6 uur snachts was en me misselijk begon te voelen. Ik ben naar bed gegaan met de emmer naast me en had hier deze avond 1keer gebruik van mogen maken.

  Natuurlijk heb ik niet kunnen slapen maar besloot om rond 10 uur me bed uit te rollen omdat ik me niet lekker voelde, ik was hartstikke misselijk en had het gevoel alsof ik die avond veelste veelnzou hebben gedronken (heb maar 6 biertjes gehad met 2 shotjes vodka)

  Eenmaal beneden had ik echt geen honger en heb ik dus een paar keer moeten overgeven op een lege maag.

  Ik heb deze dag ook allemaal tintelingen gekregen over me hele lichaam en in me hoofd.

  Nadat ik me al niet lekker voelde kwam nu een gedeelte dat mijn verstand niet goed meer werkte, ik was heel sloom en voor mijn gevoel heel dom aan het worden. Vergat alles wat ik wou opzoeken en had besloten om een afspraak te maken bij de huisarts.

  Onderweg naar de huisarts had ik behoorlijk weer wat moeten overgeven en eenmaal in de wachtruimte begon mijn hart veelste snel te bonken en werden mijn pupillen van klein weer naar groot alsof ik aan het trippen was. De huisarts had me bloeddruk getest me ogen gechecked en me hartslag en zag niks waar ik me zorgen om over hoefde te maken.

  Toen ik thuis kwam had ik echt geen energie meer en had al moeite met van de bank af te komen om niet flauw te vallen. Het rare is dat mijn pupillen soms weer normaal werden en daarna voor 3 minuten weet heel groot zijn. Deze nacht heb ik wederom ook niet kunnen slapen.

  Mu is het zondag en werd wederom weer wakker met een misselijk gevoel in mijn buik. Heb van vrijdag tot en met nu nog niet kunnen slapen en mijn pupillen zijn nog steeds hartsikke groot af en toe. Ook merk ik dat mijn ogen nog wagen wijd open staan terwijl ik van binnen echt gesloopt ben.

  Ik heb op zondag al wat meer kunnen eten en drinken terwijl ik het binnen kan houden.

  Ik weet dat dit allemaal me eigen fout is door zo belachelijk veel te nemen voor de eerste keer alleen weet iemand hoelang ik nog strak ga staan of er eventueel wat gevaarlijks aan de hand is?
   
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Gewoon geen zorgen maken komt snel weer goed.

  Anderhalve gram is enorm veel, zelf vind ik 150mg (10 keer zo weinig dus) wel een goeie hoeveelheid. Die 150 mg spreid ik over n aantal lijntjes van begin van de avond tot eind van de ochtend, dan kan ik de dag nog goed aan zonder geslapen te hebben en kan ik s-avonds ook weer gewoon slapen.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 3. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis!

  Wat een rot ervaring. Wel je eigen schuld natuurlijk...
  Was je speed wel getest? Want 1,5 gram snuiven, zeker de eerste keer, is heel erg veel. Zelfs voor niet beginners is dat heel erg veel.

  Als je minder goede speed had, dus met een erg laag percentage aan amfetamine kan 1,5 gram wel op ene dag maar is alsnog echt heel erg veel. Waarschijnlijk heb je dan vooral cafeine gesnoven en weinig speed. Speed word heel erg vaak (te)veel versneden met cafeïne. Veel cafeine kan ook misselijkheid, braken en raar voelen veroorzaken.
  Was je speed vrij zuiver, dus 70+ % dan kun je bij zulke hoeveelheden ook misselijk, braken en raar worden. Maar dan vooral door een OD van speed. Teveel dus.
  Het niet slapen, niet eten en waarschijnlijk te weinig vocht gedronken (water dus) is ook een mede oorzaak.

  Beide gevallen is heel vervelend maar zal met rust, goed en gezond eten, wat sporten etc wel over gaan. Hoe lang het duurt is niet te zeggen, is pp verschillend. Week? 2 weken? Hoe meer je er aan denkt hoe erger het word.
  Lees je volgende keer aub goed in VOOR je speed of een andere drug probeerd. Teveel aan amfetamine, zeker in combo met redelijk wat alcohol (6 bier en 2 shots is niet weinig) kan ook erg gevaarlijk zijn.
   
  Laatst bewerkt: 9 sep 2018
  acht.zes vindt dit leuk.
 4. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  Die sloomheid is heel fijn dat je het vermeld, ik maakte precies dat mee vorige week dacht echt dat ik dat als enige had.

  Van strak naar traag in 30 minuten kon niks meer uitleggen of beschrijven.
  Net of je hersens niet meer optimaal werken inderdaad..
   
 5. Killpas

  Killpas Newbie

  En is het al een beetje over bij jou?
   
 6. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  Ik had het ongeveer 4 uur achter elkaar maar.
  Ging opeens weer naar onder invloed toe, kon ook bijnemen wat ik wilde dat helpt niet eens ertegen.

  Muziek luisteren heeft me wel die spanning hoop doen verminderen kon namelijk geen gesprek meer voeren met wie ik aan het praten was die nacht dus heb ik het maar geaccepteerd.

  En, dat lange wakker zijn is zwaar vervelend ken wel mensen die net zoveel gebruiken en slapen gewoon 12 uur daarna.
  Heb wel eens 2 dagen langer moeten doortrekken nuchter in het uiterste geval.
   
 7. Eman

  Eman Experimenterende gebruiker

  Dat je ogen groot en klein kunnen worden kan ook door angst/paniek komen. Bij paniek en dus adrenaline ( survival instinct, vluchten of vechten) worden je pupillen groter
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - uur later nog
 1. DutchMike
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.036
 2. Gabbertje
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  619
 3. Syndala
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  581
 4. OodBlow
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  487
 5. MDMAZING
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  1.771