1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

4fmp capsule, welke maat?

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door Dingess, 28 nov 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Dingess

  Dingess Newbie

  Hoi!

  Ik heb een beetje 4fmp gekocht. Nu wil ik het in capsules doen maar heb geen idee welke maat ik nodig heb. Ik wil er graag 180mg in doen. Heeft iemand een idee?
   
 2. Game&Watch

  Game&Watch Belezen gebruiker Tripreporter

  Op psychonaut wiki staat dat dit een heavy dosis is. Ik vind het persoonlijk ook erg hoog klinken voor een amfetamine soort. Ik zou persoonlijk minder doen.

  Aan de andere kant, de kant en klare capsules die ik kon vinden waren ook allemaal 180mg. Dus misschien is het wel normaal.

  Edit: misschien ben ik een beetje laat 3 weken later haha
   
 3. Beetje late reactie maar ik zal het in een grote capsule doen. Een grote capsule is er een waar fabricanten bijvoorbeeld 500mg van een supplement in doen. Kleinere capsules zou ik niet doen want anders wordt het een beetje kut om het erin te krijgen. Je kunt zeg maar maar 1 helft van de capsule handmatig vullen en met de andere helft sluit je capsule af.
   
 4. Toon

  Toon Belezen gebruiker

  Ik krijg ongeveer 600-700mg paddo poeder in een capsule nr 2 gepropt. Die zijn zo groot als een Ibuprofen 600 ongeveer. Je kan dus veel kleiner gaan. Maar in dit geval met een krachtig product adviseer ik je ten zeerste als je toch naar de apotheker loopt voor capsules ineens vulmiddel te kopen om je middel door te mengen. Is veel veiliger ivm consistente dosis wanneer je gaat afwegen!! Een greintje ernaast (65mg) kan al dramatische gevolgen hebben puur maar wordt meer tolereerbaar indien je gaat afvullen op 1/5. Neem dus maar de grotere capsules en verdun je product met vulmiddel!!! Tenzij je een professionele weegschaal hebt die op een duizendste van een gram kan wegen (mg) natuurlijk
   
  Laatst bewerkt: 2 apr 2019
 5. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  In de kleinste maat '4' capsules past maximaal ongeveer 150mg.
  Een maat '3' capsule zou waarschijnlijk vrij ideaal wezen voor 180mg 4-FA aangezien '4' daarvoor net te klein is.
  De 'standaard '00' capsule maat kan maximaal ongeveer zo'n 650mg aan substanties met soortgelijk volume vasthouden.
  formaat '000' kan ruim 1000mg/1gram vasthouden, een flinke pil welke ik wel eens gebruikt heb voor bijvoorbeeld Kratom.

  Ik vraag mij af of maat '2' en '00' dan hetzelfde formaat zijn.
   
 6. Toon

  Toon Belezen gebruiker

  Dat klopt en de drie nulletjes zijn maat 1. Die vind ik echter op het randje van te groot om comfortabel door te slikken en zou ik alleen als container gebruiken om dosissen van product x of y in te vervoeren laat ons zeggen.
   
 7. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Kijk aan, altijd al willen weten. :tongueout:
  Jup, die maat 000/1 capsules zijn moeilijk groot. Veel mensen die maat 00/2 al niet doorgeslikt krijgen.
  Ik had per ongeluk eens zeer goedkoop een zak met 000/1 capsules gekocht dus dan gebruik ik ze sporadisch maar eens anders had ik het bij maximaal formaat 00/2 gehouden. Kratom en Kava Kava bijvoorbeeld zijn vrij ranzig om te drinken en hebben een relatief groot volume ten opzichte van het effect dat ze teweeg brengen. Met plantaardige producten kan het nog wel eens praktisch wezen.
   
 8. Toon

  Toon Belezen gebruiker

  Capsules zijn toch altijd spotgoedkoop? Ik haal de nr 2 aan 3 cent per stuk bij de apotheker. Wat is nu 3 euro voor 100? En omdat ik ze voor paddopoeder gebruik zijn ze imo ideaal omdat 1 cap overeen komt met een mild tripje en 2 ook nog doen aardig te doen is als je een beetje ervaren bent. Zoals ik ze nu maak zit ik aan 1.3 gr poeder als ik wat moeite doe, dus 2.5 is niet zo extreem als trip. En dan natuurlijk het doorslikken. Dat vind ik nog best wel makkelijk. Natuurlijk is het zo dat ik het poeder eigenlijk bijna lekker vind en dus zet ik thee als ik hard wil lachen (dat schijnt bij mij te werken) en maak ik een citroenshotje als ik wil dat het snel opkomt en kort duurt.
   
 9. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Mja, kocht meestal 500 en 1000 zakken van Ebay, ik ben waarschijnlijk gewoon ook gierig. Maar ik heb soms ook een euro over voor capsules die er hip uit zien, die lichtblauw aan de bovenkant en wit aan de onderkant zoals in de apotheek betaal ik vaak een euro of 3,- extra voor. :P

  Paddo's vallen qua smaak vergeleken met Kava Kava en Kratom zelf nog wel mee is mijn ervaring. Persoonlijk ben ik ook wel fan van het verwerken in een neusspray als het kan. Gemak, elegantie en efficiëntie in één. En dan koop ik natuurlijk doorzichtige neusspray flesjes.
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...