• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

6APB van bekende verdor die sinds 2010 bestaat

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

markdesign

Experimenterende gebruiker
Vroeger veel bij S(+letter) besteld, afkortingen mag ik noemen denk ik?

Altijd goed spul geleverd. Nu weet ik dat nu vrijwel overal 6apb uitverkocht is en zag ik dat zij 't nog aanbieden. Vervelend gedoe om een bitcoin Wallet aan te maken om überhaupt te kunnen betalen, maar het is gelukt.

Nu lees ik online van buitenlandse kopers (vermoed ik) dat zij hun bestelling nooit hebben ontvangen. Hebben anderen hier op dit forum deze ervaring ook?

En uiteraard ga ik het laten testen, want ik las op dit forum ook dat er vaker een ander stofje geleverd is. Gezien de schaarste kan ik dan ook niet blind vertrouwen op een levering van 6apb
 
Laatst bewerkt:

RecUser

Newbie
Ik heb t binnen. De kleur is zoals verwacht.
maar de 3mmc lijkt wel anders dan verwacht. Dus ga t laten testen beiden
Benieuwd wat de testresultaten zijn, de laatste batch van maart die ik heb laten testen was geen 6-apb maar heel iets anders (kleur was ook wit ipv licht bruin)
 

markdesign

Experimenterende gebruiker
Vergeten te reageren. De bruine kristallen zijn idd 3mmc zonder andere stof
Het bruine poeder is 6apb als hoofdbestanddeel met 5apb.
Raar dat de 3mmc zo totaal anders er uit ziet dan ik zou verwachten.
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Nu lees ik online van buitenlandse kopers (vermoed ik) dat zij hun bestelling nooit hebben ontvangen.
In de VS wordt er vrij veel in beslag genomen aan de grens. Wanneer je binnen je eigen continent besteld is dit risico aanzienlijk kleiner.
 

markdesign

Experimenterende gebruiker
Als je 3mmc koopt , zit er ook geen 4mmc in..
Als je iet wat een goede vendor/dealer hebt heb je zuiver spul dat niet aangelengd of versneden is met een verwant product.
Het is niet aangelengd of versneden maar 5-apb komt in een klein percentage bij de synthese van 6-apb wat ik begreep van anderen.
Ik denk niet dat die chinezen in hun karige labo's moeite doen om iets loepzuiver te krijgen
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan