• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

73% amfetamine getest

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Amfitamientje Power

Wijs gebruiker
Hallo allemaal. Amfetamientje power is back.

Even een vraagje van mij na een poosje afwezig geweest te zijn.

Laatst heb ik weer een nieuwe voorraad speed ingeslagen.

Ik heb alles in 1 keer gedroogd. Na 12 uur was het droog. Het was wel erg vettig, supergeel en kleverig. Je kon het samenpersen tot een klont. Deze klont deed me denken aan de vulling in een gevulde koek.

Ik heb een sample hiervan laten testen door het testcentrum.

De vettige gele speed heb ik gewassen. De vieze aceton was erg geel. Ik heb hier een deel van apart genomen en heb daar een oplossing van 96% zwavelzuur in aceton in gedruppeld en er ontstond een witte wolk met heel kleine kristallen die naar de bodem zakten. Ik denk dat er dus nog veel vrije base in de vettige, gele speed zat.

De rest van de aceton heb ik laten verdampen en er bleef alleen olie achter.

Na het wassen hield ik 85% gewicht over. In plaats van vettige gele speed had ik nu een fijn wit poeder over.

Vandaag kreeg ik de uitslag van het testcentrum van die vettige, gele speed. De uitslag was 73%.

Ik vind dat het vettige, gele spul en het gewassen spul niet werkt zoals ik verwacht van speed.

Ik vind het erg vreemd en sta paf.

Wie kan me uitleggen waarom dit spul dat op de binnenkant van een gevulde koek lijkt uit de test komt als 73% amfetamine?

Groetjes amfetamientjepower.

Let op jullie zelf en doe voorzichtig.
 

Amfitamientje Power

Wijs gebruiker
Oh ik heb hier een foto van wat van de gedroogde pep die is getest als 73% amfetamine.

Als je deze foto ziet begrijp je wat ik bedoel met gevulde koek vulling.

0B36D37D-99C8-4620-A6DF-47051301A687.jpeg
 

Zwijgrecht

Bewuste gebruiker
Hey,

Ik vind t er maar vies uitzien. Heb zelf ook veel verschillende gehad, maar tot nu toe is alles wat ik heb gehad (puur) altijd wit geweest. Wel veel verschil in geur enzo en ook (maar is objectief) in effect.

Verder is mijn ervaring dat pure pep (althans zoiets als op de foto heb ik nooit gehad, en ben niet onbekend met pep. maar weet dat t kan hoor kreeg vroeger ook wel rozige) nooit zon gevulde koek is. Herken t wel hoor daar niet van.
Zover ik weet ligt t aan een onvolledige chemische reactie ofzo en wijst een gele kleur op een base (?)

85 procent over ong klopt dan wel weer met mijn ervaring. Van een ons droge pep 73, verschillende al gehad, houdt iemand die ik ken ook gemiddeld 85 procent over. Na 3x wassen met aceton. Grappig om te weten
 

Zwijgrecht

Bewuste gebruiker
Als ik dan een gokje mag wagen denk ik dat je in de goeie richting zit. Slecht gereageerd inderdaad, plus slechte appelsap. Je testje bewijst t
Als je een beetje handig bent en het de moeite waard is kan je het zelf nog schoonmaken maar als t een kleine hoeveelheid is zou ik de moeite niet nemen
 

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Zover ik weet ligt t aan een onvolledige chemische reactie ofzo en wijst een gele kleur op een base (?)
Klopt. Ze slaan een stap over uit gemak of onkunde.

Mijn speed is ook vaak zo. Het is volgens mij inderdaad afhankelijk van welke olie ze gebruiken en hoe goed en compleet het proces geweest is of een combinatie ervan.
Wassen kan in ieder geval nooit kwaad. Als je de aceton laat wegverdampen zie je de (stinkende) gele druppels terug.
 

Zwijgrecht

Bewuste gebruiker
Klopt. Ze slaan een stap over uit gemak of onkunde.

Mijn speed is ook vaak zo. Het is volgens mij inderdaad afhankelijk van welke olie ze gebruiken en hoe goed en compleet het proces geweest is of een combinatie ervan.
Wassen kan in ieder geval nooit kwaad. Als je de aceton laat wegverdampen zie je de (stinkende) gele druppels terug.
Je kan hele verrotte pep hebben die wel 73 procent is, want al die zooi erin is restant van een product dat 100% (hoort te zijn) is,

ipv dat je pep bestaat uit 23 procent sulfaat en 73 amfetamine, kan het net zo goed 73 procent amf. zijn, 15 procent andere meuk, en...... etc etc.

Via een ....... reactie kan je er terug 100% am. van maken en het daarna weer uit laten reageren tot sulf., maar is wel veel werk


Wassen kan je doen maar je weet niet wat voor eventuele zooi erin zit die niet oplost in aceton. Gezien het uberhaupt komt van een product dat niet oplost in aceton, en het zo te zien niet helemaal jofel heeft gereageerd.
Ben geen chemist ofzo dus neem me niet te serieus, lijkt mij alleen een logische gedachtegang


PS gezien amf. olie niet goed opgenomen wordt door je lichaam en dus een ander effect heeft, is het dus ook zo dat het effect anders zal zijn als het product niet goed heeft gereageerd. Ondanks dat je 73 procent speed hebt uit de test, kan de werking veel minder zijn
 
Laatst bewerkt:

Amfitamientje Power

Wijs gebruiker
Het is niet moeilijk om de eventuele amfetaminrbase die in je pep zit om te zetten in amfetaminesulfaat.

Was je pep met aceton. Laat je pep drogen.

Als er amfetaminebase in je pep zat dan zit die nu in je vieze aceton. Amfetaminebase reageert met zwavelzuur en vormt amfetaminesulfaat.

Als je zwavelzuur bij je vieze aceton giet zie je hoe er amfetaminesulfaat gevormd word. Je moet alleen niet teveel zwavelzuur gebruiken. Als je te veel zwavelzuur gebruikt verdwijnt je amfetaminesulfaat weer. Ik kan niet uitleggen waarom maar dat gebeurt gewoon.

verdun je zwavelzuur met aceton. Roer in je vieze aceton terwijl je een druppel verdunde zwavelzuur toevoegt en je ziet dan een witte wolk amfetaminesulfaat ontstaan. Filter deze amfetaminesulfaat uit de aceton.

Doe dit net zolang tot er geen amfetaminesulfaat meer gevormd wordt.

Het resultaat nog wel even wassen met schone aceton.
 

Melle

Newbie
[Modknip] Ik heb je bericht verwijderd. Dit is uiteraard niet de bedoeling van het forum. Lees de regels.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

inner_search

Badass junkie
Post verwijderd
Je post zal niet lang blijven staan vrees is.

Ot*
Wat ik soms heb is dat het dag 1 2 en 3 mooi wit is (ongewasse) dan geel uitslaat van de cafeïne.
Maar ik zie ook op de foto in de 2 zakjes en er naast , dat de amfitamine nog klonters , als ik hem gewassen heb (1 of 2 x) is het gwn spierwit stof zonder brokjes of dergelijke , en klonters het ook nooit meer samen.
Kan het testcenter er eens niet een keer aast zitten en per ongeluk een verkeerd resultaat mee gegeven hebben ?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan