• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Advies gevraagd xtc met 2cb

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Wowflow

Newbie
Ik heb vragen wat betreft het mogelijk combineren van xtc en 2cb op een feest. Ervaring met beide, gescheiden gebruik.

Man
23
180cm
75 kg

Ten eerste, is het leuk om op een feest eerst xtc te gebruiken en dan daarna nog wat 2cb te pakken? kan je daarmee(de 2cb) goed door feesten?

Mijn ervaring met 2cb op zich in een lage dosis, +- 10mg, is dat het euforisch, lachen, en energiek is. Maar is dat na xtc ook nog zo? Space je dan niet te veel weg?

Het idee om de nexusflip te gaan doen is gekomen omdat ik max 4,5 uur lekker kan gaan op xtc, en ik toch eens wat langer onder invloed wil zijn op een feest. Maar zonder gebruik van pep/sos enz. en na het feest ook nog even wil genieten.

Mijn idee: (feest van 21:00 - 06:00)

00:15 > inname 105mg mdma
02:00 > inname 60mg mdma
03:45 > inname 10mg 2cb

Maar mijn idee zit ik dan na afloop van het feest nog in de 2cb flow wat wel lekker is om niet te crashen voordat ik in bed lig..

Maar gaat dit werken? Andere tijden, dosering, of zeggen jullie, gewoon alleen xtc vanaf 01:30?
 

Baap

Experimenterende gebruiker
De nexusflip is een gegarandeerd succes voor een goeie trip! De dosissen die je hebt zijn wel wat laag in vergelijking met andere 'nexusflip reports', je kunt bijvoorbeeld ook 20mg 2-cb ipv 10mg doen als je vooral een 'hallucinatie/visuals' trip wilt. Als je vooral het hele feestje lekker wil gaan zou ik aan het begin een dosis van 150mg MDMA aanraden.

Kies vooral wat jij lekker vindt en ik hoop voor je dat het een leuke trip wordt!
 

Rosie

Belezen gebruiker
Interessant. Hier zit ik ook aan te denken.
Heb een feestje volgende week. Xtc staat zeker op de planning. Maar ik neem ook 2cb mee.
Wilde wellicht gaan voor

- 100 mg mdma
- 50 mg mdma
- 12 mg 2cb

De mdma is wat hoog gedoseerd. Vorige keer had ik 167 mg, dat was niet nodig. Het nu een pilletje van 200 mg. Dus halfje en een kwartje.

2cb heb ik getript op 8 mg. Maar moest het wel sturen in een trip. Kon er zo me stoppen zeg maar.
Dus iets hoger, maar wil toch niet gelijk 2 pilletjes droppen. Weet ook niet hoe ik reageer met een Nexusflip.

We gaan het merken. Of niet. Als ik op dat moment toch niet wil, laat ik ze lekker in mijn zak zitten :)
 

Wowflow

Newbie
Bedankt voor het meedenken.
Ik zit nog steeds te twijfelen. Een paar weken geleden weer eens een lage dosis (10mg) gedaan. Ik kan me ergens moeilijk voorstellen dat ik dan nog keihard kan feesten/dansen. Maar misschien icm mdma dat je wel volle bak kan. Hoe is je energie status bij 2cb na mdma? Vol gas of beetje mellow met de beat mee swingen?


@Rosie heb je het nog gedaan? Zo ja, hoe was het?
En als je het niet hebt gedaan, waarom niet?
 

Rosie

Belezen gebruiker
Ja heb het gedaan.
Om 1.00u 100mg mdma
Om 4.00u 40mg mdma
Om 6.00u 12 mg 2cb.

Ik zou zeker niet volle bak kunnen dansen. De 2cb heb ik ook genomen toen we thuis waren.
Het was echt een hele fijne flip! Heb lekker getript. Niet heel hard, was ook een lage dosis. Maar de overgang was heel Nice. Had ook niet door dat de 2cb aan het werk was. Pas toen ik naar de wc ging had ik het door. Lopen ging wat moeizaam. Had het idee dat ik al een uur op de wc zat en dacht dat ik maar eens terug moest naar de rest. Bleek 2 minuten te zijn, haha. Toen dacht ik: fuck das de 2cb
 

Chillax

Bewuste gebruiker
Het idee om de nexusflip te gaan doen is gekomen omdat ik max 4,5 uur lekker kan gaan op xtc, en ik toch eens wat langer onder invloed wil zijn op een feest. Maar zonder gebruik van pep/sos enz. en na het feest ook nog even wil genieten.
Je kunt ook eens een joint proberen, dat brengt ook veel space terug bij mij. Na 4,5 uur is de energie er ook nog wel. Is wellicht ook wat makkelijker te doseren omdat het effect vrij direct is per hijs
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Similar threads

Bovenaan