• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

amfetamines gebruiken terwijl op methadon

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

pammetje82

Bewuste gebruiker
Vroeg me af omdat ik binnenkort naar een feestje ga en ik aan methadon zit, en al een snelle methadon metabolisme heb, of amfetamines of methamfetamines ervoor zorgen dat methadon sneller word verbrand door je lichaam? iemand enig idee?
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
bedankt willem zal er is overheen lezen. het feestje in intussen voorbij en ben nu sinds zaterdagmorgen wakker. Op de pep. Leuk voor af en toe maar weet nu weer waarom ik er toen mee ben gestopt, het voelt als een aanslag op je leven man haha, vooral als je al wat ouder word.
Moet zeggen dat ik geen ontwenning heb gemerkt tot nu toe en heb me gewoon aan mn normale dosering en tijdstippen methadon gehouden. Dus voor een keer kan het voor mij niet echt kwaad, natuurlijk is iedereen anders. Ik ben zowiezo meer een downer-liefhebber dan stimulanten
 

willemv

Wijs gebruiker
Tripreporter
Heb zelf na jaren speed een soort afkeer naar het middel ontwikkelt. Met name vanwege alle lichamelijke klachten tijdens en na het speedgebruik. Gewoon goed naar je lijf luisteren want je leeft maar 1 keer.
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
Helemaal gelijk speed sloopt je lichaam echt en maakt je snel oud kutspul is het wil je slapen kun je niet slapen maar je bent wel zo kapot dat je moet slapen maar dat lukt dan niet. Daarom heb ik ook dagdag gezegd tegen de speed
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan