• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Andere manier van kijken

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Ik kom nu net een voor mij bijzondere video tegen. Het zal een van de eerste zijn geweest die ik van Rupert Spira zag. Maar wat er zo bijzonder aan deze is, is dat dit filmpje 1 van de grootste mindfucks ooit voor mij is geweest. En een mindfuck die me tot op de dag van vandaag blijft mindfucken (dat klinkt vervelender dan het is). Nooit eerder had iets mij zo duidelijk gemaakt hoe de manier waarop je kijkt je hele realiteit kan veranderen. Omdat hier geloof ik wel wat mensen zitten die graag gemindfucked worden dacht ik, zet hem hier even neer:


PS: Dit gaat dus over de realiteit op de reguliere manier zien (1 wereld, vele bewustzijnen) versus op een andere manier (vele werelden, 1 bewustzijn).
 
Laatst bewerkt:

Guapo Temudgin

Belezen gebruiker
Ik heb hier ooit geroepen dat iedereen dezelfde lievelingskleur heeft maar dat je het anders ziet en/of aangeleerd is.
De wereld zit apart in elkaar.
 

IkWeer

Experimenterende gebruiker
Heb ik een andere theorie, beetje van mezelf en een beetje van van alles:

Kan het niet zo zijn dat de ruimte waar we met 75 mensen in zitten ook echt 1 ruimte is maar dat we alle 75 er op een iets andere manier naar kijken en deze allemaal iets anders interpreteren. Alle 75 bekijken de ruimte vanuit een iets andere hoek, andere lichtval met ieder ons eigen waarneming, smaak, ieder met zijn eigen persoonlijke benadering welke gevormd is door de opvoeding en achtergrond en zelfs psychische situatie van dat moment?

Kan het dan ook niet zo zijn dat er in die ene ruimte met 75 mensen, 75 paralelle werelden zijn die aan elkaar en tegen elkaar liggen en iedrer zijn eigen interpretatie van een van deze werelden heeft?

Nu kijk ik die video verder...

Edit: Het gedeelte over dat het bewustzijn voor alles komt, voor de gedachte en de interpretatie, moet ik nog even paar keer goed naar luisteren.
Maar zeker erg interessant!
 
Laatst bewerkt:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan