• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Ayahuasca report van afgelopen zaterdag

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
3 juli 2021

Intentie: beter mezelf leren kennen en oude trauma’s/ herinneringen naar boven krijgen.

Nadat we de intentie hebben medegedeeld aan de groep hebben we twee verschillende inzichtkaarten getrokken. De eerste was van de doos “boodschappen uit het dierenrijk”

Zeepaardje:

“Ik laat je ervaren wat het is om boven de dualistische wereld uit te stijgen en zo je authentieke zelf te zien, te zijn en daaraan trouw te blijven. Vanuit deze staat van zijn kun je op zielsniveau keuzes maken en loskomen van aardse illusies”

De tweede kaart was bekrachtiging:

“ Deze kaart laat een zachte, maar krachtige opening zien, een stroom energie van het derde chakra, je krachtcentrum. Vanuit je eigen bereidheid om pal te staan voor wie en wat je bent, wie je bedoelt bent te zijn, straal je vanzelf een dynamische energie uit, die een positieve uitwerking heeft op anderen, die ook hen in hun kracht brengt. Doordat je aardig bent voor jezelf en van jezelf houdt, straal je automatisch vriendelijke en liefdevolle kracht uit. En dit is precies wat de wereld op dit moment nodig heeft. Zo geef je de gift van zelfbekrachtiging aan ieder die je ontmoet”De ceremonie werd geopend en een kwartiertje na de mao remmer dronken we de Ayahuasca. De ceremoniebegeleidster vertelde dat het ongeveer werkt na 15 minuten tot 60 minuten. Dat is per persoon verschillend. Ik werd direct misselijk en ben nog even gaan plassen.

We zijn gaan liggen en de begeleidster begon met een ingeleide meditatie. Ik had een slaapmasker opgedaan omdat ik me snel laat afleiden door geluiden en gebeurtenissen om mij heen.

Ik was aan het luisteren naar haar meditatie en merkte vrijwel direct dat ik warmer werd, ik kreeg tintelingen en haar stem klonk steeds verder en verder weg. Toen was daar ineens geneurie van een hele zware mannenstem. Ook hoorde ik veel gefluister. Het kwam zacht op en werd steeds luider. Heel ver in de verte hoorde ik de begeleidster nog bezig met haar meditatie. Toen vroeg ik mij af waar die stem vandaan kwam. Er kwam muziek bij, een soort getrommel. De mannenstem begon tegen mij te praten en te zingen en ik weet inhoudelijk niet meer wat hij zei of zong. Toen dacht ik “he, waarom krijg ik nou weer een mannenstem? Iedereen hoort altijd een vrouwenstem” De muziek werd luider en luider, en had een heerlijk ritme. Dit ging een tijdje zo door en ineens stopte het en maakte plaats voor een gezang van vrouwenstemmen met flinke uithalen. Zo hoog en zo zuiver, ik dacht dit komt letterlijk uit de hemel. De muziek die ik erbij hoorde kon ik ook niet plaatsen bij instrumenten. Dus het moest wel uit de hemel komen. Ook dacht ik als ik de vrouwen adem hoor halen tussen de uithalen door dan hoort het bij de muziek die ze hier afspelen en als ik dat niet hoor dan komt het echt uit de hemel. Ik hoorde het niet..

Toen moest ik plassen en ben opgestaan om naar het toilet te lopen. Ik zag vrij helder en moest overgeven op de wc. Terug bij mijn matras weer mijn oogmasker opgedaan en lekker gaan liggen.

En ineens was daar de vrouwenstem… In het Engels! Weer dacht ik “he, waarom nou weer in het Engels”?

De stem was mooi, zacht en warm en het meest heldere geluid wat ik ooit had gehoord. Ik dacht ook oh wat een mooie stem, dit heb ik nog nooit in mijn leven gehoord. Toen zag ik een soort grot, met hangende lianen en ‘zag’ de wereld. Ze zei:

“I created the earth, the water, the animals, the people. I am so grateful to you all. I am so grateful. I am so glad you chose this life on earth. I am so grateful” “ breathe in, breathe out, let the light come into you”

“this is how you can reach me. breathe in breathe out and I'm there, always. Just breathe in and breathe out”

Dit herhaalde zich een paar keer. Het leek of mijn moeder tegen me sprak.

Ik heb tussendoor in mijn schriftje geschreven: het is net of me moeder tegen me sprak. Niet mijn moeder op aarde, maar mijn echte moeder.

Ik voelde zoveel liefde, zoveel liefde. Nog nooit zoveel liefheid, liefde en geluk gevoeld.

Toen werd ik wakker. En dat was denk ik al na een uurtje, want heb heel lang gelegen en gewacht tot de twee ronde. Mijn vriend was ook wakker zag ik en hij lag twee plekken verderop. We hebben de hele tijd naar elkaar liggen kijken en kusjes in de lucht gegeven. Ook moesten we soms even wegkijken omdat we anders de slappe lach zouden krijgen.

Toen was het zover en gingen we voor de tweede keer de Ayahuasca drinken. Er was kort een bespreking van hoe de eerste ronde was geweest. 1 deelnemer had een slang gezien en de begeleidster vertelde dat dit positief is en dat de slang je meeneemt in je onderbewustzijn.

De bekende weg, ik ging plassen en ging weer liggen met mijn oogmasker.
Ik voelde vrij snel misselijkheid opkomen, en het werd erger en erger. Ik ging weer rechtop zitten en heb flink overgegeven in mijn emmer. Ik had het zo ontzettend heet daarna en ben zonder deken gaan liggen. De begeleiders gingen op een trommel spelen en dat klonk steeds harder en harder en was erg onheilspellend. Ik begaf me in de film Jumanji.

Toen kreeg ik visuals in de vorm van caleidoscopische vormen. Daaruit ontstond een grot, en daaromheen vormde zich een slang. Ook hoorde ik gesis. De slang was net als in de film Harry Potter.
Ik werd bang, maar bedacht me wat de begeleidster had gezegd over de slang. Ik besloot mijn angst toe te laten en de slang verdween weer.

Ik zat in een bioscoop en er werden allemaal thema’s uit mijn leven behandeld. Op het moment dat er een onderwerp werd behandeld, wist ik al dat ik dit niet ging onthouden als ik weer wakker was. Dat was frustrerend. Achteraf heb ik 1 ding onthouden en dat was dat ik in het huis was waar ik ben opgegroeid en ik stond bovenaan de trap bij de kamer van mijn broer. Ik probeerde om het hoekje te kijken de kamer in maar dit lukte steeds maar niet.

Het enige wat ik van deze ronde heb onthouden was de slang en de kamer. De rest ben ik vergeten. Zoals ik dat al wist tijdens de sessies.

Ik hoorde iedereen overgeven, constant. De een na de ander. Ik wilde opkijken maar dat lukte niet.
Toen hoorde ik mijn vriend overgeven, zo ontzettend hard ik had met hem te doen. Ik heb nog nooit iemand zo hard horen overgeven. Ik dacht mooi, dat is je sores van de afgelopen 15 jaar die er nu uitkomt. Ik zag ook het beeld van hem voor me een straal zwarte drab eruit komen. Ik was blij voor hem.Toen iedereen wakker was gingen we eten en daarna slapen. ’s morgens waren mijn vriend en ik als eerste wakker en zijn we gaan praten in de ontbijtzaal. Ik was erg teleurgesteld en was bang dat alles wat ik had gezien niet echt was. Dat ik was beïnvloed door de muziek en ik voelde me een beetje beetgenomen.

’s avonds thuis heb ik voordat ik ging slapen aan het Universum gevraagd om mij de volgende dag een teken te geven voor de bevestiging dat het allemaal wel waar was.

Einde van de volgende dag kreeg ik die dan ook. Ik had de hele dag niet meer aan het teken die ik gevraagd had gedacht. Ik opende Pinterest en het eerst plaatje was op de pagina stond was dit:
teken.png


Ik wist meteen dat dit het was. Zo mooi.

Inmiddels ben ik ‘geland’ en ben wel zeker van dat het voor mij nuttig is geweest. Ik ben ook erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en ben erg blij hoe het is gegaan. In mijn eerste ronde heb ik zoveel moois gezien en gehoord. En mijn tweede ronde was wellicht te heftig voor nu en zou met oude trauma’s te maken kunnen hebben. Die ik dus ook ben vergeten. Het zal stapje voor stapje moeten en ik voelde na de Ayahuasca meteen weer de honger naar een nieuwe Ayahuasca ervaring. Heel sterk, nog sterker dan eerst. Ik voelde ook direct een soort heimwee en liefdesverdriet naar de Ayahuasca toe. Nog steeds is dat aanwezig. Ik heb nog iets af te maken.
 

Mrloverdj

Wijs gebruiker
Super rapport je hebt me echt meegenomen jn je ervaring je schrijft ook goed, boeiend en verbeelden.
.alleen dat 2e gedeelte met al dat overgeven afschuwelijk !.

Ik denk dat alleen met een tripsitter veel beter voor je is de juiste muziek en kussens etx..of.lekker tentjrm overnachten.trippen onder de sterren.

Van ayahuasca hoor ik vaak dat dit het sterkst is.
Daar ben ik het niet mee eens..

Weleens lsd overwogen,,? Word vaak gelinkt aan visuals e6c.maar als je het sabonds doet liggend. Met kaarsjes ofzo. Dan kan het enorme inzichten emoties en of doorbraken geven.

Ik zie dat je waarde hecht aan symbolen dat is mooi..als je ooit een lsd trip doet zoals ik.omschrijf is het juist goed dat je openstaat voor een proces wat niet altijd prettig is. Als je een band hebt met een tastbaar beeld of iets zou ik het naast je trip zetten.

Ik heb jaren terug truffels gedaan. Alleen. Het was ook heel filosofisch.. er stond een kleine boeddha naast m'n matras.die heb ik.heeel vaak even aangeraakt.ik durfde mijn ogen te sluiten want de boeddha voelde als mijn beschermengel.
Alsof Alle boodschappen die ik door kreeg liefdevol bevestigd werd door hem.
Uiteindelijk voelde ik m'n matras niet meer. Sensoris tripte ik(te?) Hard. Maar de boeddha zag ik heel sterk..en bleef mij daarop.focussen tot ik lekkerder in m'n vel zat

Het gaat er niet om.ot het echt was(wat is echt) wel 2 voordelen
1 het kan je echt helpen.tijdens je trip
2 je gaat die hemelse.vrouwenstemmen en die prachtige boodschap linken aan dat beeldjes. De associatie is gelegd.
 

Rivalrie

Badass junkie
Mooi geschreven. Ik zou zelf ook graag een ayahuasca willen ervaren. Helaas kan dat niet zomaar door m'n ADHD medicatie.
 

Zeehond

Wijs gebruiker
3 juli 2021

Intentie: beter mezelf leren kennen en oude trauma’s/ herinneringen naar boven krijgen.

Nadat we de intentie hebben medegedeeld aan de groep hebben we twee verschillende inzichtkaarten getrokken. De eerste was van de doos “boodschappen uit het dierenrijk”

Zeepaardje:

“Ik laat je ervaren wat het is om boven de dualistische wereld uit te stijgen en zo je authentieke zelf te zien, te zijn en daaraan trouw te blijven. Vanuit deze staat van zijn kun je op zielsniveau keuzes maken en loskomen van aardse illusies”

De tweede kaart was bekrachtiging:

“ Deze kaart laat een zachte, maar krachtige opening zien, een stroom energie van het derde chakra, je krachtcentrum. Vanuit je eigen bereidheid om pal te staan voor wie en wat je bent, wie je bedoelt bent te zijn, straal je vanzelf een dynamische energie uit, die een positieve uitwerking heeft op anderen, die ook hen in hun kracht brengt. Doordat je aardig bent voor jezelf en van jezelf houdt, straal je automatisch vriendelijke en liefdevolle kracht uit. En dit is precies wat de wereld op dit moment nodig heeft. Zo geef je de gift van zelfbekrachtiging aan ieder die je ontmoet”De ceremonie werd geopend en een kwartiertje na de mao remmer dronken we de Ayahuasca. De ceremoniebegeleidster vertelde dat het ongeveer werkt na 15 minuten tot 60 minuten. Dat is per persoon verschillend. Ik werd direct misselijk en ben nog even gaan plassen.

We zijn gaan liggen en de begeleidster begon met een ingeleide meditatie. Ik had een slaapmasker opgedaan omdat ik me snel laat afleiden door geluiden en gebeurtenissen om mij heen.

Ik was aan het luisteren naar haar meditatie en merkte vrijwel direct dat ik warmer werd, ik kreeg tintelingen en haar stem klonk steeds verder en verder weg. Toen was daar ineens geneurie van een hele zware mannenstem. Ook hoorde ik veel gefluister. Het kwam zacht op en werd steeds luider. Heel ver in de verte hoorde ik de begeleidster nog bezig met haar meditatie. Toen vroeg ik mij af waar die stem vandaan kwam. Er kwam muziek bij, een soort getrommel. De mannenstem begon tegen mij te praten en te zingen en ik weet inhoudelijk niet meer wat hij zei of zong. Toen dacht ik “he, waarom krijg ik nou weer een mannenstem? Iedereen hoort altijd een vrouwenstem” De muziek werd luider en luider, en had een heerlijk ritme. Dit ging een tijdje zo door en ineens stopte het en maakte plaats voor een gezang van vrouwenstemmen met flinke uithalen. Zo hoog en zo zuiver, ik dacht dit komt letterlijk uit de hemel. De muziek die ik erbij hoorde kon ik ook niet plaatsen bij instrumenten. Dus het moest wel uit de hemel komen. Ook dacht ik als ik de vrouwen adem hoor halen tussen de uithalen door dan hoort het bij de muziek die ze hier afspelen en als ik dat niet hoor dan komt het echt uit de hemel. Ik hoorde het niet..

Toen moest ik plassen en ben opgestaan om naar het toilet te lopen. Ik zag vrij helder en moest overgeven op de wc. Terug bij mijn matras weer mijn oogmasker opgedaan en lekker gaan liggen.

En ineens was daar de vrouwenstem… In het Engels! Weer dacht ik “he, waarom nou weer in het Engels”?

De stem was mooi, zacht en warm en het meest heldere geluid wat ik ooit had gehoord. Ik dacht ook oh wat een mooie stem, dit heb ik nog nooit in mijn leven gehoord. Toen zag ik een soort grot, met hangende lianen en ‘zag’ de wereld. Ze zei:

“I created the earth, the water, the animals, the people. I am so grateful to you all. I am so grateful. I am so glad you chose this life on earth. I am so grateful” “ breathe in, breathe out, let the light come into you”

“this is how you can reach me. breathe in breathe out and I'm there, always. Just breathe in and breathe out”

Dit herhaalde zich een paar keer. Het leek of mijn moeder tegen me sprak.

Ik heb tussendoor in mijn schriftje geschreven: het is net of me moeder tegen me sprak. Niet mijn moeder op aarde, maar mijn echte moeder.

Ik voelde zoveel liefde, zoveel liefde. Nog nooit zoveel liefheid, liefde en geluk gevoeld.

Toen werd ik wakker. En dat was denk ik al na een uurtje, want heb heel lang gelegen en gewacht tot de twee ronde. Mijn vriend was ook wakker zag ik en hij lag twee plekken verderop. We hebben de hele tijd naar elkaar liggen kijken en kusjes in de lucht gegeven. Ook moesten we soms even wegkijken omdat we anders de slappe lach zouden krijgen.

Toen was het zover en gingen we voor de tweede keer de Ayahuasca drinken. Er was kort een bespreking van hoe de eerste ronde was geweest. 1 deelnemer had een slang gezien en de begeleidster vertelde dat dit positief is en dat de slang je meeneemt in je onderbewustzijn.

De bekende weg, ik ging plassen en ging weer liggen met mijn oogmasker.
Ik voelde vrij snel misselijkheid opkomen, en het werd erger en erger. Ik ging weer rechtop zitten en heb flink overgegeven in mijn emmer. Ik had het zo ontzettend heet daarna en ben zonder deken gaan liggen. De begeleiders gingen op een trommel spelen en dat klonk steeds harder en harder en was erg onheilspellend. Ik begaf me in de film Jumanji.

Toen kreeg ik visuals in de vorm van caleidoscopische vormen. Daaruit ontstond een grot, en daaromheen vormde zich een slang. Ook hoorde ik gesis. De slang was net als in de film Harry Potter.
Ik werd bang, maar bedacht me wat de begeleidster had gezegd over de slang. Ik besloot mijn angst toe te laten en de slang verdween weer.

Ik zat in een bioscoop en er werden allemaal thema’s uit mijn leven behandeld. Op het moment dat er een onderwerp werd behandeld, wist ik al dat ik dit niet ging onthouden als ik weer wakker was. Dat was frustrerend. Achteraf heb ik 1 ding onthouden en dat was dat ik in het huis was waar ik ben opgegroeid en ik stond bovenaan de trap bij de kamer van mijn broer. Ik probeerde om het hoekje te kijken de kamer in maar dit lukte steeds maar niet.

Het enige wat ik van deze ronde heb onthouden was de slang en de kamer. De rest ben ik vergeten. Zoals ik dat al wist tijdens de sessies.

Ik hoorde iedereen overgeven, constant. De een na de ander. Ik wilde opkijken maar dat lukte niet.
Toen hoorde ik mijn vriend overgeven, zo ontzettend hard ik had met hem te doen. Ik heb nog nooit iemand zo hard horen overgeven. Ik dacht mooi, dat is je sores van de afgelopen 15 jaar die er nu uitkomt. Ik zag ook het beeld van hem voor me een straal zwarte drab eruit komen. Ik was blij voor hem.Toen iedereen wakker was gingen we eten en daarna slapen. ’s morgens waren mijn vriend en ik als eerste wakker en zijn we gaan praten in de ontbijtzaal. Ik was erg teleurgesteld en was bang dat alles wat ik had gezien niet echt was. Dat ik was beïnvloed door de muziek en ik voelde me een beetje beetgenomen.

’s avonds thuis heb ik voordat ik ging slapen aan het Universum gevraagd om mij de volgende dag een teken te geven voor de bevestiging dat het allemaal wel waar was.

Einde van de volgende dag kreeg ik die dan ook. Ik had de hele dag niet meer aan het teken die ik gevraagd had gedacht. Ik opende Pinterest en het eerst plaatje was op de pagina stond was dit:
Bekijk bijlage 25538


Ik wist meteen dat dit het was. Zo mooi.

Inmiddels ben ik ‘geland’ en ben wel zeker van dat het voor mij nuttig is geweest. Ik ben ook erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en ben erg blij hoe het is gegaan. In mijn eerste ronde heb ik zoveel moois gezien en gehoord. En mijn tweede ronde was wellicht te heftig voor nu en zou met oude trauma’s te maken kunnen hebben. Die ik dus ook ben vergeten. Het zal stapje voor stapje moeten en ik voelde na de Ayahuasca meteen weer de honger naar een nieuwe Ayahuasca ervaring. Heel sterk, nog sterker dan eerst. Ik voelde ook direct een soort heimwee en liefdesverdriet naar de Ayahuasca toe. Nog steeds is dat aanwezig. Ik heb nog iets af te maken.
Erg interessant om te lezen, zou ik ook graag een keer doen met mijn vrouw.
Moment moeten we nog kiezen.
Dank je wel voor het delen van je ervaring.
 

Chr0nic

Bewuste gebruiker
Mooi report en ook mooi geschreven.
"Ik voelde ook direct een soort heimwee en liefdesverdriet naar de Ayahuasca toe. Nog steeds is dat aanwezig. Ik heb nog iets af te maken."
Vooral dit stukje is zeer herkenbaar. Ik ervaar namelijk hetzelfde met changa (DMT + Maoi). Nadat ik weer geland ben blijf ik altijd nog even een tijdje liggen en vaak ook met dat zelfde heimwee gevoel. Het gevoel dat je nog unfinished business hebt.
heb redelijk wat ervaring met DMT en Changa maar Ayahuasca nog niet. Jouw report triggert me wel om er eens naar te kijken. Loop zelf ook nog rond met een rugtasje vol trauma's die steeds meer een rol beginnen te spelen in me dagelijkse leven.
Thnks voor de inspiratie.
 

Kwak

Bewuste gebruiker
Mooie plant heh. Vooral het voelen van liefde, enorm veel liefde.
Hoe was het om een tussen pauze te hebben? Lijkt mij heel erg vervelend om te delen terwijl ik nog in het proces ben.
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Prachtig report!

De vrouwenstem... Wellicht wat sommigen mother Ayahuasca noemen(?) Of Gaia, moeder aarde. Apart inderdaad dat die dan in het Engels was... Dat ze het zo over de ademhaling had is fascinerend.

Ik heb hemels gezang op truffels/paddo's gehoord. Mooiste geluiden die ik ooit heb gehoord. Vrouwenstemmen. Het viel me op dat het geluid heel ver weg leek maar dat mijn gehoor (niet mijn fysieke oren) er zo op in kon stemmen dat ik het in extreem detail kon horen. Veel dieper en rijker dan normaal iemands stem horen en daardoor alle nuances in de stemmen kunnen horen. En alsnog compleet zuiver zonder imperfecties, bovenmenselijk. Maar alleen gezang, geen herkenbare woorden.

Geen ervaring met ayahuasca maar dit soort reports maken heel nieuwsgierig!
 
Super rapport je hebt me echt meegenomen jn je ervaring je schrijft ook goed, boeiend en verbeelden.
.alleen dat 2e gedeelte met al dat overgeven afschuwelijk !.

Ik denk dat alleen met een tripsitter veel beter voor je is de juiste muziek en kussens etx..of.lekker tentjrm overnachten.trippen onder de sterren.

Van ayahuasca hoor ik vaak dat dit het sterkst is.
Daar ben ik het niet mee eens..

Weleens lsd overwogen,,? Word vaak gelinkt aan visuals e6c.maar als je het sabonds doet liggend. Met kaarsjes ofzo. Dan kan het enorme inzichten emoties en of doorbraken geven.

Ik zie dat je waarde hecht aan symbolen dat is mooi..als je ooit een lsd trip doet zoals ik.omschrijf is het juist goed dat je openstaat voor een proces wat niet altijd prettig is. Als je een band hebt met een tastbaar beeld of iets zou ik het naast je trip zetten.

Ik heb jaren terug truffels gedaan. Alleen. Het was ook heel filosofisch.. er stond een kleine boeddha naast m'n matras.die heb ik.heeel vaak even aangeraakt.ik durfde mijn ogen te sluiten want de boeddha voelde als mijn beschermengel.
Alsof Alle boodschappen die ik door kreeg liefdevol bevestigd werd door hem.
Uiteindelijk voelde ik m'n matras niet meer. Sensoris tripte ik(te?) Hard. Maar de boeddha zag ik heel sterk..en bleef mij daarop.focussen tot ik lekkerder in m'n vel zat

Het gaat er niet om.ot het echt was(wat is echt) wel 2 voordelen
1 het kan je echt helpen.tijdens je trip
2 je gaat die hemelse.vrouwenstemmen en die prachtige boodschap linken aan dat beeldjes. De associatie is gelegd.
Dank je voor je lieve reactie!
 
Mooi report en ook mooi geschreven.

Vooral dit stukje is zeer herkenbaar. Ik ervaar namelijk hetzelfde met changa (DMT + Maoi). Nadat ik weer geland ben blijf ik altijd nog even een tijdje liggen en vaak ook met dat zelfde heimwee gevoel. Het gevoel dat je nog unfinished business hebt.
heb redelijk wat ervaring met DMT en Changa maar Ayahuasca nog niet. Jouw report triggert me wel om er eens naar te kijken. Loop zelf ook nog rond met een rugtasje vol trauma's die steeds meer een rol beginnen te spelen in me dagelijkse leven.
Thnks voor de inspiratie.
Dank je, en goed om te horen voor mij dat jij dat ook hebt met de heimwee. Ik ben benieuwd als je het gaat doen, naar jouw verhaal!
 
Mooie plant heh. Vooral het voelen van liefde, enorm veel liefde.
Hoe was het om een tussen pauze te hebben? Lijkt mij heel erg vervelend om te delen terwijl ik nog in het proces ben.
Ik vond het eigenlijk wel prettig. Ik was er echt helemaal uit en verlangde naar meer. Ik vond het vooral ook prettig om te horen hoe de anderen het hadden ervaren de eerste ronde ten opzichte van mij.
En die liefde ja, ik krijg er nu weer een warm gevoel van.
 
Prachtig report!

De vrouwenstem... Wellicht wat sommigen mother Ayahuasca noemen(?) Of Gaia, moeder aarde. Apart inderdaad dat die dan in het Engels was... Dat ze het zo over de ademhaling had is fascinerend.

Ik heb hemels gezang op truffels/paddo's gehoord. Mooiste geluiden die ik ooit heb gehoord. Vrouwenstemmen. Het viel me op dat het geluid heel ver weg leek maar dat mijn gehoor (niet mijn fysieke oren) er zo op in kon stemmen dat ik het in extreem detail kon horen. Veel dieper en rijker dan normaal iemands stem horen en daardoor alle nuances in de stemmen kunnen horen. En alsnog compleet zuiver zonder imperfecties, bovenmenselijk. Maar alleen gezang, geen herkenbare woorden.

Geen ervaring met ayahuasca maar dit soort reports maken heel nieuwsgierig!
Wat leuk dat jij ook hemels gezang hebt gehoord. Waarschijnlijk begrijp je dan exact wat ik bedoel in mijn verhaal.
Ik maak inmiddels dagelijks een wandeling van een uur in de natuur, en heb dan muziek opstaan die er op lijkt. (Nou ja, in hoever dat gaat nuchter)
De wandelingen en de muziek geven mij nu nog dagelijks inzichten. Ik ben er zo dankbaar voor ❤️
 

Mrloverdj

Wijs gebruiker
Wat leuk dat jij ook hemels gezang hebt gehoord. Waarschijnlijk begrijp je dan exact wat ik bedoel in mijn verhaal.
Ik maak inmiddels dagelijks een wandeling van een uur in de natuur, en heb dan muziek opstaan die er op lijkt. (Nou ja, in hoever dat gaat nuchter)
De wandelingen en de muziek geven mij nu nog dagelijks inzichten. Ik ben er zo dankbaar voor ❤️
Wil je die muziek hier delen?
 

AcidWarrior

Wijs gebruiker
Mooi geschreven. Ik zou zelf ook graag een ayahuasca willen ervaren. Helaas kan dat niet zomaar door m'n ADHD medicatie.
Welke medicatie neem je?
Ik neem Wellbutrin + sommige dagen dexamfetamine erbij. Ik weet dat Wellbutrin + MAO-remmer, dus o.a. Changa, Ayuasca, absoluut niet samen genomen mogen worden.
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Wow mooi report!
Ik krijg meteen herinneringen naar mijn ayahuasca ceremonie. Is bijzonder en mooi hoe diep moeder ayahuasca je naar je onderbewuste kan brengen en begeleiden. Vaak lief maar soms ook wel streng vooral in het begin maar later zal moeder ayahuasca je altijd omgeven met liefde en vergeving.
Alles is één en verbonden met elkaar en hoe dichter je bij jezelf staat hoe meer je die verbondenheid in het leven ziet en ervaart. Alles heeft invloed op elkaar maar dan ook echt alles. Zelfs hier elkaars teksten lezen veranderd het leven al meer dan we denken en beseffen. Zelfs het briesje wind wat je tijdens een wandeling kan ervaren kan je leven jaren er later zo anders uit laten zien dan wanneer dat briesje er niet geweest zou zijn.
Leven is bijzonder, het bestaan is bijzonder waarin me onszelf als in dualiteit ervaren waar we eigenlijk allemaal 1 zijn.

Bedankt voor het delen van je geweldig bijzondere ervaring @Sabine0123!!!
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Wat leuk dat jij ook hemels gezang hebt gehoord. Waarschijnlijk begrijp je dan exact wat ik bedoel in mijn verhaal.
Exact zou ik niet durven zeggen, ik heb geen ervaring met ayahuasca. Maar wel met hemelse zang en muziek tijdens trippen! Ik heb ook ongelofelijke blaasinstrumenten gehoord. Tenminste, zo kan ik ze het beste omschrijven.

Ik maak inmiddels dagelijks een wandeling van een uur in de natuur, en heb dan muziek opstaan die er op lijkt. (Nou ja, in hoever dat gaat nuchter)
De wandelingen en de muziek geven mij nu nog dagelijks inzichten. Ik ben er zo dankbaar voor ❤️
:hearteyes:

Wat prachtig! Een hele mooie manier om tot bezinning te komen!
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Wat leuk dat jij ook hemels gezang hebt gehoord. Waarschijnlijk begrijp je dan exact wat ik bedoel in mijn verhaal.
Ik maak inmiddels dagelijks een wandeling van een uur in de natuur, en heb dan muziek opstaan die er op lijkt. (Nou ja, in hoever dat gaat nuchter)
De wandelingen en de muziek geven mij nu nog dagelijks inzichten. Ik ben er zo dankbaar voor ❤️
Ik denk dat dit nooit meer helemaal weg zal gaan na zo'n ervaring. Nou heb ik vaker getript maar vele muziek brengt mij vaak toch weer naar de momenten waar ik in de hemels was met alleen Mezelf. Luisterend naar de muziek die ik het geluid van de stilte noem. Het is dan zo stil in jezelf dat het kosmische gezang is te horen en dat is zo mooi.... Het gezang en muziek van de stilte.
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Mooji! :hearteyes:

Heb in een ver verleden een vraag aan hem gestuurd per mail, die hij voorlas in 1 van zijn online satsangs. Hij kon mijn naam niet goed uitspreken. :tearsofjoy: Geweldige spreker though! Mijn zusje had een schilderij van hem gemaakt die ik hier in huis heb hangen. Deze had ze ook digitaal opgestuurd naar Mooji en hij vond hem prachtig!

De geposte muziek hier is mooi, maar wat ik heb gehoord tijdens trips is van een ander kaliber. Het zijn ook niet alleen de geluiden die anders zijn, jijzelf bent ook anders. Je hebt een totaal andere beleving en bent veel gevoeliger afgestemd lijkt het wel.
 
Mooji! :hearteyes:

Heb in een ver verleden een vraag aan hem gestuurd per mail, die hij voorlas in 1 van zijn online satsangs. Hij kon mijn naam niet goed uitspreken. :tearsofjoy: Geweldige spreker though! Mijn zusje had een schilderij van hem gemaakt die ik hier in huis heb hangen. Deze had ze ook digitaal opgestuurd naar Mooji en hij vond hem prachtig!

De geposte muziek hier is mooi, maar wat ik heb gehoord tijdens trips is van een ander kaliber. Het zijn ook niet alleen de geluiden die anders zijn, jijzelf bent ook anders. Je hebt een totaal andere beleving en bent veel gevoeliger afgestemd lijkt het wel.
Wauw wat geweldig! Bijzonder dat hij het voorlas, echt leuk!

Tijdens m'n trip klonk het ook anders, alleen dit kwam voor mij het dichtst in de buurt (van de ayahuasca lijst dan)
Ik denk dat de muziek die ik heb gehoord niet bestaat hier 😉
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Wauw wat geweldig! Bijzonder dat hij het voorlas, echt leuk!
Ja had het echt niet verwacht!

Tijdens m'n trip klonk het ook anders, alleen dit kwam voor mij het dichtst in de buurt (van de ayahuasca lijst dan)
Ik denk dat de muziek die ik heb gehoord niet bestaat hier 😉
Precies ja, die muziek is niet van hier. :) Natuurlijk is er ook prachtige aardse muziek. Het is niet zo dat dat voor mij nu verpest is door die hemelse muziek gehoord te hebben. :wink:
 

Kwak

Bewuste gebruiker
Ben je nu meer dit soort muziek genre gaan luisteren? Toen de ceremoniebegeleidster een nummer op haar gitaar speelde kreeg ik net als jij kippenvel. Sindsdien luister en speel ik dit soort nummers graag.
Ik ga later je muzieklijstje beter beluisteren. :)

Mijn speellijst
 
Ben je nu meer dit soort muziek genre gaan luisteren? Toen de ceremoniebegeleidster een nummer op haar gitaar speelde kreeg ik net als jij kippenvel. Sindsdien luister en speel ik dit soort nummers graag.
Ik ga later je muzieklijstje beter beluisteren. :)

Mijn speellijst
Ja ik luister nu inderdaad andere muziek dan eerst. Heb altijd een uitgebreide muzieksmaak gehad, maar daar is dit nu aan toegevoegd. Heb hem nu zelfs met succes als afspeellijst tijdens het trainen.

Jij bespeelt zelf instrument? Super leuk, ik wil dat ook graag gaan leren.

Ik ga jouw lijst straks ook even luisteren, bedankt voor het delen!
 

Blikje Pløp

Bewuste gebruiker
Mooi report en ik lees veel herkenning over de ceremonie, wist ook meteen waar je geweest bent ❤️

Mooie reis heb je gehad!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan