Benzo afkickschema met clonazolam

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

John Trap

Experimenterende gebruiker
Beste allen,

Ik heb mij zojuist geregistreerd op dit forum. Ik lees echter al een jaar of 10-15 zeer regelmatig mee in de verschillende topics.

Ik ga niet teveel over mijn geschiedenis melden. Vroeger veel gefeest, nu mijn leven op de rit. Hechte relatie, leuk huis en goede baan.

Het feesten is nu veel minder. Nog wel goed drinken in de weekenden en met enige regelmaat speed/coke, met een grote voorkeur voor speed.

Door de uppers vroeger begonnen met benzos. Recepten van de dokter gekregen en die lopen nu al zon 10 jaar door als herhaalrecepten.

Uit interesse ben ik ook RC benzos gaan bestellen: flunitrazolam, flualprazolam, clonazolam en vooral etizolam. Allemaal lekker, al ben ik toch het meeste van mijn (kortwerkende) receptbenzos. En etizolam, want die komt daar het beste bij in de buurt.

Ik weet al een tijdje dat ik lichamelijke afhankelijkheid heb (en geestelijke natuurlijk ook), maar ik merk de laatste weken maanden toch wel verslechtering hierin. Jaren lang heb ik bijvoorbeeld overdag of tijdens het werk niets genomen, maar ik merk dat dat niet goed meer gaat. Ik krijg na circa 12 uur niets genomen te hebben best heftige klachten als een algeheel onbehagelijk lichamelijk gevoel, hartkloppingen, trillen en spierspanning.

Kortom dit gaat me te ver. Ik ben mij ervan bewust dat de mentale afkick heftig wordt, maar dat is verder niet gevaarlijk. Daarbij ben ik een redelijke doorbijter. Lichamelijk kan het afkicken echter wel gevaarlijk zijn. Ik ben in het verleden met succes meerdere malen (succes?) cold turkey gestopt, maar dat wil ik gewoon echt niet meer. Dat resulteert in 3-4 dagen zonder slaap, hartkloppingen en depersonalisatie.

Daarom wil ik graag enigszins verantwoord afkicken. Discipline om af te bouwen is hierbij niet het struikelblok. Echter, het juiste middel wel. Benzo afkick wordt bij voorkeur gedaan met diazepam. Hier kan ik alleen niet aan komen (behalve als ik mijn dokter vraag, maar ik wil mijn andere recepten niet voor het leven kwijt zijn). Doel is om te resetten, terug naar de nullijn, en niet om nooit meer benzos te gebruiken.

Omdat clonazolam ook een flinke halfwaardetijd heeft (de reden waarom ook diazepam wordt gebruikt) en ik hier ruim voldoende van op voorraad heb, ben ik voornemens om het hiermee te gaan doen. Ik ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft? Daarnaast zou ik graag input krijgen voor een goed afkickschema krijgen. Ik zit nu op een equivalent van 2-4 mg etizolam per dag. De beoogde clonazolam tabletten zijn 0,5 mg per stuk.

Daarbij ben ik benieuwd wat het eventueel drinken van alcohol (zeg 2x per week 10 glazen) doet met het afkickproces?

Een relaxte groet, John
 

benzzzy

Badass junkie
Gewoon het zelfde taper programma volgen als met diazepam.

En alcohol drinken tijdens het afkicken is wss geen geweldig idee
 
Dag John,

Ik ben zelf van 3x 0,5mg clonazepam = 30mg diazepam afgekickt daar heb ik 9 maanden over gedaan.

Het beste wat je kan doen is de Ashton manuel lezen die kan je op google vinden in het nederlands het is de eerste leidraad voor informatie.

Ik zou als ik jou was zelf gaan taperen met een weegschaaltje dat tot 0,001 weegt en met een vijltje en dan elke dag een beetje afbouwen je kan dan ook zelf bepalen wanneer je stabiliseerd en verder tapert. Benzo afbouw is nooit linear

Alcohol en afbouwen is uit ten boze.
Alcohol zorgt dat de receptor langer openen blijft staan en benzo’s zorgen dat de receptor verder open gaat staan.

ik wens je veel succes.
 
Bovenaan