1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beste drug voor RPG videogames?

Discussie in 'Drugs' gestart door IZ420, 6 nov 2013.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. IZ420

  IZ420 Belezen gebruiker

  Vroeger, toen wiet nog nieuw en krachtig was voor mij, vond ik het enorm leuk om RPG spellen te spelen op mijn PlayStation of computer. Ik leefde me dan echt in in mijn personage, spendeerde tijd aan dingen waar ik anders geen tijd aan zou spenderen; praten met iedereen in het dorp om hun verhaal en achtergrond te leren, rondwandelen in het bos op plaatsen waar ik al was geweest gewoon om naar de achtergrond te kunnen kijken, mij veel te lang bezig houden met de kleine mini-games of mini-quests,... Ik voelde mij dan alsof ik zelf al heel mijn leven in dat dorp leefde en dezelfde cultuur en geschiedenis met de andere dorpsbewoners deelde.
  Ik had dit vooral met de spellen Jade Cocoon (omdat je hierin een verhalenverteller had waar je optioneel mee kon gaan praten om zijn verhalen en de geschiedenis te horen), en Jade Cocoon 2 (omdat iedereen hier zich merkwaardig gedraagt, kleed en praat). Ook omdat je er maar 1 dorp in hebt en je niet zoals in vele andere RPGs een vagebond bent die van dorp tot dorp gaat. Dit is wat spijtig is aan de nieuwe spellen vind ik, ze zijn allemaal zo uitgebreid dat je dat 'dit is mijn familie en mijn volk'-gevoel niet meer krijgt.

  Anyways, ik zou dit gevoel dus erg graag nog eens herbeleven, en vroeg me af welke drug hiervoor het beste zou zijn. Om me echt te kunnen inleven in mijn personage en het te kunnen bespelen alsof ik een gewone dag in het leven van mijn personage meemaak, in plaats van te spelen om het spel uit te spelen.
  Suggesties?
   
 2. Morissss

  Morissss Newbie

  Hey,

  Ik heb zelf in de tijd dat ik veel blowde heel veel skyrim gespeeld. Nuchter vond ik dat al een mooi spel, maar als ik flink stoned was, was die wereld zo mooi, vooral omdat de graphics 'iets' hadden wat me heel erg aansprak. Alles was op dat moment interessant. En normaal houd ik niet eens bijzonder veel van dat soort spellen. Maar dat lijkt me een hele goede.

  Als je van intensieve spellen houdt zou dishonored ook wel wat kunnen zijn, alleen is dit meer een action-rpg dan een echte rpg.

  Voor mij zou ik skyrim altijd herinneren voor die mooie kleuren, effecten, lichten etc die het had en me zo opvielen als ik ontzettend stoned was. Ik denk dat je dat wel wat zou kunnen vinden! :stoned:

  Zou je misschien op mijn topic kunnen kijken? We zitten nogal met die vragen.

  Thanks!

  M

  EDIT: Na nog een keer je vraag over te hebben gekeken, zag ik dat je vooral vroeg naar welke drug. Ik heb zelf alleen met wiet ooit games gespeeld, en ik zie zelf geen reden waarom dat niet genoeg zou zijn om lekker mee te gamen (in iedergeval voor mij zelf). IK denk dat juist de keuze van het spel belangrijk is; maar dat zou aan mij kunnen liggen.
   
 3. theholyganja

  theholyganja Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik denk dat je niet zo gezond bezig bent als je je echt wilt inleven in een game personage. Drugs zijn al een middel die de realiteit vervormen en gamen is 2. Dus dan zit je dubbel weg...
   
 4. Deamon

  Deamon Bewuste gebruiker Tripreporter

  Wat is daar dan zo erg aan? Als activiteit voor af en toe lijkt het mij dat het geen kwaad kan.

  @TS:
  Ik denk dat truffels het beste zijn daarvoor, of paddo's of LSD, maar met die twee heb ik zelf niet echt ervaring, dus kan daar niet echt wat over zeggen. Met truffels kom je al in een andere wereld terecht als de dosis hoog genoeg is en je in een goede trip terecht komt.
   
 5. mandragora

  mandragora Badass junkie Emeritus Mod

  Dat zou voor mij voor geen meter werken met truffels/lsd of paddo's op.

  Heb ooit een racespel gedaan onder paddo's en dat gaat echt niet, stond blijkbaar met me autosnuit tegen een muur heel de tijd en ik dacht dat ik aan het racen was, je ziet ook heel andere dingen in het scherm dan het spel zelf, nee lukt voor geen meter :)

  Ook geen behoefte aan als ik trip om een game tegaan spelen :)
   
 6. Deamon

  Deamon Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik vind het ook niks om te gamen tijdens een trip, maar de vraag van TS was welke drug het beste bij een RPG past en dat zijn volgens mij tripmiddelen. :wink:
   
 7. mandragora

  mandragora Badass junkie Emeritus Mod

  Als je nog kan volgen dan, chapeau :grin:
   
 8. JustLive

  JustLive Newbie

  Volgens mij zijn de oldschool RPG's dan ineens weer leuk..
  Het boeit vrij weinig meer of het goede of slechte graphics zijn onder invloed, haha.
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...