• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Bezoeker Psy-fi vermist na festival, politie vraagt hulp publiek

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

रति

Wijs gebruiker
Bezoeker Psy-fi vermist na festival, politie vraagt hulp publiekDe vermiste Claudine Davina Ernstzen © Politie


De politie is dringend op zoek naar de 36-jarige Claudine Davine Ernstzen. Zij bezocht afgelopen weekeinde het festival Psy-fi in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden en is sindsdien vermist.

Redactie binnenland 05-09-19, 10:01 Laatste update: 10:27
Zij zou zondag thuis hebben moeten komen maar is nooit gearriveerd op haar woonadres in Engeland. De vrouw is voor het laatst gezien op de Kei in de Leeuwarder wijk Bilgaard. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.


Claudine Davine Ernstzen heeft een aziatisch uiterlijk en heeft een recent kaalgeschoren hoofd. De laatste keer dat Ernstzen werd gezien, droeg ze een jurkje tot boven de knie, met spaghettibandjes in de gevlekte kleuren geel, bruin en rood.

Meer informatie kon de politie woensdag nog niet geven. Mensen die iets hebben gezien, kunnen bellen met 0800-6070. Het hele opsporingsbericht is te vinden op de website van de politie.

https://www.ad.nl/friesland/bezoeke...ival-politie-vraagt-hulp-publiek-br~aa76e751/
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan