1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bijna obsessieve interesse/effect IEDERE keer bij gebruik.

Discussie in 'Speed' gestart door MvE-050, 2 mrt 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. MvE-050

  MvE-050 Newbie

  Beste mensen, na een halfjaar / miss iets langer regelmatig speed te hebben gebruikt,

  Heb ik vanaf een bepaald moment, vanaf toen ,IEDERE keer (ook vannacht weer) hetzelfde effect bij pep,

  "enorme geilheid, die daadwerkelijk de hele nacht het liefst geuit blijft worden"

  Ik doe nooit meer iets anders dan datgene wat ik wil doen tijdens die geilheid (en ook 1 specifieke soort, niet gewoon geil maar telkens bij pep op een bepaalde manier en bijna obsessieve of freaky geilheid.

  En als ik probeer iets anders te doen dan vervalt die activiteit elke.keer snel of langzaam terug in dezelfde geilheid - gedragingen.

  (ik heb mij weleens zorgen gemaakt)
  Ik ben eens bij een vriend thuis weggegaan (smoes bedacht dat ik toch liever naar huis ging) terwijl we een cool plan hadden, maar ik ging echt naar huis im in mijn eentje die geilheid te bespelen.  Weet iemand hoe dit ontstaat ,continu hetzelfde type porno of gedachten leuk vinden tijdens die geilheid, (die ook iedere keer opkomt) bij speed ?


  Ik zou graag willen dat ik weer normalere dingen kon doen tijdens speed ipv elke nacht dezelfde handelingen te verrichten

  Waarvan ik na die tijd altijd vind dat ik veel te veel tijd geil heb besteed.


  Alvast hartelijk bedankt voor antwoorden!

  Groeten
   
  Amfitamientje Power vindt dit leuk.
 2. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Bewuste gebruiker

  Vast een fetish die aangewakkerd word door speedgebruik. Omdat je tot nu toe steeds aan die fetish hebt toegegeven terwijl je onder invloed was van speed legt je brein automatisch het verband tussen die fetish en speedgebruik.

  Wat is jou fetish?
   
 3. Lemonade

  Lemonade Experimenterende gebruiker

  Jezelf dwingen iets anders te gaan doen als je er last van hebt. Ik ken het dwangmatige gevoel dat je iets móet doen omdat het ineens in je opkomt en er dan direct op wilt reageren. (Ik heb dat vooral zonder speed) Stel het een uurtje uit en kijk of je er dan nog zin in hebt. En als je het leuk vind om te doen waarom dan stoppen?
   
 4. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Ik vind seks met speed op best leuk, en de vrouwtjes al helemaal want het duurt veel en veel langer voor ik het hoogtepunt bereik zeg maar, dus veel langer 'plezier'.

  Voor de rest herken ik het absoluut niet.
   
Laden...