1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Blijvende effecten van 2-CB+MDMA; Advies/Steun gevraagd

Discussie in 'Voeding, gezondheid, liefde, seks en relaties' gestart door mdmamazing, 15 jun 2017.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. mdmamazing

  mdmamazing Newbie

  Beste leden van drugsforum,

  Anderhalve week geleden geleden heb ik de combinatie van 2-CB en MDMA geprobeerd. Ik zal eerst een schets geven van de doseringen, ervaring en de volgorde:

  Ik ben begonnen met een dosis 2-CB van 20mg. Voor de rest heb ik niet bijgenomen. De effecten kwamen na een uur/anderhalf uur opzetten. Hiervoor had ik een keer eerder 2-CB gedaan. Voor de rest ben ik bekend met andere tripmiddelen zoals truffels LSD en Paddo's. De effecten waren, net zoals de vorige keer, niet echt in lijn met wat je algemeen hoort over 2-CB. Ik had geen enkel effect (kleur patronen hallucinaties) behalve het constant veranderen van verhoudingen tussen objecten, het strobe/stopmotion effect (dat het constant lijkt alsof er een paar frames in je beeld missen) en een licht spoor achter de bewegingen van objecten/mensen. Met het veranderen van verhoudingen bedoel ik dat objecten inzoomden, uitzoomden en delen van objecten verhoudingsgewijs steeds veranderden.

  Ongeveer 4 uur na de inname van de 2-CB heb ik er XTC bijgenomen. Achteraf gezien vraag ik me af waarom maar dat terzijde. ik ben uiteindelijk op een dosis geëindigd van 360mg. Nu ben ik los van de dosis (in mijn opzicht, het ligt er maar aan wat je veel vindt) dit soort hoge hoeveelheden wel gewend.

  Hiernaast heb ik ook nog in gemiddelde mate hasj gerookt.

  De trip zelf verliep prima. Ik heb het erg gezellig gehad en de comedown van de XTC was ook zoals ik het gewend ben.

  Nu het minder leuke gedeelte: Toen ik de volgende ochtend wakker werd waren de effecten van de 2-CB die ik hierboven omschreven heb niet weg. Wel waren ze in mindere mate aanwezig. Eerst vond ik het opmerkelijk en interessant, maar na een aantal dagen kwam ik me toch te beseffen dat het op een blijvend iets begon te lijken. Blowen maakte het ook erger (ik heb erna geen andere drugs gebruikt naast twee glazen wijn) dus hiermee ben ik ook opgehouden.

  Na wat onderzoek te doen kwam ik op een gegeven moment uit op de aandoening HPPD.

  Drugsforum link naar de algemene pagina voor HPPD:

  http://drugsforum.info/gezondheid/hppd-t15.html

  De symptonen die worden genoemd en de ervaringen van mensen die aan HPPD lijden/hebben geleden klinken allemaal veel intenser en indringender dan wat ik ervaar, maar qua richting lijkt het hier wel redelijk op.

  Ik heb me voorgenomen om met elke vorm van drugs (wiet,alcohol,tabak en de hele santekraam) te stoppen, door te gaan met twee keer sporten per week en een keer hardlopen en (proberen) een goed dag/nachtrhitme aan te houden tot deze symptomen stoppen.

  Nu komen we (eindelijk) bij mijn vraag aan jullie: Waar lijkt dit volgens jullie op? Hebben jullie nog tips voor me om het te verbeteren? ik zou het liever zonder hulp van alternatieve medicatie oplossen zolang dit niet nodig is.

  Daarnaast ben ik best wel bang en onzeker over hoe lang dit gaat duren. Ik ervaar het het meest bij de gezichten van mensen en ik vind het heel onrustgevend dat ik mijn vriendin niet eens in haar gezicht aan kan kijken zonder dat het beweegt en stottert.

  Ik hoop dat er mensen zijn met soortgelijke ervaringen/mensen die mij een hart onder de riem kunnen steken :confused:mile:

  In het geval dat mijn verslag niet volledig is, of wanneer je extra informatie nodig hebt; vraag vooral los!

  Liefs,

  Een soms erg sukkelige drugsgebruiker

  Ps: Ik wist niet of dit in de thread voor 2-cb/mdma moest of in deze, maar ik nam aan dat het hier moet sinds het mijn gezondheid betreft.
   
 2. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Zelf heb ik een paar keer 2C-B genomen en ik moet zeggen dat het bij mij vrij toxisch aanvoelt. Ik denk ook niet dat ik het nog neem.

  De na effecten die je omschrijft heb ik wel een keer gehad met LSD en truffels, deze middelen nam ik na elkaar binnen week. De effecten had ik steeds in de ochtend na ontwaken en verdwenen na de koffie. Na een paar nachtjes slapen waren ze weg.

  Persoonlijk gebruik ik na zo’n ervaring even geen drugs meer, behalve eventueel een benzo. Ik sport 4x per week en eet gezond. Dat zal ook helpen.

  Ik hoop dat de symptomen snel verdwijnen.
   
 3. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Hier het zelfde ga het ook niet meer nemen word er zenuwachtig van..

  Ik heb dit ook soms na een hele zware LSD trip. Soms 4 dagen erna beginnen lichten en schaduwen weer een beetje op te spelen.
  Soms een kleine verandering als ik naar mijn stapel kleding kijk op de stoel. Maar dat is altijd na een week weer weg.

  2CB daar weet ik het niet van maar ik volg dit topic nu omdat ik ook wel wil weten of het bij meerdere speelt.
   
  Laatst bewerkt: 24 okt 2018
  Lytje pole vindt dit leuk.
 4. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Het topic is al ruim een jaar oud, dus laten we hopen dat de klachten inmiddels weer over zijn ja.
   
  PsyTekZ en Lytje pole vinden dit leuk.
 5. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker


  Lol nu zie ik het.
  Maar diegene kreeg geen antwoord en dit is wel interessant om te weten dat zoiets kan bij 2cb. Dus hij mocht wel ff een kick up hebben.
   
 6. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Het kan bij elke psychedelica hoor.
   
 7. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Scherp als altijd.
   
  PsyTekZ vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Blijvende effecten 2-CB+MDMA
 1. sankaissang
  Reacties:
  10
  Weergaven:
  3.897
 2. Emjay
  Reacties:
  26
  Weergaven:
  3.116
 3. phy
  Reacties:
  65
  Weergaven:
  6.050
 4. Acidfreakx
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  463
 5. chipmunk
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  1.259