1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

CBR Drugstest - een paar vragen

Discussie in 'Drugs en de wet' gestart door Sieusc, 1 nov 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Sieusc

  Sieusc Newbie

  Hallo allen,

  Om het niet te langdradig te maken, zeker omdat ik daar geen zin in heb, ben ik al meer dan een jaar mijn rijbewijskwijt omdat politie vermoedde dat ik drugs deed gebruiken. Ik mag hierbij dan ook Benzodiazepines slikken, als geboren insomnicus en een veel-gevende huisarts is het natuurlijk ook wachten tot de bomb ontploft.

  Nou heb ik een week geleden twee klonazepam genomen, 4 miligram totaal. Ik weet dat -volledig afhankelijk - van het soort test wat je krijgt, deze wel of niet te vinden kunnen zijn. Sommige, goedkopere testen zijn afgestemd op metabolieten van oa oxazepam, xanax en adnere bekende benzo's. Edit: Ik nam wel vaker klonazepam, maar heb dit langszaam verminderd. Soms nam ik eht 3 dagen wel dan 3 niet.

  Om niet te veel door te ratelen en zodat er ook voor jullie mogelijk een interessante discussie kan plaatsvinden, hoe HIGH-TECH (jaja :P) is de benzodiazepinetest van het CBR. En in het bijzonder op klonazepam :)
   
 2. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis! Donateur

  Pakken ze echt je rijbewijs af voor een jaar op basis van een vermoeden? Daar heb ik nog nooit van gehoord eerlijk gezegd.
   
 3. Sieusc

  Sieusc Newbie

  Een daadwerkelijke test heeft nooit plaatsgeonvden, politie heeft rijbewijs foutief opgestuurd naar het CBR ipv Officier van Justitie, was een week te laat met mijn brief
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - CBR Drugstest paar
 1. moos
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  5.382
 2. Otter
  Reacties:
  29
  Weergaven:
  1.901
 3. Hopjesvla
  Reacties:
  22
  Weergaven:
  401
 4. Kittig
  Reacties:
  13
  Weergaven:
  3.462
 5. Bassline1991
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  18.115