• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Tripreport v/d Maand Changa, orgastische bomen en knisperende tanden.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Casaan

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Mijn interesse in tripmiddelen heeft me denk ik naar dit forum gebracht. Waar ik eerst interesse in vooral LSD had is dat uitgebreid naar Ayahuasca en ook DMT. Enige tijd geleden had ik ineens de gelegenheid om Changa te proberen. Bij een goede vriend in de tuin heb ik kennis gemaakt met S (de supplier). S heeft ervaring met DMT en changa en heeft V (mijn vriend) en mijzelf verteld over wat het ongeveer met ons zou doen. Ik was enigszins gespannen omdat ik iets ging doen wat ik nog niet eerder had gedaan. Voor V was dat hetzelfde al heeft hij wel meer ervaring met tripmiddelen zoals truffels en LSD. We zaten bij V in de tuin waar lekker veel groen zichtbaar is en waar ook wat mooie bomen staan.

Wat we deden? 1 joint, 1 25 mg bong, nog 1 40mg bong.

S gaf aan eerst een joint te draaien met daarin een kleine hoeveelheid changa. Om en om hebben we deze joint vervolgens met zijn drieën opgerookt. De dosering in deze joint is behoorlijk miniem geweest. Ik kreeg vooral tintelingen over mijn hele lichaam en voelde me high, alsof ik goed aan de wiet had gezeten. Ook was ik me ineens heel erg bewust van mijn kleding die ik aanhad en het feit dat het tafelkleed tegen mijn benen hing. Omdat er verder weinig effect te merken was ben ik naar V en S gaan zitten kijken, ik vroeg mij af hoe het hun verging. Bij oogcontact met een van hun barstte ik gelijk in lachen uit, de verwachtingsvolle blik waarmee ze naar mij zaten te kijken of ik al iets voelde was genoeg om heel vrolijk van te worden. Ook het feit dat de changa (nog) niet zoveel deed versterkte dat. Ik werd er super melig van, het was al voldoende om te zeggen dat ik een grap ging vertellen om in lachen uit te barsten. Mijn mede blowers herkenden dit gevoel en we kwamen tot een gezamenlijke conclusie (niet heel gezamenlijk overigens).

Conclusie: Changa is ruk (nuancering komt later).

Ze bong appeers!

Aangezien de joint niet zoveel teweeg bracht gaan we aan de bong, S had een goed weegschaaltje bij zich waardoor we allen 25 milligram wisten af te wegen. Ik weet nog dat ik het tof vond dat S mee deed met onze dosis aangezien hij meer ervaring had en wist wat te verwachten. Ook het prikkelende effect van de joint leek hij oke te vinden. Alsof hij wilde weten wat wij aankonden en er geen probleem mee had om nuchter te blijven.

Nu gaan we bongen!

V neemt het voortouw, voornamelijk omdat S dan nog kan bijsturen wanneer het mis gaat met de bong. Gelukkig doet V alles goed en hoeft S niet in te grijpen. Vervolgens krijg ik de bong en het probleem begint, mijn 25 mg changa ligt langs de rand van het inhaler gedeelte. Ik zuig als een net geboren speenvarken maar er gebeurt niets met de changa, helemaal niets. Op het moment dat ik probeer de vlam dichterbij te houden begint er iets te branden. Ik weet dat het verbranden van DMT er voor zorgt dat het niet meer werkt, heb ik namelijk ergens gelezen, waardoor ik een beetje paniekerig word en de vlam verder weg hou. Omdat ik denk al best wat gerookt te hebben geef ik de bong af. S vraagt me of ik iets voel. Hij weet genoeg wanneer ik antwoord dat ik het niet weet, ik krijg meteen de bong in mijn handen en S helpt mij de rest te inhaleren. Daarna vraagt hij weer of het me is gelukt.

Terwijl ik hem aankijk zie ik de rook vervliegen uit de bong, de rook omhelst hem als in een mistgordijn. Zoveel rook was er helemaal niet, ik heb toch alles ingeademd? Denk ik ten minste. Terwijl ik daar over nadenk beweegt S zichzelf en de bong. Ik zie tracers, hooooooow, wacht, tracers! JA! JA! Het werkt! Ik steek mijn duim op naar S, mijn duim vliegt weg, ergens heen, ik weet niet waarnaartoe. Het is voldoende te weten dat mijn hand volgt zodat ik mijn duim niet kwijtraak. S glimlacht.

S neemt zijn hijs van de bong en ik kijk naar V, ik vermoed dat V het niet zo bedacht heeft maar hij slikt op het moment dat ik naar hem kijk. Zijn adamsappel beweegt omhoog en splijt zijn gezicht in 2. WooooW! Ik wist niet dat je een gezicht met je adamsappel in 2 kan splijten. Tegelijkertijd gebeuren er nog allerlei dingen met V zijn gezicht die mij doen besluiten niet meer naar zijn gezicht te kijken, laten we het wel gezellig houden of zo.

Ik richt mijn blik naar boven, WTF!

Waarom hebben die bomen seks met elkaar? En waarom ziet dat er zo gruwelijk veel beter uit als de beste seks die ik ooit gehad heb? Kijk die tak kronkelen, en zie die stam pulseren! Mijn hemel.

Bluetech helpt ondertussen lekker mee
De muziek valt me ineens heel veel meer op, de stoel waar ik in zit beukt in mijn rug en zuigt me tegelijkertijd vast. Ik heb het idee niet uit mijn stoel te kunnen. Ik zit in een massagestoel en ben gevangen. Het lukt me om dit aan de changa toe te schrijven en laat mezelf overmeesteren door mijn stoel. Ik hou me vast en geniet van de pulserende massage die ik krijg. Bluetech en changa nemen me mee naar andere dimensies. De bomen in de tuin bedrijven de liefde met elkaar, pulseren om elkaar heen, al het organische beweegt, pulseert, gloeit, praat, fluistert en doet niets. Het is aanwezig, net als ik. Samen verbonden. Ik pulseer in mijn stoel die mij masseert. De muziek pulseert in mijn hoofd. Ik weet niet waar ik ben terwijl ik besef waar ik zit. Ik geniet intens en volledig. Mijn wereld is mijn wereld. De bomen om mij heen beleven hun eigen orgastische seks, ik zit in mijn veeleisende borderline achtige stoel. Ik mag mijn aandacht nergens anders richten of ik voel de stoel heftiger reageren. Terwijl ik aan het ontdekken ben waar ik wel en niet naar mag kijken voel ik met mijn tong aan mijn tanden. Ik kom tot een conclusie! Dat zijn niet mijn tanden! Maar toch ook wel! Het voelt niet zo, is het dan wel mijn tong? Ik voel nog eens, en nog eens. Wat is het nu? Ik weet niet of mijn tanden van mij zijn of mijn tong. Uiteindelijk kom ik tot de conclusie dat ik voel met mijn tong en dat die dan wel van mij zal zijn. De tanden moeten dus van iemand anders zijn. Ik voel dus nog even aan de tanden om te kijken wat die ander daarvan vindt tot het saai gaat worden. Vervolgens kijk ik naar links naar de zelfgemaakte hangstoel en er valt mij iets op. Alles pulseert en beweegt onder invloed van mijn blik terwijl de hangstoel stil hangt, de kettingen zijn roerloos en het gelakte hout doet net alsof ik er niet ben. Het is levenloos.

Ik kijk naar V die nog aan het vechten is met zijn adamsappel en probeer me weer te focussen op de schommelbank, waarom is de schommelbank levenloos? Moet ik erop gaan zitten en schommelen misschien? Hier denk ik even over na, de bank lijkt het te begrijpen en vraagt me om het niet te doen. Ik begrijp dat mijn benen me niet zullen gehoorzamen en ga akkoord met de schommelbank. Ik richt mijn blik op de bomen terwijl ik wacht op het moment dat de changa uitgewerkt is. Terwijl de bomen hun laatste orgasme beleven voel ik me heel tevreden. Ik doe even mijn ogen dicht om de CEV’s te checken, die zijn matig als een jaren 70 pc-screensaver waarop ik mijn ogen opendoe en stilletjes ga zitten genieten van alles om mij heen. De blaadjes, mijn tripgenootjes en het feit dat ik zojuist voor de eerste keer kennis heb gemaakt met changa.

Na deze eerste volledige trip hebben mijn tripmaatjes en ik besproken wat we gezien en gevoeld hebben. Ik ga daar niet over uit weiden aangezien ik dat niet nodig vind. We hebben gezamenlijk gezocht naar een nieuwe muzieksetting. Ik weet dat we los gingen op Loud, ik denk dat het dit is
JOHOOOOOOO

Wat gebeurt hier! Ik wist nu hoe de bong te gebruiken en heb dat meteen in de praktijk gebracht. Achteraf denk ik dat ik van de afgemeten 40mg wat minder heb binnengekregen overigens. Dat terzijde.

Terwijl de changa mij overviel bewogen alle bomen zich tot mij. IK BEN ER BIJ!

Alle bomen en planten bewogen zich naar mij toe met een intensiteit die ik alleen kende van de woede-uitbarstingen van mijn moeder en het orgasme van het allereerste meisje dat ik klaar liet komen. Zoiets verwacht je niet. DAMN!

Mijn stoel was niet de pulserende massa die ik verwacht had, blijkbaar onder de indruk van de heftigheid waarmee de bomen zich manifesteerden werd er een adempauze ingelast. Ik besloot mijzelf te laten zakken en alles over mee heen te laten komen. Terwijl ik mijzelf naar beneden liet zakken zorgde de stoel ervoor dat ik niet op de vloer viel terwijl de bomen de app uit de boom keken. Ze namen afstand en wilden me iets duidelijk maken. Ik had nog geen behoefte naar die duidelijkheid en liet mezelf wegzakken. De stoel nam me op.

De bomen bleven staan waar ze waren, er trad wel een verandering op, een rooster, een vierkant, een vorm. Ze waren daar, ze waren er voor mij *zo voelde ik dat* maar ze waren ook bomen.

De schommelstoel was niet meer in mijn interessegebied en ik besloot mijn ogen dicht te doen. Wauw!

Ik moet allereerst zeggen dat mijn ogen dichtdoen inspanning is voor mij, ik heb dat zelfs als ik moet gaan slapen, mijn ogen sluiten is moeite en ontspanning betekent dat mijn ogen open gaan. Zo voelde ik dat nu ook.

Tegelijkertijd merkte ik dat de visuals nu veel meer vertelden dan tijdens de vorige trip. Ik kreeg beelden van mijn nachtmerries als kind. Ik herinner me mijn nachtmerries als pulserende gebieden, een zone waar alles een hartslag heeft en niets leeft. BONG BONG BONG. Zonder ergens heen te gaan. Pulserende ruimtes, geen einde, geen begin. Vreselijk heftig en onzekere dromen. Nu kreeg ik die dromen weer en wel in de meest intense kleuren, paarst, blauw, groen, alles. Ik genoot. Tegelijk zwerven er vlekken rond, ik weet niet hoe ze anders te benoemen, vlekken, wezens, beestjes? Ik weet het niet. Die vlekken sprenkelden van alles, en bij voorkeur in mijn mond. Ik zag turbulentie, vlekken, draaikolken en mijn tanden voelden alsof ze knisperden onder een of ander knetter ijsje. Om te voelen wat er echt gebeurde bewoog ik mijn tong tegen mijn tanden. Wat mijn tong raakte was niet van mij, wat mijn tanden ook konden voelen was ook niet van mij. De vlekkende wezens goten ondertussen knisperende vezels op mijn tanden. Ik snapte niets en tegelijk ook alles. Hoe vergaat het S en V?

De wereld zoals ik die kende was redelijk gelijk, ik heb nog zeker tien minuten nadat mijn trip afgelopen was (denk ik) zitten genieten van alles wat ik zag.

Ik voel me bijna 1 week later nog steeds tevreden.
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Hier moet ik toch nog even uitgebreid op reageren voor ik ga slapen hoor, want dit is een super nice report! Sowieso leuk en interessant om een changareport te lezen, maar je hebt het ook nog eens op een boeiende manier beschreven! Aangezien het te laat is voor ingewikkelde quote-acties (sorry jongens) ga ik maar even ordinair knippen en plakken om op specifieke delen te reageren.

Bij oogcontact met een van hun barstte ik gelijk in lachen uit, de verwachtingsvolle blik waarmee ze naar mij zaten te kijken of ik al iets voelde was genoeg om heel vrolijk van te worden. Ook het feit dat de changa (nog) niet zoveel deed versterkte dat. Ik werd er super melig van, het was al voldoende om te zeggen dat ik een grap ging vertellen om in lachen uit te barsten.

Heel herkenbaar. Ik vond changa, vooral op lagere dosis, ook een golf van warmte, vrolijkheid en lacherigheid geven. Mooi, leuk en hilarisch!

Vervolgens krijg ik de bong en het probleem begint, mijn 25 mg changa ligt langs de rand van het inhaler gedeelte. Ik zuig als een net geboren speenvarken maar er gebeurt niets met de changa, helemaal niets.

Tja, wat moet ik ervan zeggen. I feel ya bro. Ik ken dit soort problemen. :')

Ik steek mijn duim op naar S, mijn duim vliegt weg, ergens heen, ik weet niet waarnaartoe.

Hahaha! Wegvliegende duimen, ach waarom ook niet.

Ik richt mijn blik naar boven, WTF!

Waarom hebben die bomen seks met elkaar? En waarom ziet dat er zo gruwelijk veel beter uit als de beste seks die ik ooit gehad heb? Kijk die tak kronkelen, en zie die stam pulseren! Mijn hemel.

Omg, ik heb changa in een bos gerookt en de meest prachtige shit gezien, maar GEEN bomenporno! Nu ben ik jaloers. Zou het helpen als ik een soort van things to do/to see list maak voor tijdens trips? Wie weet. *noteert bomenporno*

Ik zit in een massagestoel en ben gevangen. Het lukt me om dit aan de changa toe te schrijven en laat mezelf overmeesteren door mijn stoel. Ik hou me vast en geniet van de pulserende massage die ik krijg. Bluetech en changa nemen me mee naar andere dimensies. De bomen in de tuin bedrijven de liefde met elkaar, pulseren om elkaar heen, al het organische beweegt, pulseert, gloeit, praat, fluistert en doet niets. Het is aanwezig, net als ik. Samen verbonden. Ik pulseer in mijn stoel die mij masseert. De muziek pulseert in mijn hoofd. Ik weet niet waar ik ben terwijl ik besef waar ik zit. Ik geniet intens en volledig.

Damn, dat moet fucking hemels geweest zijn.

Ik kijk naar V die nog aan het vechten is met zijn adamsappel en probeer me weer te focussen op de schommelbank, waarom is de schommelbank levenloos? Moet ik erop gaan zitten en schommelen misschien? Hier denk ik even over na, de bank lijkt het te begrijpen en vraagt me om het niet te doen. Ik begrijp dat mijn benen me niet zullen gehoorzamen en ga akkoord met de schommelbank.

Haha, goed dat jullie tot een akkoord kwamen, klinkt als een logische beslissing.

Na deze eerste volledige trip hebben mijn tripmaatjes en ik besproken wat we gezien en gevoeld hebben. Ik ga daar niet over uit weiden aangezien ik dat niet nodig vind.

Je hebt ze het verhaal toch wel verteld over de bomen die orgasmes aan het hebben waren hè? xD

Nu kreeg ik die dromen weer en wel in de meest intense kleuren, paarst, blauw, groen, alles. Ik genoot. Tegelijk zwerven er vlekken rond, ik weet niet hoe ze anders te benoemen, vlekken, wezens, beestjes? Ik weet het niet. Die vlekken sprenkelden van alles, en bij voorkeur in mijn mond. Ik zag turbulentie, vlekken, draaikolken en mijn tanden voelden alsof ze knisperden onder een of ander knetter ijsje.

Ah, trippen is mooi. En raar. Maar mooi.^^

De wereld zoals ik die kende was redelijk gelijk, ik heb nog zeker tien minuten nadat mijn trip afgelopen was (denk ik) zitten genieten van alles wat ik zag.

Ik voel me bijna 1 week later nog steeds tevreden.

Heel herkenbaar ook dit! Ik vond changa ook echt full on genieten en dan vooral in de buitenlucht, de intense schoonheid van de natuur en details van de bomen (die in mijn geval dan geen porno aan het bedrijven waren, helaas, dat niet, maar hey, ze waren wel betoverend magisch), alsof mijn zicht 1000x scherper en zelfs meerdimensionaal werd. Ik word weer blij als ik eraan denk!

Opvallend van changa/DMT vond ik inderdaad ook de afterglow, een gevoel van tevredenheid/dankbaarheid dat echt meerdere dagen bleef hangen.

De sprookjesachtigheid van changa ervaren in een buitensetting is iets wat ik iedereen zou gunnen! Leuk dat jij dat ook zo ervaren hebt. :)

Ik hoop alvast op meer toekomstige reports!

Sleep well folks.
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
@Casaan mooie binnenkomer hoor. Erg leuk geschreven tripreport. Ik heb meerdere keren smakelijk zitten lachen :tearsofjoy: Leuk ook om weer een nieuwe psychedelica liefhebber op het forum te verwelkomen.

Lekker herkenbaar ook dat maffe en mooie van de changa en de heerlijke positieve nasleep die het achterlaat. Heb je veel ervaring met andere psychedelica? Ik vond zelf changa best wel heftig maar kortdurend. Pure DMT vond ik wel nog een stapje heftiger maar dat kan ook met de dosering te maken hebben gehad...

Hopelijk krijgen we vaker dit soort leuke trip reports van je voorgeschoteld, - keep them coming!-
 

Casaan

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Omg, ik heb changa in een bos gerookt en de meest prachtige shit gezien, maar GEEN bomenporno! Nu ben ik jaloers. Zou het helpen als ik een soort van things to do/to see list maak voor tijdens trips? Wie weet. *noteert bomenporno*
Dat kan mijn set zijn geweest natuurlijk. Tegelijkertijd was dit meer changa sutra en minder porno. Kwestie van perspectief.

Je hebt ze het verhaal toch wel verteld over de bomen die orgasmes aan het hebben waren hè? xD
Niet met die woorden, wel zoals ik het toen gezien had. Ik denk dat ik het nu weer anders zou beschrijven wanneer ik het opnieuw schrijf. Woorden schieten echt tekort voor de visuele ervaring. Wellicht lezen ze het hier, mocht dat zo zijn, let me know boys! :wink:

Heb je veel ervaring met andere psychedelica?
Nauwelijks, ik heb 20 jaar geleden een paar keer paddo's gedaan en dat was het eigenlijk wel. De combinatie MDMA + Wiet/Hash maakt me redelijk trippy wanneer ik er genoeg bij rook al stelt dat niets voor bij mijn changa ervaring.
De changa is mijn eerste psychedelica in jaren, ik heb nog wel wat op mijn lijstje staan overigens, 2CB, 2CB-fly eventueel, truffels, DMT en bijvoorbeeld LSD (is al aan gewerkt).

Ik denk ook dat ik mijzelf sinds enkele jaren stabieler en evenwichter voel waardoor ik meer het lef heb om psychedelica te proberen. Ook besef ik wat het met me zou kunnen doen waardoor ik (meestal) voorzichtiger ben.

- keep them coming!-
Afgelopen zondag dacht ik een live report te doen van mijn eerste keer 1p-lsd, dat was echter zo'n domper voor mijn trip dat ik daar heb afgehaakt. De trip an sich was heel tof, het feit dat ik verslag wilde doen hielp mijn ervaring niet, dat haalde me steeds uit mijn trip waardoor ik voor mijn gevoel overnieuw moest beginnen. Kan ook aan de dosis liggen. Wellicht de volgende trip wel een report, dan wel eerst voor mijzelf zodat ik me volledig kan focussen op mijn ervaring.

Dank voor de fijne reacties!
 
Laatst bewerkt:

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Haha! Changa sutra. :tearsofjoy: Nog beter!

Een live report zou het voor mij ook niet zijn, zou ik ook te afleidend vinden, dus dat begrijp ik volledig. Heb het met truffels wel eens geprobeerd, d.m.v. korte notities, maar voor de come up goed en wel voorbij was dacht ik al 'ja, hallo, geen zin in, laat maar', je hebt wel wat anders aan je hoofd op zo'n moment.

Chatten via sociale media zoals FB Messenger of Whatsapp vind ik dan gek genoeg soms wel weer leuk om te doen tijdens (delen van) een trip, wel alleen als die ander ook aan het trippen is (zelfde drug en ongeveer op zelfde dosis), dan heb je later zonder dat het verplicht aanvoelde toch een soort naslagwerk. Best hilarisch om later terug te lezen wat je zoal uit hebt zitten kramen, je staat ervan te kijken hoeveel je vergeten was en hoe anders je tijd hebt ervaren tijdens de trip, en het is een handig handvat voor een eventueel report. Maar het is alleen prettig wanneer het ongedwongen voelt. Als ik drie uur lang in m'n eigen hoofd wil spacen en m'n telefoon of laptop even totaal aan de kant wil gooien moet dat ook helemaal oké zijn, alles mag niks moet, dus er zijn ook maar een paar mensen met wie ik dit wel eens doe. Twee, eigenlijk. xD (Laf joe @SanneBanne en @Eik ^^ :kissingheart:). Maar veel psychedelicafanaten zullen hier niet voor kiezen, omdat ze het zonde vinden van de introspectieve ervaring, die uiteraard wel het best tot zijn recht komt als je alleen bent en je zonder afleidingen van buitenaf helemaal laat meevoeren de diepte in. De ervaring is waar het om moet draaien. De juiste woorden zul je uiteindelijk vaak toch niet kunnen vinden voor een waanzinnige of krankzinnige trip. :wink:
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
@Casaan ik sluit me wel bij jou en @Roze olifant aan voor wat betreft de "live trip reports". Dat is mij echt teveel gedoe. Dat voelt dan gewoon als een verplichting. Op zo'n moment wil ik juist helemaal vrij zijn. Ik vind het wel heel fijn om een vertrouwd iemand te kunnen appen tijdens een solo trip. Meestal ben ik dan gewoon met mijn eigen tripje bezig maar als je iets heel moois hebt meegemaakt is het leuk om dat te kunnen delen. En als als je het even moeilijk hebt, is het ook fijn om een soort van "life-line" te hebben.

Ik ben wel heel benieuwd naar hoe jou kennismaking met 1P-LSD is geweest. Als LSD analoog zal dat vast behoorlijk anders zijn geweest dan wat je gewend bent met paddo's en changa... Hoeveel had je eigenlijk genomen? Ik heb zelf alleen ervaring met LSD en ALD-52 dus ben ook wel nieuwsgierig naar de effecten van 1P.
 

Casaan

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Het was zeker anders als mijn ervaring met changa en paddo's. Tegelijkertijd heb ik bij mijn 1p ervaring wel een aantal sensaties gehad die ik ook heb gehad bij mijn changa trip. Ik heb een halve zegel genomen met een opgegeven hoeveelheid van 100ug (niet getest).

Wat ik prettig vond aan 1p-lsd ten opzichte van change was de mogelijkheid om gewoon te bewegen en rond te lopen. Vanwege de duur van de trip maakt dat bij changa niet zoveel uit natuurlijk, het is meer dat ik genoot van het bewegen en het bekijken van mijn omgeving tijdens mijn lsd trip. Ten minste, toen ik uiteindelijk mijzelf kon losworstelen van de electronica.

Omdat ik zelf geen ervaring heb met lsd of lsd analogen heb ik in een ander topic gevraagd naar verschillen / overeenkomsten. Van Mindless kwam de volgende uitleg:
Moeilijk uit te leggen, zeker na een paar keer de ene gedaan te hebben, dan vergeet je veel van de andere. Maar het voelde denk ik voor mij dat de ald trips meer vanzelf de diepte op zochten. Met 1p kon dat ook, maar met meer bewuste moeite. Van zichzelf bleef het meer bij de oppervlakte.

Maar dit is nu ook voornamelijk een gevoel wat ik bij mijn idee van beide stoffen heb. En wie weet waar dat allemaal door beïnvloedt is. Beide stoffen kunnen geweldige trips opleveren.

Omdat ik mijzelf zo heb laten afleiden tijdens mijn trip door een life report te willen schrijven heb ik denk ik minder plezier gehad van de trip dat ik had kunnen hebben. Ik heb eerder gedacht de tweede keer een hele zegel te nemen. Ik denk dat nog een keer proeven aan een halve zegel ook een prima idee is.

Volgende keer regel ik een life line of een mede tripper / sitter.
 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Ten minste, toen ik uiteindelijk mijzelf kon losworstelen van de electronica.
Ik zeg het al jaren. Mensen zijn hardcore verslaafd aan electronica (of eerder de dopamine die vrijkomt tijdens het gebruik ervan), met name hun smartphone. Het is niet natuurlijk dat we ons moeten los worstelen van dergelijk gedrag, ook al hebben de meeste mensen hier waarschijnlijk moeite mee. Wat velen zich niet beseffen is dat zo'n verslaving diep in de psyche geworteld is en intense aandacht en werk nodig heeft om te genezen, net als iedere andere verslaving. Gelukkig zijn er steeds meer onderzoeken die aantonen dat een dergelijke verslaving een serieuze zaak is, net zo serieus als een verslaving aan drugs. Dus de schadelijkheid ervan komt meer onder de aandacht. Psychedelica (ironisch gezien) is imo een goede manier om zo'n verslaving bij jezelf onder de loep te nemen en (beginnen) aan te pakken.

Omdat ik mijzelf zo heb laten afleiden tijdens mijn trip door een life report te willen schrijven heb ik denk ik minder plezier gehad van de trip dat ik had kunnen hebben. Ik heb eerder gedacht de tweede keer een hele zegel te nemen. Ik denk dat nog een keer proeven aan een halve zegel ook een prima idee is.
Ach, we kunnen leren van onze trips en doen het een volgende keer anders. :) Je kunt nog zo vaak trippen. :sunglasses:
 

Chr0nic

Experimenterende gebruiker
haha geweldig report, ik ga vanmiddag weer eens een changa jointje opsteken denk ik!
Mooi om te zien ook dat meer mensen Changa/dmt gebruiken, eerder kon ik amper reports erover vinden. Nu ik weer rondkijk op het forum zie ik al iets meer posts over Changa/dmt dan eerder.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan