• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Cocaïne zonder drank, met sex

Beste sexstimulant?

 • Cocaïne

  Stemmen: 5 27,8%
 • Speed

  Stemmen: 10 55,6%
 • MDMA

  Stemmen: 1 5,6%
 • Research chemical (3mmc, 4fmp oid)

  Stemmen: 2 11,1%

 • Totaal aantal stemmers
  18
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

KetaKech

Belezen gebruiker
Over een paar dagen is er een technofeestje in een zwembad hier in de buurt. Ik had via een interessant contact al een mooi ponypackje kunnen kopen, 0,5 gram. De kwaliteit zou rond de 89% liggen, maar hij is niet getest. Ik denk dit met de volgende batch van de dealer wel te doen, en dan wat meer te halen.

Ik was echter benieuwd hoe deze coke zou vallen. Aangezien ik net klaar was met alle schoolstress en ik niet van plan ben de coke te combineren, nam ik een uitzondering op de regel en besloot ik een klein lijntje te nemen, 4 dagen voordat ik aan de coke zou gaan. Ik ga hier geen gewoonte van maken en doe dit normaal nooit, maar had echt even een "fuck it" momentje.

Na ongeveer 5 minuten begon ik al wat te voelen in m'n borst. Ik weet niet echt of dit placebo is aangezien het wel heel vroeg is na inname. Ik voel een beetje spanning in m'n lichaam, een enigzins vrolijk gevoel. Terwijl het z'n werk begint te doen moet ik echter nog het bestand voor school uploaden. Al gauw ontstaan er problemen met de upload en wordt mijn ervaring een beetje verpest. Ik raak geïrriteerd, en het vrolijke neemt wat af.

Na wat gekloot lijkt het bestand geupload en heb ik even een mailtje gestuurd naar mijn docent ter bevestiging. Mijn vriendin is rond deze tijd klaar met haar leerwerk, waarnaar ik mijn frustatie bij haar uit. Ze weet me al gauw te kalmeren.

Ik loop wat rond door het huis, en kijk even uit het raam. Man, wat voelt dit lekker! Ik denk echt dat coke nuchter vooral z'n werking doet in lage doseringen, waardoor je niet al te opgefokt raakt.

Vervolgens loop ik naar de slaapkamer, waar mijn vriendin wat nieuwe schoenen aan het passen is. Ze heeft er iets van zes besteld die vandaag binnen zijn gekomen. Op afterpay, ze is niet van plan alle zes te houden.

Vervolgens begin ik haar wat te kussen en strelen. Ik was al langer benieuwd naar sex op coke en begon me enigzins opgewonden te voelen. We hadden het zo'n hele dag al niet gedaan en gooiden al gauw alles van het bed. Pas toen de kleding uit ging werd het echt feest: een erectie schoot in de lucht en oh man wat een geilheid ineens!

Haar hele lichaam voelde intens en heerlijk. De beweging, haar huid, de zachtheid: alles voelde versterkt. We hebben een aantal keer van standje gewisseld, elke voelde geweldig! We hoorden grappig genoeg nog een huisgenoot zingen, maar dat kon de pret niet bederven. Daarin tegen klonk het ook erg goed, dus storend was het gelukkig niet! Het komen duurde wel even, maar voelde ook duidelijk versterkt.

Ondanks mijn positiviteit op dit onderwerp moet ik wel zeggen dat mijn verwachting wat hoger lag dan de werkelijkheid. Misschien is dat ook doordat ik een stuk later na het innemen begon met het hebben van sex. Ik ben dus nog wel geïnteresseerd om coke nog eens mee te nemen in bed, waarbij mijn vriendin en ik beiden gebruiken. Zij heeft niks gebruikt doordat zij morgen een toets heeft.

Ook vind ik het wel verradelijk spul. Je denkt al gauw "hmmm, nog een lijntje maar doen?". Gelukkig moet ik zo al slapen en is m'n vriendin hier. Het nee zeggen is ook nu nog redelijk makkelijk, dus dan doe ik het ook liever nu dan dat het later moet... Denk dat het met elk lijntje lastiger wordt! Wat me ook gemakkelijker weerhoudt is het idee dat geen enkele lijn zo zal vallen als de tweede. Het fijne aan deze coke is dat hij geleidelijk afbouwt en dat ik me niet erg doen voel momenteel. Niet eens echt heel moe ofzo!

Al met al vind ik deze coke een stuk beter dan alles wat ik heb gehad. Op de 89% kom ik nog wel terug, maar ik vermoed dat het in de buurt zit. De sex was fijn maar kan misschien nog wel wat beter. Ik kijk in ieder geval uit naar zaterdag, dat belooft wat moois te worden. Het blijft wel oppassen met dit spul though...
 

KetaKech

Belezen gebruiker
Oh, en wat mij ook gelijk al opvalt is de belasting op mijn hart. Vannacht moest ik even snel de trap op en af en toen voelde gelijkik al dat m'n hart wat heeft moeten verduren de avond ervoor. En dat na één klein lijntje al!
 
wel kut als je hartklachten begint te ontwikkelen
misschien kwam het door de seks en niet door de coke
maja het zal wel sterk spul zijn, de coke
 

silkroad

Belezen gebruiker
89% cocaine? gy gelooft nog in sprookjes zeker? ge moogt blij zijn met 50-70% zonder actieve stoffen.
ik zelf test altyd rond de 55% en soms levamisole max wat ik had was 62% en dit was al super mooi! was jaren geleden!
 
H

Huis89

Gast
Sex met drugs is altijd leuk.
Alleen met coke als je wat meer hebt gehad dan werkt het daar beneden niet allemaal meer:tearsofjoy: gewoon lekker samen nachtje doorhalen en als je merkt dat het langzaam uit begint te werken duik je samen het bed in.
Tot nu toe vindt ik de sex het beste op MDMA
Dat love gevoel is dan zo intens.
 

silkroad

Belezen gebruiker
Sex met drugs is altijd leuk.
Alleen met coke als je wat meer hebt gehad dan werkt het daar beneden niet allemaal meer:tearsofjoy: gewoon lekker samen nachtje doorhalen en als je merkt dat het langzaam uit begint te werken duik je samen het bed in.
Tot nu toe vindt ik de sex het beste op MDMA
Dat love gevoel is dan zo intens.
wa weet gy daar nu allemaal van?
ge moet niks pushen da komt wel. ik heb nog nooit seks onder eender welke drug - medicatie of alcohol gehad
ge moest eens allemaal weten als ge ooit supergoeie coke moest hebben.
ik denk da supergoeie cocaine zoooo stinkt dat ge al high wordt door de geur alleen en een gewoon wit poeder is zonder al die blinkende market hype en na 1 lijn ge 2-3 uur niets anders doet als plezier maken en
nog eens niet beseft da ge zo fucking high zijt van de coke.
meeste mensen die snuiven iets en die tellen af of wat een onzin er allemaal bestaat.
ik heb 1x ne keer supergoeie coke gehad ( 5jaar geleden ) da kon ge door uw zakske uit ruiken en die smaakte zoet van de suikers wss neen die smaakte supergoed en verdoofde echr maar minimaal ( ge merkte het niet door de euforie ik had )
ik deed niets anders als slappe lach hebben en plezier in mijn hoofd hebben. moest wel zeggen dat is nu 5 jaar geleden, tijden zijn sterk verandert. dat ging iemand halen in een rijhuisje . was geen gestoef rond hoefel het blinkt hoe beter.
waren in tof sealtjes
( waren nog goei tijden de sealtjes )
 

silkroad

Belezen gebruiker
nu koop ik meestal iets waarbij ik hoofdpijn,krampen,blaasontsteking,koude rillingen,angstig,paranoide,misselijk, GEEN fijne tijd mee beleef.
meestal 0% cocaine met phenacetin,levamisol,speed,caffeine, alle soorten medicatie door elkaar van adhd tot verkoudheden!
en dan hebt ge van die snotapen die kopen in nederland via RC site mephedrone,3mmc,hexen ethyl en verkopen da samen met synthacaine of wa is de onzin allemaal wel niet.
50eutjes geen gezeik!
ach mensen snuiven toch als ze ne liter bier op hebben wat voelen die nu het verschil.
tot ze bloed beginnen te pissen of nierfalen krijgen.
legaliseer alles gewoon alleen maar voor veilige substantie!
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
@silkroad
Ik heb nu al een paar keer aangegeven dat de kwaliteit van de coke in Nederland juist steeds beter is geworden, inclusief links die dat bevestigen terwijl jij het tegenovergestelde blijft beweren...
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
@silkroad
Ik heb nu al een paar keer aangegeven dat de kwaliteit van de coke in Nederland juist steeds beter is geworden, inclusief links die dat bevestigen terwijl jij het tegenovergestelde blijft beweren...
Sommige luisteren of lezen erg slecht... Bij een aflevering van undercover in Nederland wat ik als reactie op Silk had gegeven in een andere topic bleek van de 8 maar 1 pakkie coke onder de 60% te zitten de rest was boven en sommige ver boven de 70%
 

silkroad

Belezen gebruiker
Sommige luisteren of lezen erg slecht... Bij een aflevering van undercover in Nederland wat ik als reactie op Silk had gegeven in een andere topic bleek van de 8 maar 1 pakkie coke onder de 60% te zitten de rest was boven en sommige ver boven de 70%
ja en ge zegt niets over undercover giftige stoffen?
1 = 31% cocaine met bijproducten
2 = 56% cocaine met phenacetin en levamisole
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
nu koop ik meestal iets waarbij ik hoofdpijn,krampen,blaasontsteking,koude rillingen,angstig,paranoide,misselijk, GEEN fijne tijd mee beleef.
meestal 0% cocaine met phenacetin,levamisol,speed,caffeine, alle soorten medicatie door elkaar van adhd tot verkoudheden!
en dan hebt ge van die snotapen die kopen in nederland via RC site mephedrone,3mmc,hexen ethyl en verkopen da samen met synthacaine of wa is de onzin allemaal wel niet.

De zuiverheid van cocainepoeders blijft stijgen.


• In 2017 werden 1.348 poeders doorgestuurd naar het laboratorium die door de consument als cocaine
waren aangekocht. Het merendeel van deze poeders (97,3%) bevatte daadwerkelijk cocaine. Van
deze poeders die werden verkocht als cocaine, bevatte 2,0% geen cocaine maar wel een of meerdere
andere psychoactieve stoffen, terwijl de resterende 0,7% geen enkel psychoactief bestanddeel bevatte.

• Het gemiddelde gehalte cocaine vertoont de laatste jaren een opvallende stijging van 49,2% in 2011
naar 68,3% cocaine base in 2017 (figuur 4.8.1). De cocaine is daarmee zeer zuiver, ook vergeleken met
andere Europese landen (EMCDDA, 2018b). Daarbij is 89% het maximaal haalbare volumepercentage
van cocaine base in snuifcocaine (cocaine-HCL).
De afgelopen jaren bevatten poeders die als cocaine zijn verkocht relatief vaak (ook) geneesmiddelen als
versnijdingsmiddel (figuur 4.8.2).

• Vooral het versnijdingsmiddel levamisol laat tussen 2007 en 2010 een sterk stijgende trend zien en het
aandeel cocainemonsters waarin dit middel zat bleef tot en met 2015 stabiel hoog. Opvallend is dat
vanaf 2016 een daling te zien was in het aantal cocainemonsters dat dit versnijdingsmiddel bevatte.

• In 2017 bevatte 42,5% van de als cocaine gekochte poeders levamisol, tegenover 71% in 2015. Het
gemiddelde percentage levamisol in deze cocainepoeders nam toe van 7% in 2012 naar 11% in 2014.
De afgelopen 3 jaar bleef het gemiddelde gehalte van de levamisol rond 10%. Frequente gebruikers
van cocaine lopen door het gebruik van levamisol een risico op ernstige bloed- en huidziekten (zie
§ 4.7). Levamisol werd gebruikt bij de behandeling van kanker, maar is in 2004 in Nederland voor
humaan gebruik uit de handel gehaald. Levamisol wordt nog wel voor veterinaire doeleinden toegepast
als antiwormenmiddel. Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom levamisol als versnijdingsmiddel
wordt gebruikt. Het is namelijk ruim beschikbaar, het lijkt veel op cocaine, het valt niet op bij het
maken van crack, het is goedkoop, en mogelijk versterkt levamisol ook nog eens het stimulerende
effect van cocaine (Brunt et al., 2017; Kudlacek et al., 2017).

• In 2017 bevatte 2% van de cocainemonsters hydroxyzine, een halvering van het percentage
vergeleken met 2016. Hydroxyzine wordt onder andere toegepast bij spanningen en (jeukende)
huidaandoeningen.

• In 2007 bevatte nog 39% van de als cocaine gekochte poeders fenacetine. In 2017 was dit aandeel
gedaald tot 8%. Fenacetine was tot 1984 als pijnstiller geregistreerd, maar het middel is vanwege
mogelijk kankerverwekkende eigenschappen uit de handel genomen. De doseringen fenacetine
die worden gebruikt als versnijdingsmiddel zijn echter vele malen geringer dan de therapeutische
doseringen waarbij schadelijke effecten optreden.

De meest gebruikte versnijdingsmiddelen zijn (van hoog naar laag):
1. Levisamol
2. Fenacetine
3. Cafeïne
4. Lidocaïne
5. Hydroxyzine
6. Procaïne
7. Diltiazem

@silkroad
Ik hoop dat je nu beseft dat jij een uitzondering bent, en dat het feit dat jij niet aan goeie coke kan komen dus niet automatisch betekent dat het met de kwaliteit van de coke uiterst slecht gesteld is, want het tegendeel is waar.
 

Monty

Newbie
Ik zie telkens iedereen klagen over bagger spul heb dat gelukkig nog niet mee gemaakt tot nu toe gaat juist omhoog wat acht.zes zegt
 

Babbanem

Experimenterende gebruiker
89% cocaine? gy gelooft nog in sprookjes zeker? ge moogt blij zijn met 50-70% zonder actieve stoffen.
ik zelf test altyd rond de 55% en soms levamisole max wat ik had was 62% en dit was al super mooi! was jaren geleden!

Moet je toch beter zoeken.

Ik breng regelmatig samples weg en de uitkomst is altijd tussen de 69 en 75 % zuiverheid.

Zonder andere noemenswaardige stimuleeringsmiddelen erin.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan