• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

cocaine darkweb

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

jetsetlife

Experimenterende gebruiker
iemand ervaring met cocaine kopen op het darkweb? is het de moeite waard of is het gevaarlijke research chemicals?
 

De Dunne

DF-koning
Darkweb is groot. Zal per verkoper verschillen. Zoals bij live dealers.
Na bestellen het laten testen bij het testcentrum en je weet het.
 

AphexTwin

Bewuste gebruiker
Ik heb best goede ervaringen met cocaïne en aankopen in het algemeen via Darkweb. Telkens zonder probleem geleverd en de beloofde kwaliteit (na (extra) testing, soms zit er een testrapport bij).
Het is een kwestie van grondige research, reviews uitspitten, etc.
 

jetsetlife

Experimenterende gebruiker
ja ik ga dat eens proberen te doen , heb wel een paar keer heel slechte cocaine gehad. de effecten leken echt op een mdma comeup. ga wat samples indienen in testcentra ook, hoop dat deze snel weer openen.
 

Ganggang💯

Wijs gebruiker
Je kan ook zelf een test kit kopen dacht ik. Zelf nog nooit gedaan maar als je googled op ez test Cocaine zijn er genoeg Nederlandse webshops die dat verkopen. Weet je iig of het coke of wat anders is.
 

jetsetlife

Experimenterende gebruiker
nah vind zo ez testen waardeloos, heb thuis zoiets als een testcentrum geeft marquis etc maar op deze kan ik nauwlijks afgaan. ga nogmaals wat samples indienen omdat de coke toch wat andere effecten geeft. zelfs na een aceton was verlies ik nauwlijks iets dus denk ik dat er wel zaken in zitten die er niet uit kunnen gewassen worden met aceton of ethanol.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan