• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Coke dag na 375mg tramadol

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Sammeke47

Experimenterende gebruiker
Vraagje, het kan waarschijnlijk geen kwaad maar vragen kan ook geen kwaad.
Ik heb gisteren 375mg tramadol gebruikt, dit is ondertussen een dikke 21uur geleden maar ik weet dat er nog gemiddeld een 100 of iets minder waardes in mijn systeem zitten.
Voor tramadol heb ik een redelijke tolerantie, maar voor coke helemaal niet.
Het is immers 10 maanden geleden dat ik nog eens een kleine hoeveelheid coke gebruikt heb, en vandaag zou ik nog eens na lange tijd een gram gaan halen.
Nu mijn vraag is is het gevaarlijk om een paar lijnen te snuiven straks of wacht ik beter nog even ?
Heb al raad gevraagd elders maar dat was totaal niet behulpzaam, was iemand die me zei hij constant coke met Hero mengde en tramadol veel te zwak was om een gevaar op te leveren.
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Nu mijn vraag is is het gevaarlijk om een paar lijnen te snuiven straks of wacht ik beter nog even?
Ik denk dat mensen niet zo snel combinatiegebruik zullen aanraden vanwege voor de hand liggende redenen. Het combineren van opioiden en cocaïne staat nogal berucht om zijn verslavingsgehalte/euforie en om de soms dodelijke bijwerking, namelijk dat het de hartslag meestal nog sterker doet toenemen dan cocaïne op zichzelf. Het feit dat opioiden normaal gesproken hartslag verlagend zijn zal daarbij de hartbelasting waarschijnlijk ook niet ten goede komen.

Als je het met beleid doet zul je er waarschijnlijk niet acuut dood bij neervallen maar het komt met enige risico's natuurlijk. Met zulk soort combinaties is het in ieder geval wel aan te raden extra op je hoede te wezen. Sommige mensen zullen je vertellen dat het de moeite niet waard is.

Ik heb wel eens een opioide stimulant combinatie lafjes uitgeprobeerd uit nieuwsgierigheid en het deed ook naar mijn ervaring inderdaad de hartslag goed merkbaar opvoeren. Waarschijnlijk wegen de algemene negatieve associaties relatief zwaar mee maar het blijft een wat onprettige gedachte. Gevoelig onderwerp in ieder geval.
was iemand die me zei hij constant coke met Hero mengde en tramadol veel te zwak was om een gevaar op te leveren.
Gezellig. :')
 

Legio Patria Nostra

Badass junkie
Combineren?!?
Nee dank u.
Heel onvoorspelbaar heel link.
Ik zou het niet doen. Van welke drugvdan ook.
Mijn laatste combi ( waarvan ik kan zeggen dat het dus zeer verkeerd afliep!) Was mmc met bkepdb rc's dus
Dat was dus eens, maar nooit meer.
Daar heb ik een behoorlijk pittige nasleep van mogen beleven.
Ik zou het dus niet doen....
 
R

Revolutionair

Gast
Hoge doseringen kunnen langer doorwerken.
Waarom het risico nemen.
Wacht dan nog even.
 

Legio Patria Nostra

Badass junkie
Idd.
Zinloos je lijf overbelasten.
Dat probeer ik niet meer te doen.
Overigens is het verbazing wekkend, wat het menselijk lichaam allemaal verdragen én repareren kan...
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan