• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Coke opgenomen door de huid

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
R

Revolutionair

Gast
Ik had een gram bijna pure coke in een buisje.
Maar dat buisje was opengegaan in mijn spijkerbroek.
Dus op een gegeven moment voelde ik mij echt niet goed, misselijk en alles.
Gelukkig niet heel extreem.
Maar het was warm en de coke is helemaal gesmolten tussen mijn geld en broek op mijn huid.
Alles werd vet helder en ik was misselijk...
Toen zag ik het buisje en het was leeg :sweat:
Niet goed dicht gedraaid dus.
Erg stom dat weet ik ook.


Nu is mijn vraag hoeveel coke kan je huid opnemen? Voelde me na een uurtje weer goed.
Zonde van het geld dat zeker.
 

Evilcoffee69

Experimenterende gebruiker
Ik ga meteen bekennen dat ik geen idee heb hoeveel % van je coke door de huid opgenomen wordt. Wel wil ik nog ff om je vraag heen lullen: In sommige sexclubs smeren ze coke op hun piemel, tepels, vagina … Ja, sommigen vinden dat leuk dus het wordt wel degelijk door de huid opgenomen. Wat betreft hoeveel coke per dag een overdosis geeft: In de film "Blow" zegt Johnny Depp dat het vijf gram is, maar een echte veelsnuiver overleeft tien gram per dag ook nog wel. Toedels.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan