Combineren maar!!

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Hallo iedereen vandaag even trip reportje uit mijn vakantie !

ik was vorige week 12 dagen met een vrienden groep bestaande uit 10 man op vakantie ! We hadden een huis gehuurd in Drenthe en er flink van genoten. Ik heb een trip opgeschreven en wil ik graag met jullie delen!
Ik heb zelf wel vaker drugs gebruikt maar nog nooit lsd dus wouden we dat zeker even testen.

ik had besloten niet een hele zegel te nemen maar ongeveer 1/3. Samen met 2 andere vrienden deelde we dus de zegel. Ik had al verwacht dat mijn effecten het sterkst zouden zijn omdat ik de kleinste was en t enige meisje. We namen de zegel rond half 7 onder onze tong en starten daarbij ons spannende avontuur! Ik had me goed ingelezen over lsd en heb zoveel verschillende verhalen gelezen dat ik me niet zo goed moest voorstellen hoe t zou zijn. Door de lage dosering had ik geen verwachting van oncontroleerbare visuals of een heftige trip. Na 2 uur voelde ik me pas een beetje anders, ik voelde me erg relaxt en kreeg een Xtc achtig gevoel. Ik besloot buiten een rondje te gaan lopen met me kop telefoon op over het park en toen kwamen er opeens visuals te voorschijn. Ze waren totaal niet heftig en vergelijkbaar met lichte 2cb visuals. Het veraste me een beetje omdat ik daar niet vanuit gegaan was. Toen ik terug kwam in t huisje voelde ik me nog beter, ik kon de wereld aan en voelde me levendig en energiek. Ik werd erg enthousiast over de lsd en vond de werking heel ontspannen en controleerbaar. Het gaf me een super vertouwd gevoel en alles voelde fijn aan. Na een paar uurtjes besloot ik een pilletje XTC te nemen. Dit was enorm dom van me aangezien ik niet zo goed tegen X kan. Ik heb mijn laatste keer xtc erg misbruikt en veelste veel genomen in 1 x waardoor ik enorm bad was gegaan. Nuchter haal ik het nooit meer in me hoofd het te nemen maar de lsd gaf me het volle vertrouwen dat het goed ging komen. Ik had een kwartje genomen en op t moment dat begon in te werken was er drama in mijn omgeving.. een vriend die ook aan de lsd zat had al flink wat pillen bij genomen en was eigenwijs op afkeuring van mij gaan blowen… daar boven op nam hij ook nog een groot stuk space cake. Ik raakte lichtelijk in paniek en maakte me grote zorgen om hem. Ik wist dat dit een zware avond voor hem zou worden en wist niet zeker of het goed af zou lopen. Ik voelde me erg opgefokt en heel onrustig. Alles begon ik een beetje paranoia te door denken en ik was alert op mijn omgeving. Ik schrok van onverwachte dingen en voelde me niet meer fijn. Even later ging het steeds slechter met mijn vriend en moest ik bij springen hem te kalmeren. De XTC speelde lekker extra op de situatie in en het voelde alsof er slechte energie in me vast zat. Mijn vriend ging uiteindelijk naar bed toe en ik heb mezelf een paar keer moeten kalmeren omdat ik flashbacks kreeg van het moment dat ik bad ging op XTC . Ik voelde me zo onrustig en zocht steun bij mijn vriend. Hij vind het niet fijn als ik drugs gebruik maar steunde me gelukkig wel. Ik heb besloten de rest van mijn trip weg te slapen en wel nog slecht gedroomd over mijn slechte ervaring met drugs
Ik ben bang dat XTC voor mij niet meer gaat werken ondanks ik het een erg leuke drug vind om te doen.
De volgende dag heb ik gelukkig een leuke ervaring gehad en heeft het mij geleerd dat de omgeving grote rol heeft op je trip. De lsd is zeker voor herhaling vatbaar en wil ik voorzitting een wat grotere dosering proberen !

bedankt voor het lezen!
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan