1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Dark net: Post onder valse naam (België)

Discussie in 'Drugs en de wet' gestart door Evilcoffee69, 8 aug 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Evilcoffee69

  Evilcoffee69 Newbie

  Regelmatig hoor ik, en zo staat het ook op de dark web site waar ik bestel, dat je je stuff moet laten leveren met een valse naam bij je adres. (Een ander adres is nog beter, maar niet iedereen raakt daar zomaar aan, ik niet i.e.g.)

  Ik neem aan dat dat is omdat je dan tegen de politie nog altijd kunt zeggen dat het pakje/de envelop niet door jou besteld is als die onderschept wordt, maar dat ze er waarschijnlijk een verkeerd adres op gezet hebben. Of dat dat misschien iemand is die vroeger je woonst huurde, zoiets.

  Zelf bestel ik altijd onder een vrouwennaam, en altijd dezelfde, de postbode moet maar denken dat dat m'n vriendin is dat lijkt me het minste argwaan te wekken?

  En verder: Hoe safe is dit? Ik heb al twee drugszaken tegen mezelf meegemaakt, waarvan één op m'n strafblad terecht gekomen is, zou de procureur dan niet sowieso toestemming geven tot huiszoeking? Verdere ideeën of opmerkingen hoor ik ook graag.
   
 2. mod4fun

  mod4fun Experimenterende gebruiker

  Ik heb hier zelf nog geen ervaring mee. Helaas al een paar keer bij een verkeerde vendor uitgekomen en dus niet iets ontvangen. Bij mij gaat het om kleine hoeveelheden voor eigen gebruik. Dus ik neem aan dat ik niet direct interessant ben voor evt. vervolging.

  Maar hoe weet je dan zeker dan het op een andere naam wel in jouw brieven bus komt. Ivm dat de naam niet overeenkomt met de naam op de bus?

  Een 'stroman' in dit geval zou ideaal zijn..
   
 3. Evilcoffee69

  Evilcoffee69 Newbie

  Bij mij gaat het ook om kleine hoeveelheden. Wel coke. Die tweede keer dat ik met het gerecht te maken gehad heb, dat was echt een akkefietje als je het mij vraagt. Al wat ik gedaan heb was iemand z'n telefoonnummer doorgegeven, nadat er een half uur aan m'n kop gezaagd was of ik dat wou doen. Het was op café … Die kerel werd redelijk luidruchtig … Ik heb het maar gedaan om er vanaf te zijn. Maar ja, dat is tussenpersoon spelen bij drugshandel eh. Toch vervolgd hoor. €170 boete (Die ik wel lekker bij het OCMW gaan terughalen ben, hehehe) en op m'n strafblad: "Handel in cocaïne, marihuana en xtc."

  Wat betreft dat aankomen der post als het op een verkeerde naam is: Ik weet niet of dat overal zo is, maar hier komt alle post aan zolang het adres maar juist is. Zo heb ik nog vele maanden nadat ik op deze stek woonde post gekregen voor de vorige bewoonster, terwijl haar naam niet meer op de brievenbus stond. Ergens is dat logisch; stel dat je voor een tijdje ergens gaat logeren: Wie gaat zeggen dat je daar geen post mag krijgen op jouw naam ook al staat die niet op de brievenbus?

  En een "stroman" … Tja … Waar ik zo'n brave ziel moet vinden ... Die ook nog eens z'n mond kan houden … Geen idee hoor ...
   
 4. mod4fun

  mod4fun Experimenterende gebruiker

  Oei, tussenpersoon bij handel in Coke e.d. Das niet niks. Blijft dit altijd op je strafblad staan of 'verjaard' dit na verloop van tijd ook weer? Kan lastig zijn bij het vinden van een nieuwe baan.

  Op zoek gaan naar iemand die het lokaal verkoopt, al zou ik niet weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

  Ergens in een apartments gebouw een nieuwe brievenbus hangen, met een fake naam?
   
 5. Evilcoffee69

  Evilcoffee69 Newbie

  Bij mijn weten blijft dat op het strafblad staan ja. Wat die baan betreft hoef ik me geen zorgen te maken: Ik ben invalide.

  Wat die lokale verkoop betreft: Ik ben juist naar het dark web getrokken om van die toestanden met de lokale verkopers hier vanaf te zijn. Slecht spul, te weinig, te duur. En risico heb je altijd: Als je dealer gepakt wordt en je staat in z'n gsm ...

  Dat van die brievenbus lijkt me nogal omslachtig, zeker als je weet dat ik tegenwoordig zo ongeveer één keer per maand bestel en soms maanden niks, maar op zich lang geen gek idee ...
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...