• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Dealen + illegaal huren: worst case scenario?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Dunk

Experimenterende gebruiker
Dag mensen,

Stel dat je als dealer op kot zit en dat kot illegaal huurt. Wat nu als je door de politie betrapt wordt op een drugsfeit dat erg genoeg is zodat ze een huiszoeking starten? Komt het dan gegarandeerd aan het licht (in de volledige procedure van een verklaring afleggen, huiszoeking, verder onderzoek...) dat je de wooneenheid illegaal huurt? M.a.w.: is het noodzakelijk voor de politie, in hun onderzoek naar het drugsfeit (wat niet gerelateerd is aan het illegaal wonen), om te weten of je illegaal woont?

Groeten,
Dunk
 

Anunnaki

Bewuste gebruiker
Ik denk dat dat sterk afhangt van de huiszoeking zelf en of ze daadwerkelijk iets aantreffen. Maar je vraag ging over een huiszoeking dat plaats vind naar aanleiding van een misdrijf op het gebied van drugs, mocht het om verkoop gaan zal hier zeker geld ter sprake komen en dan kun je daar dik van uitgaan, absoluut.

edit: ik zie nu pas dat er dealen in de titel staat :rolleyes:
dubbele edit: en dat je letterlijk aan het begin van je post het woordje dealer noemt.
 
Laatst bewerkt:
 • Like
Waarderingen: Dunk

Dunk

Experimenterende gebruiker
Het gaat inderdaad ook over geld, onderzoeken ze dan uitgebreider waardoor andere zaken sneller ontdekt worden?
 

strafrechtzaken.nl

Strafrechtadvocaat
Professional
Het is voor de politie niet noodzakelijk om te weten of u illegaal woont. Voor een huiszoeking is het natuurlijk wel van belang dat de politie achterhaalt waar iemand (mogelijk) verblijft. Tijdens het onderzoek zal naar alle waarschijnlijkheid duidelijk worden dat de verdachte illegaal verblijft op die locatie.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan