• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Diclofenac en andere pijnstillers niet op recept

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Lezneh

Newbie
Hallo,

omdat ik niet meer geholpen word door mijn huisarts met pijnbestrijding ben ik nu aan het uitzoeken welke medicatie het beste is voor me dat ik zelf en zonder recept kan kopen.

klachten: spit, instabiel schoudergewricht, complete rug en nekspieren vast en pijnlijk.

Ik heb diclofenac geprobeerd maar helpt niet echt ook al heb ik 125mg in een keer gehad. Nu is er natuurlijk nog gewone paracetamol en ibuprofen maar is er nog meer wat ook een beetje spierverslappend werkt? Ik sta open voor suggesties.

ook benieuwd naar welke zalf en crèmes goed werken tegen deze klachten. Ik heb van A Vogel een spier en gewricht gel.
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Wij zijn geen dokters.

Mja, je hebt al de legale medicatie genoemd, blijft over de illegale, en daar mag je hier niet naar vissen.
 

Lezneh

Newbie
Nee ik wil ook niet vissen naar andere middelen maar ik probeer een weg te vinden naar legale hulp. Ik weet niet of nog een andere huisarts benaderen zin heeft of dat dit juist averechts werkt. Ik heb wel een verleden met wat benzo’s en ik denk daarom dat de arts terughoudend is met voorschriften. Maar deze nieuwe reageerde erg achterdochtig over mijn vraag terwijl ik gewoon eerlijk was. Dat stoort me.
 

Mappie88

Experimenterende gebruiker
Oh je hebt hier ook wat gepost. Als het spit is dan begrijp ik enigszins waarom ze geen medicatie meer willen uitschrijven; over het algemeen verdwijnt dit na verloop van tijd vanzelf als je blijft bewegen. Stijve spieren idem.
waarom wil je perse een medicamenteuze oplossing? De manier waarop je het hier presenteert in verschillende topics vissend kan ik me wat voorstellen bij het advies van de arts eerlijk gezegd.
 

De Dunne

DF-koning
Bewegen, bewegen en bewegen. Oefeningen zoeken op internet om te doen en vooral heel veel en vaak bewegen.
Desnoods afspraak maken via je huisarts bij de fysio. Ik heb lang geleden hetzelfde gehad, dikke spit en kreeg ook geen echte pijnstillers voorgeschreven.
 

transformated

Bewuste gebruiker
Algostase mono 1g met 15mg cafeïne dat werkt redelijk goed, misschien dat eens proberen.
Voltaren kan je proberen die heb je ook in patchen/pleisters maar dat is brol. Kan misschien werken voor je.
Anders eens kijken voor een afspraak bij de pijnkliniek of zoals boven gezegd bij een fysio of een kraker.
Maar als ik jou ben zou ik eens naar de pijnkliniek gaan daar kunnen ze de juiste middelen toepassen.
Anders weet ik wel een paar middelen maar die zijn op voorschrift maar daar moet je bij je huisarts voor zijn.

M'n pa heeft veel ergere pijnklachten maar ook wat gelijkaardig aan jou en in de pijnkliniek zijn ze erachter gekomen wat er scheelde en nu ipv altijd morfine en etc ervoor te nemen. Neemt hij zelfs niks verslavend alleen medicatie dat 6 weken nodig had om in te werken en met de nodige infiltraties die hij nog 2 jaar moet doen, kan hij niet gelukkiger zijn.

Dus probeer je niet een weg naar verslavende middelen te vinden maar zoek de correcte hulp.
 
Laatst bewerkt:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan