1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Dip na rilatine

Discussie in 'Farmaceutische drugs' gestart door sniff'nwiff, 14 apr 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. sniff'nwiff

  sniff'nwiff Newbie

  Liefste mensen

  Ik ervaar na rilatine gebruikt te hebben altijd een enorme dip met verschrikkelijk veel moodswings. Iemand die hier ook ervaring mee heeft en mij misschien de oorzaak kan geven? Of misschien wat tips om die dip te vermijden? Nemen doe ik nooit, altijd snuiven.

  Merci!
   
 2. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis!

  Rilatine is bedoeld als medicijn bij adhd en aanverwanten. Heb je het voorgeschreven gekregen van een arts of slik je het recreatief? Of beiden?
  Rilatine moet je op vaste tijden op de dag nemen. Je SLIKT je pillen elke dag op hetzelfde moment om een rebound effect te voorkomen. Ga je Rilatine misbruiken vergroot dat het rebound effect. Ook is het niet de bedoeling pillen te snuiven. Pillen slik je en prop je niet in je neus toch? Hoe hoger de dosering hoe heftiger het rebound effect wat jij beschrijft.
  Misbruik van medicijnen gaat op den duur zeker problemen geven. Zeker als je ze niet gebruikt zoals bedoeld is.
   
 3. ATGC

  ATGC Experimenterende gebruiker

  Vrijwel alle stimulanten hebben reboundeffecten. De ROA kan hier verschil in maken, in de neus of ander slijmvlies opgenomen komt het sneller in het bloed en zal het ook sneller afgevoerd worden.

  Rebounds kunnen bij oraal gebruik ook behoorlijk vervelend zijn.

  Dat mensen pillen vermalen en opsnuiven is niet de gedachte achter medicijnen. Maar het gebeurt wel, om precies dezelfde reden als het nasaal consumeren van coke en speed.
  In mijn (geheel onprofessionele) ogen is methylfenidaatpillen snuiven minder erg dan dat met straatdrugs doen. In de bijsluiter staat nl. vrij exact wat je opsnuift naast de werkzame stof, voornamelijk kristallijne cellulose (bindmiddel) en wat hulpstoffen. Ik zou die liever binnenkrijgen dan de versnijdmiddelen die in witte poeiers zitten.
   
  sniff'nwiff vindt dit leuk.
 4. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis!

  Ben ik niet helemaal mee eens. Ja als je bv bagger speed koopt en die snuift met alle rommel er nog in. Maar als je bv speed laat testen, dan wast met aceton weet je ook precies wat je binnen krijgt. Dat de meesten hun op straat gekochte drugs niet laten testen of wassen is erg jammer.
  Bij pillen snuiven krijg je ook al het bindmiddel binnen.
   
 5. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Als je last krijgt van een dip of bijwerkingen moet je gewoon blijven bij pakken totdat je problemen verdwijnen.

  Dat mensen dit nog altijd zelf niet kunnen bedenken is een beetje vermoeiend.
   
 6. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Werkte net wat te goed of niet
   
 7. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Wanneer je op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis beland met een naald met infuus in beide armen, metalen plakkers op de borst ter hartbewaking. In eerste instantie voor een te hoge hartslag en bloeddruk gevolgd door injectie en vervolgens een te lage hartslag, dan werkt het net wat te goed ja.

  48 uur na mijn ziekenhuisopname was ik wezen stemmen voor provinciale staten en op de weg terug naar huis rolde mijn ogen weg en stortte ik black out tegen de grond waar ik vervolgens een poosje gelegen heb, ik had geluk dat vriendin de val grotendeels brak. Vervolgens ben ik in stabiele zijligging gelegd door willekeurige mensen gevolgd door wederom een ambulance die uit reed voor mij. Vriendin was dermate in shock dat het haar niet lukte om een ambulance te bellen. Psychotische episode van meerdere dagen, een week helemaal niet kunnen lopen en een maand later loop ik nog altijd lichtelijk mank vanwege verstuikte enkel(s).

  Ik ben geen GHB ontwenning gewend, ik had al meer dan een maand geen downers meer gebruikt, ik deed een poging tot afbouwen en dat was niet goed genoeg. En ik ben ook absoluut een mongool dat ik het zo ver laat komen. Ik heb in mijn psychose periode allerlei rare dingen naar allerlei mensen gestuurd. Ik begrijp je punt dat je dat niet zo netjes vind, maar ik was vrij extreem in de war en niet toerekeningsvatbaar.

  Maar dat was Baclofen en dit is dit, er waren geen stimulanten bij betrokken. Ik ga verder met mijn leven en ik gun ieder zijn rust inclusief mijzelf. Ik heb geen behoefte aan modder gooien en om er nog verder nog energie aan te verspillen leid naar mijn inzien nergens naar.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Dip rilatine
 1. Pollewop
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  552
 2. Timity
  Reacties:
  14
  Weergaven:
  1.748
 3. Anonieme ADD'er
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  937
 4. Detraid
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  1.103
 5. jeffre3y
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  687