1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Heb jij ook een vraag over drugs?

  Welkom in het Vraag van de Week subforum! Hier beantwoordt wekelijks een professional van de Drugs Infolijn (onderdeel van het Trimbos Instituut) een vraag van een forumlid over drugs. We vinden het belangrijk dat op dit forum ook deskundigen een bijdrage leveren, want zoals met zoveel dingen, is het gebruik van drugs niet zonder risico's. Wees dus goed verbereid!

  Heb je een vraag? Stel deze hier!

  Om een vraag te kunnen stellen op het forum, moet je wel een account hebben en ingelogd zijn. Registreer hier!

Disclaimer Vraag van de Week

Discussie in 'Vraag van de week' gestart door MacLeod, 14 jan 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. MacLeod

  MacLeod Admin Medewerker Beheerder

  Algemeen beleid
  De informatie die het Trimbos Instituut geeft op DrugsForum.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld en naar beste vermogen geleverd. Het Trimbos Instituut kan echter niet garanderen dat deze informatie steeds actueel, foutloos of volledig is. Wel streeft het Trimbos Instituut er naar de meest recente inzichten over drugs en drugsgebruik te verwerken in de informatie. Het Trimbos Instituut is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie.

  Content geplaatst door bezoekers van het drugsforum
  De inhoud van de door bezoekers geplaatste antwoorden vertegenwoordigen niet de mening of visie van het Trimbos Instituut. Het Trimbos Instituut wil geen roekeloos gedrag of (overmatig/riskant) alcohol- en drugsgebruik stimuleren. Het Trimbos Instituut aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel opgelopen door iets wat mogelijk op drugsforum.nl wordt getoond.

  Geen medisch advies
  Het Trimbos Instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos Instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op het drugsforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

  © Trimbos Instituut 2010 - 2018. Alle intellectuele rechten, waaronder het auteursrecht zijn voorbehouden.
  Trimbos Instituut
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
Laden...
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.