1. Hey Bezoeker! Wil jij kans maken op €100 shoptegoed in de webwinkel van Azarius? Lees in dit topic hoe je met een foto mee kunt met de actie! Deze actie loopt tot en met 30 april, doe vandaag nog mee!
  Ontzet Notitie

Disclaimer

Discussie in 'Vraag van de week' gestart door Freak, 19 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Freak

  Freak Bewuste gebruiker

  Algemeen beleid
  De informatie die het Trimbos-instituut geeft op drugsforum.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld en naar beste vermogen geleverd. Het Trimbos-instituut kan echter niet garanderen dat deze informatie steeds actueel, foutloos of volledig is. Wel streeft het Trimbos-instituut er naar de meest recente inzichten over drugs en drugsgebruik te verwerken in de informatie. Het Trimbos-instituut is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie.

  Content geplaatst door bezoekers van het drugsforum
  De inhoud van de door bezoekers geplaatste replies vertegenwoordigen niet de mening of visie van het Trimbos-instituut. Het Trimbos-instituut wil geen roekeloos gedrag of (overmatig/riskant) alcohol- en drugsgebruik stimuleren. Het Trimbos-instituut aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel opgelopen door iets wat mogelijk op drugsforum.nl wordt getoond.

  Geen medisch advies
  Het Trimbos-instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos-instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op het drugsforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

  © Trimbos-instituut 2010. Alle intellectuele rechten, waaronder het auteursrecht zijn voorbehouden.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina