• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

DMT en muziek? (en andere geluid gerelateerde dingen)

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Madsmoker

Newbie
Hallo iedereen!

Ik en een vriend zijn allebij van plan om is DMT uit te proberen, we hebben allebij al andere dingen ervaren waaronder LSD en we zijn allebij ervan overtuigd er mentaal op voorbereid te zijn. Nu de rest nog voorbereiden!

Nu heb ik de handleiding doorgelezen en zag ik dat het belangrijk was dat je in een stille kamer bent tijdens de trip.
Nou had ik enkele vragen:

 • Kan je de trip op positieve of misschien juist een negatieve manier beinvloeden? (ik zou het dan waarschijnlijk met mijn bluetooth koptelefoon doen)
 • Kan de andere persoon in de kamer de trip beinvloeden/verstoren door te gaan praten of je aan te raken (nee dan heb ik het niet over vieze dingetjes doen)
 • En als muziek nou een positieve invloed kan hebben wat zou dan een goed genre zijn, en is er ook zoals bij LSD type genres die je beter niet kan aanzetten (zoals drukke of agressieve muziek)
Alvast bedankt allemaal!
 

Space 🕉

Bewuste gebruiker
Eigenlijk heb je idd geen muziek nodig tijdens dmt. Toch kan het helpen om je in de stemming te brengen en bepaalde frequenties van geluid te ervaren als je erin glijd. Probeer deze is 'n keer. deze heeft mij mooie dingen laten zien. Beschermelfjes die mij begeleiden door de dmt wereld.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Similar threads

Bovenaan